Zlecenie 7923589 - POMOC II - Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach W...

   
Zamówienie 7923589 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-01-15
przedmiot zlecenia
POMOC II - Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach

W związku z realizacją projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w S
kierniewicach” w ramach Poddziałania IX.2.1 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” w Łodzi, w ramach postępowania prowadzonego zgodnie z zasadą konkurencyjności, zaprasza do przedstawienia ofert na świadczenie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków dla uczestników projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach”. Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Zamówienie podzielono na dwie części.: Część 1 Przedmiotem zamówienia w części 1 jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w formie zestawów II śniadania oraz dwudaniowego obiadu dla uczestników projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach” w łącznej ilości nie większej niż 12 120 zestawów, w tym: w ilości nie większej niż 5616 zestawów w roku 2021, w ilości nie większej niż 6024 zestawy w roku 2022 i w ilości nie większej niż 480 zestawów w roku 2023, dostarczanych od poniedziałku do piątku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy w godz. 9:00-12:00 w ilości nie większej niż 12 zestawów dziennie (II śniadanie i dwudaniowy obiad) do Dziennego Domu Pobytu, 96-100 Skierniewice, ul. Nowobielańska 92A oraz w ilości nie większej niż 12 zestawów dziennie (II śniadanie i dwudaniowy obiad) do filii Dziennego Domu Pobytu, 96-100 Skierniewice, ul. Rybickiego 6. Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie II śniadania, który powinien obejmować: 1) pieczywo mieszane – jedna porcja – min. 150g/os, 2) masło – jedna porcja – min. 20 g/os, 3) wędliny – jedna porcja – min. 50 g/os, 4) ser żółty lub biały – jedna porcja – min. 50 g/os, 5) zupa mleczna – jedna porcja – min. 200 ml/os lub jajko gotowane – min. 1 szt/os. lub jajecznica – min. 150 g/os. 6) świeże warzywa – jedna porcja – min. 50 g/os, 7) dżem lub miód – min. 25 g/os. 8) napój 200 ml/os., Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować: 1) zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os. 2) danie główne: a) danie mięsne (3 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) – jedna porcja – min. 120 g/os., b) dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os. c) dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120 g/os. 3) napój – min. 200 ml/os. 4) owoce świeże – np. jabłka, gruszki, śliwki, truskawki, banany, mandarynki, pomarańcze – min. 150 g/os. Składając ofertę Oferent zobowiązuje się do: a) świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych, b) przyrządzania posiłków w dniu dostarczenia do zamawiającego, c) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie dostarczenia, d) przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych, e) dostarczania każdej porcji ciepłej w styropianowych jednorazowych opakowaniach (osobno zupa oraz danie główne), f) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji papierowej 3-warstwowej serwetki, g) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji jednorazowych sztućców (łyżka, widelec, nóż). h) uwzględniania w ramach menu posiłku diet specjalnych (bezglutenowa, cukrzycowa, niskocholesterolowa) w zależności od indywidualnych preferencji uczestników o czym w Zamawiający poinformuje Wykonawcę w terminie min. 3 dni przed rozpoczęciem świadczenia usługi. Część 2 Przedmiotem zamówienia w części 2 jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w formie dwudaniowego obiadu dla uczestników projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach” w ilości łącznej nie większej niż 15 150 p osiłków, w tym w ilości nie większej niż 7020 posiłków w roku 2021, nie większej niż 7530 w roku 2022 i nie większej niż 600 posiłków w roku 2023 dostarczanych od poniedziałku do piątku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy w godz. 9:00-11:00 w ilości nie większej niż 30 sztuk dziennie (dwudaniowy obiad) do Dziennego Domu Pobytu, 96-100 Skierniewice, ul. Nowobielańska 92A. . Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować: 1) zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os. 2) danie główne: a) danie mięsne (4 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) – jedna porcja – min. 120 g/os., b) dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski śląskie – jedna porcja – min. 150 g/os. c) dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120 g/os. 3) napój – min. 200 ml/os. 4) owoce świeże – np. jabłka, gruszki, śliwki, truskawki, banany, mandarynki, pomarańcze – min. 150 g/os. Składając ofertę Oferent zobowiązuje się do: a) świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych, b) przyrządzania posiłków w dniu dostarczenia do zamawiającego, c) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie dostarczenia, d) przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych, e) dostarczania każdej porcji ciepłej w styropianowych jednorazowych opakowaniach (osobno zupa oraz danie główne), f) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji papierowej 3-warstwowej serwetki, g) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji jednorazowych sztućców (łyżka, widelec, nóż), h) uwzględniania w ramach menu posiłku diet specjalnych (bezglutenowa, cukrzycowa, niskocholesterolowa) w zależności od indywidualnych preferencji uczestników o czym Zamawiający poinformuje Wykonawcę w terminie min. 3 dni przed rozpoczęciem świadczenia usługi. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków oraz wyrywkowej kontroli gramatury potraw.W związku z realizacją projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach” w ramach Poddziałania IX.2.1 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” w Łodzi, w ramach postępowania prowadzonego zgodnie z zasadą konkurencyjności, zaprasza do przedstawienia ofert na świadczenie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków dla uczestników projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach”. Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Zamówienie podzielono na dwie części.: Część 1 Przedmiotem zamówienia w części 1 jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w formie zestawów II śniadania oraz dwudaniowego obiadu dla uczestników projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach” w łącznej ilości nie większej niż 12 120 zestawów, w tym: w ilości nie większej niż 5616 zestawów w roku 2021, w ilości nie większej niż 6024 zestawy w roku 2022 i w ilości nie większej niż 480 zestawów w roku 2023, dostarczanych od poniedziałku do piątku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy w godz. 9:00-12:00 w ilości nie większej niż 12 zestawów dziennie (II śniadanie i dwudaniowy obiad) do Dziennego Domu Pobytu, 96-100 Skierniewice, ul. Nowobielańska 92A oraz w ilości nie większej niż 12 zestawów dziennie (II śniadanie i dwudaniowy obiad) do filii Dziennego Domu Pobytu, 96-100 Skierniewice, ul. Rybickiego 6. Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie II śniadania, który powinien obejmować: 1) pieczywo mieszane – jedna porcja – min. 150g/os, 2) masło – jedna porcja – min. 20 g/os, 3) wędliny – jedna porcja – min. 50 g/os, 4) ser żółty lub biały – jedna porcja – min. 50 g/os, 5) zupa mleczna – jedna porcja – min. 200 ml/os lub jajko gotowane – min. 1 szt/os. lub jajecznica – min. 150 g/os. 6) świeże warzywa – jedna porcja – min. 50 g/os, 7) dżem lub miód – min. 25 g/os. 8) napój 200 ml/os., Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować: 1) zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os. 2) danie główne: a) danie mięsne (3 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) – jedna porcja – min. 120 g/os., b) dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os. c) dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120 g/os. 3) napój – min. 200 ml/os. 4) owoce świeże – np. jabłka, gruszki, śliwki, truskawki, banany, mandarynki, pomarańcze – min. 150 g/os. Składając ofertę Oferent zobowiązuje się do: a) świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych, b) przyrządzania posiłków w dniu dostarczenia do zamawiającego, c) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie dostarczenia, d) przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych, e) dostarczania każdej porcji ciepłej w styropianowych jednorazowych opakowaniach (osobno zupa oraz danie główne), f) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji papierowej 3-warstwowej serwetki, g) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji jednorazowych sztućców (łyżka, widelec, nóż). h) uwzględniania w ramach menu posiłku diet specjalnych (bezglutenowa, cukrzycowa, niskocholesterolowa) w zależności od indywidualnych preferencji uczestników o czym w Zamawiający poinformuje Wykonawcę w terminie min. 3 dni przed rozpoczęciem świadczenia usługi. Część 2 Przedmiotem zamówienia w części 2 jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w formie dwudaniowego obiadu dla uczestników projektu „POMOC II – Centrum Usług Społecznych w Skierniewicach” w ilości łącznej nie większej niż 15 150 p osiłków, w tym w ilości nie większej niż 7020 posiłków w roku 2021, nie większej niż 7530 w roku 2022 i nie większej niż 600 posiłków w roku 2023 dostarczanych od poniedziałku do piątku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy w godz. 9:00-11:00 w ilości nie większej niż 30 sztuk dziennie (dwudaniowy obiad) do Dziennego Domu Pobytu, 96-100 Skierniewice, ul. Nowobielańska 92A. . Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować: 1) zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os. 2) danie główne: a) danie mięsne (4 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) – jedna porcja – min. 120 g/os., b) dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski śląskie – jedna porcja – min. 150 g/os. c) dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120 g/os. 3) napój – min. 200 ml/os. 4) owoce świeże – np. jabłka, gruszki, śliwki, truskawki, banany, mandarynki, pomarańcze – min. 150 g/os. Składając ofertę Oferent zobowiązuje się do: a) świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych, b) przyrządzania posiłków w dniu dostarczenia do zamawiającego, c) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie dostarczenia, d) przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych, e) dostarczania każdej porcji ciepłej w styropianowych jednorazowych opakowaniach (osobno zupa oraz danie główne), f) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji papierowej 3-warstwowej serwetki, g) zapewnienia do każdej z dostarczanych porcji jednorazowych sztućców (łyżka, widelec, nóż), h) uwzględniania w ramach menu posiłku diet specjalnych (bezglutenowa, cukrzycowa, niskocholesterolowa) w zależności od indywidualnych preferencji uczestników o czym Zamawiający poinformuje Wykonawcę w terminie min. 3 dni przed rozpoczęciem świadczenia usługi. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków oraz wyrywkowej kontroli gramatury potraw.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10486441 2024-05-14
godz. 12:00
Pomorskie „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie z podziałem na części”. Część 1: Część 1 obejmuje usługę przygotowania, dostarczenia ...
10512528 2024-05-14
godz. 23:59
Łódzkie 1. Przedmiotem niniejszego zapytania jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków do miejsca zamieszkania. Usługa świadczona będzie dla 82 Uczestników/-czek Projektu, w ich miejs...
10511024 2024-05-15
godz. 09:00
Śląskie „Przygotowywanie oraz wydawanie gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dąbrowie Górniczej korzystających z pomocy społecznej w roku 2024” 1. Prz...
10510396 2024-05-15
godz. 09:30
Wielkopolskie PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW - CAŁODOBOWO - DLA PACJENTÓW SPZOZ MIĘDZYCHÓD Przedmiotem zamówienia jest:PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW – CAŁODOBOWO – DLA PACJENTÓW SPZOZ...
10506784 2024-05-15
godz. 10:00
Podkarpackie Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków dla dzieci uczęszczających do Leśnego Przedszkola w położonego w Mielcu (gmina Mielec, powi...
10428691 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie Zadanie: Catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywie...
10517495 2024-05-17
godz. 08:00
Śląskie „Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze z podziałem na 8 części” Część 1: Dowóz posiłków do domów klientów...
10519269 2024-05-17
godz. 09:00
Małopolskie Prowadzenie stołówki w Samorządowym Przedszkolu w Skomielnej Białej 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu i wydaniu posiłków dla dzieci w Sam...
10517272 2024-05-17
godz. 11:00
Mazowieckie Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dla studentów AWF Warszawa zaliczających przedmiot „Obóz letni” w Ośrodku Dydaktyczno – Sportowym AWF Piękna Góra / k. Giżycka DZPZ....
10486820 2024-05-27
godz. 10:00
Śląskie Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów i dystrybucji posiłków w oddziały 1.Przedmiotem zamówienia jest: a) sporządzanie całodziennych posiłków w kuchni Wykonawcy, zgodn...