Zlecenie - Poprowadzenie przez trenera/instruktora warsztatów...
(zakończone) | Zamówienie 6400326|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2018-11-09 |
przedmiot zlecenia | Poprowadzenie przez trenera/instruktora warsztatów kulinarnych dla uczestników projektu. 2. Zajęcia będą prowadzone w dniu 1 grud nia 2018 r. dla: - grupy I (do 15 osób) od 9:30 - 11:45 (3 x 45 minut) - grupy II (do 15 osób) od 12:00 - 14:15 (3x 45 minut) Zajęcia dla każdej z grup należy prowadzić z podziałem na trzy rywalizujące ze sobą podgrupy (po 5 osób). 3. Zajęcia będą prowadzone pod hasłem „Jak smacznie i zdrowo przygotować przyjęcie dla znajomych”. 4. Uczestnicy na podstawie udzielonych przez trenera/instruktora wskazówek i pod jego nadzorem mają przygotować w określonym czasie potrawy, które będzie oceniać jury (prowadzący warsztaty, wychowawca i osoba wyznaczona przez Zamawiającego). 5. Celem zadania jest pokazanie jak w łatwy sposób można przygotować tanie i efektowne potrawy na spotkanie ze znajomymi (np. kanapeczki, koreczki, sałatki warzywne lub owocowe, itp.). 6. Do dyspozycji wykonawcy dostępna będzie sala wyposażona w trzy duże stoły z dostępem do bieżącej wody i podłączeniem do prądu. 7. Wykonawca zapewni uczestnikom odpowiednie zaplecze BHP (np. obrusy, fartuchy), sprzęt i narzędzia niezbędne do przygotowania potraw (np. noże, deski, miski, łyżki, obieraczki) oraz do ich prezentacji (np. talerze, półmiski, itp.) 8. Trener/instruktor rozpocznie zajęcia od przedstawienia zasad BHP. 8. Wykonawca we własnym zakresie zapewnia składniki niezbędne do przygotowania potraw. 9. Usługa ma odbywać się w Mielnie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | kursy i szkolenia inne |
kody CPV | 80310000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |