Zlecenie 5993120 - Piknik w Małkocinie II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA...
| Analizuj | Zamówienie 5993120 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2018-04-25 |
| przedmiot zlecenia | Piknik w Małkocinie II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Miejsce: Zespół Pałacowo-Parkowy Małkocin Termin: 25 maja 2018 Czas trwania : 12.00-22.00 Ilość osób: 300 [w tym osoby z zagranicy] Zabudowa sceniczna: o profesjonalna scena (wymiar: 7 m x 5 m) o profesjonalne podesty do tańczenia (wymiar: 10 m x 12 m) o zadaszenie sceny i podestu o zaplecze techniczne i obsługa techniczna sceny Konferansjer i DJ: o prowadzenie imprezy przez konferansjera o prowadzenie części tanecznej przez DJ o konkursy i zabawy piknikowe Fachowa obsługa pikniku: o obsłucha kucharska o obsługa kelnerska o obsługa ogniska o obsługa grilla (co najmniej trzy stanowiska) o obsługa kuchni polowej o obsługa barów alkoholowych: piwo z nalewaka, wino (wg menu) o obsługa techniczna i zaplecze sprzętowe Zastawa piknikowa: o stoły wraz z ławami i parasolami dla gości (300 osób) o nakrycie i dekoracje stołu stosownie do okoliczności o kosze do pieczywa o jednorazowe kubki do piwa o jednorazowe kubeczki do napojów zimnych i ciepłych o jednorazowe talerzyki o jednorazowe sztućce: łyżka, widelec, nóż, łyżeczka o jednorazowe serwetki papierowe, słomki, mieszadełka, itp. o niezbędne urządzenia do obsługi imprezy o kosze na śmieci Ochrona: o profesjonalna firma ochraniarska, min. 2 osoby Opieka medyczna: o ratownik medyczny NAPÓJ NA POWITANIE KUCHNIA POLOWA: Zupa fasolowa 150 porcji Zupa gulasz z zieloną papryką 150 porcji Bigos z białą kiełbaską 150 porcji GRILL: Kiełbaski podawane z grilla 300 porcji Steki amerykańskie (karkówka) 100 porcji Kaszanka meksykańska (otrą papryką i cebulą) 100 porcji Szaszłyki z indyka 100 porcji Żeberka pikantne w sosie BBQ i ananasa 100 porcji Schab grillowany z kością 100 porcji Szaszłyk rybno-warzywny 100 porcji Golonka z piwa 100 porcji Grillowane warzywa 100 porcji Filety z kurczaka grillowane z czosnkiem 100 porcji STÓŁ SZWEDZKI: Ziemniaczki z wędzonką i ziołami 300 porcji Sałatka z ryżem kurczakiem (św. warzywa ) 300 porcji Sałatka ziemniaczana ogórek kwaszony i bekon 300 porcji Sałatka warzywna z makaronem 300 porcji Surówka z kapusty marchwi i jabłka 300 porcji Pieczywo mieszane (wiejskie ) 250 porcji Smalec domowy 300 porcji Ogórek małosolne 400 porcji Różne rodzaje mięs pieczonych 100 porcji BUFET KAWOWY: Kawa, śmietanka, cukier biały i brązowy b/o 400 porcji Herbata, cytrynka, cukier biały i brązowy b/o 200 porcji CIASTA MIESZANE: Ciasta babki z owocami, drożdżowe z owocami 200 porcji NAPOJE: Soki owocowe (4 rodzaje) 200 porcji Woda mineralna gazowana/niegazowana 200 porcji Wino białe i Wino czerwone bez ograniczeń Piwo z beczki bez ograniczeń DODATKI I PRZYPRAWY Dip czosnkowy Dip pikantny Ketchup Musztarda Chrzan Sól i pieprz Organizacja pikniku dla 300 osób [w tym osoby z zagranicy] o catering wg menu o kuchnia polowa o grill o stół szwedzki o bufet kawowy o ciasta mieszane o napoje o dodatki i przyprawy o Zabudowa sceniczna o Konferansjer i DJ o Fachowa obsługa pikniku o Zastawa piknikowa o Ochrona o Opieka medyczna |
| branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
| podbranża | obsługa techniczna imprez |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |