Zlecenie 6020991 - Organizacja strefy VIP o wielkości 80 x 70 metrów wraz z...
| Analizuj | Zamówienie 6020991 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2018-05-08 |
| przedmiot zlecenia | Organizacja strefy VIP o wielkości 80 x 70 metrów wraz z obsługą, na potrzeby organizacji imprezy „Pokazy lotnicze - Świdnik AIR F estival 2018” w terminie 09-10.06.2018 r. na terenie trawiastego lotniska sportowego położonego przy ul. Sportowej w Świdniku, będącego w użytkowaniu WSK „PZL - Świdnik” S.A. oraz EPLB - Lublin. W strefie VIP zlokalizowana będzie strefa gości (VIP-room) tj. namiot o wymiarach 10x15 metrów, biały z drewnianą podłogą. Szczegółowy zakres zamówienia obejmuje: 1. Wyposażenie strefy gości w stół bufetowy, na którym będą zlokalizowane dania i przekąski w postaci bufetu szwedzkiego, ustawiony po środku namiotu oraz w wysokie stoliki barowe w ilości 10 sztuk i 50 krzeseł rozstawionych przy jednej ze ścian namiotu. 2. Wyposażenie strefy gości w dwa stoły kawowe na kawę, herbatę, ciasto i owoce oraz stół wiejski, na którym będą się znajdować przystawki sezonowe, smalec wraz z ogórkami małosolnymi, półmiski wędlin wiejskich oraz chleb wiejski. 3. Wyposażenie strefy gości w nakrycia stołów, tj. obrusy i dekorację stołów. 4. Zaopatrzenie strefy gości w pełen serwis naczyń. Zamawiający wyklucza możliwość serwowania dań i napojów w naczyniach jednorazowych. 5. Zapewnienie profesjonalnej obsługi kelnerskiej w obrębie strefy gości, w ilości wystarczającej do płynnej obsługi 350 osób każdego dnia wraz z obsługą do utrzymania czystości w obrębie strefy gości. 6. Zapewnienie cateringu dla strefy gości tj. dla 350 osób każdego dnia tj. 09.06 oraz 10.06.2018 r. zgodnie z wykazem dań/produktów stanowiącym załącznik nr 3 do niniejszego zapytania ofertowego. 7. Zapewnienie chłodziarek na napoje, zamrażarki do lodu oraz podgrzewaczy do dań gorących. 8. Zapewnienie odpowiedniego agregatu prądotwórczego obsługującego strefę gości dla potrzeb gastronomicznych. 9. Zapewnienie odpowiedniego klimatyzatora dostosowanego do wielkości namiotu 10. Udostępnienie strefy gości w dniu 09.06.2018 r. w godzinach od 13.00 do 22.00 oraz 10.06.2018 r. w godzinach od 09.00 do 17.00. 11. Dbałość o równomierne zaopatrzenie stołów w zależności od rotacji gości. 12. Transport wyposażenia strefy gości oraz dań cateringowych. |
| branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
| podbranża | imprezy masowe, obsługa techniczna imprez |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubelskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubelskie |