Zlecenie 11423568 - Piec piekarniczo – cukierniczy z komorą fermentacyjną z...
(zakończone) | Zamówienie 11423568|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-08-07 |
przedmiot zlecenia | Piec piekarniczo – cukierniczy z komorą fermentacyjną z montażem (1 komplet). Osobne sterowanie pracą każdej komory (czas, zaparow anie, temperatura, cykl, program wypieku), dzięki czemu można dopasować wydajność pieca pod aktualne zapotrzebowanie produkcyjne. Piec wyposażony w komorę garowniczą (fermentacyjną). Ilość komór wypiekowych: 3 szt. System zaparowania komór: 3 szt. Sterownik: automat 3 szt. (na każdą komorę osobny). Okap z wentylatorem: 1 szt. Piec elektryczny. Moc: do 40 kW Zasilanie: 400 V Gwarancja: min. 12 miesięcy Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-0570/24 - „Dywersyfikacja działalności Restauracji Wodnik Roman Woda w Krośnie, poprzez wprowadzenie nowych produktów lodziarskich, cukierniczych oraz stworzenie letniej strefy konsumpcji tych wyrobów, zastosow |
branża | Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia, Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego, maszyny przemysłowe |
kody CPV | 39711360, 42215000, 42215200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |