Zlecenie 11807594 - Organizacja Kongresu dla Kół Gospodyń Wiejskich...

   
Zamówienie 11807594
źródło Internet
data publikacji 2025-10-30
przedmiot zlecenia
Organizacja Kongresu dla Kół Gospodyń Wiejskich Województwa Zachodniopomorskiego
Szanowni Państwo, Urząd Marszałkowski Województw
a Zachodniopomorskiego (Wydział Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich oraz Wydział Rolnictwa i Rybactwa) organizuje kongresu dla Kół Gospodyń Wiejskich województwa zachodniopomorskiego. Kongres odbędzie się w terminie: 21-22.11.2025 roku na terenie pasa nadmorskiego jednego z wymienionych powiatów (powiat: kołobrzeski, kamieński, gryficki i Świnoujście). Wymagany standard według kategoryzacji hoteli to minimum 4 gwiazdki. W związku z tym zwracamy się do Państwa z prośbą o przedstawienie oferty na wynajem sali konferencyjnej, wykonanie usługi gastronomicznej oraz zapewnienie bazy noclegowej, uwzględniającej podane poniżej kryteria:
1. Przedmiot zamówienia:
• Wynajem klimatyzowanej sali wykładowej o powierzchni min. 200 m2 z możliwością zaciemnienia, wyposażonej w nagłośnienie (w tym min. 3 mikrofony bezprzewodowe),laptop, projektor multimedialny, ekran do prezentacji multimedialnych, flipchart z kompletem pisaków, krzesła z pulpitem lub krzesła i stoły na potrzeby konferencji dla grupy do 100 osób. Sala powinna być dostępna w godzinach 10.00-19:00 w pierwszym dniu oraz 9.00-16:00 w drugim dniu. Usługodawca zapewni również pracownika do obsługi informatycznej oraz dostęp do szerokopasmowego łącza internetowego w trakcie wynajmu sali.
• Serwis kawowy w trakcie trwania konferencji dla grupy 100 osób: kawa/herbata, cytryna oraz mleko/śmietanka do kawy-bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g)-jedno podanie każdego z dwóch dni-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis kawowy w formie ciągłej.
• Obiad w pierwszym dniu kongresu (tj. 21.11.2025 r.) dla grupy 100 osób składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
• Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu konferencji dla grupy 100 osób, składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g), bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 7 rodzajów w ilości min. 60 g każdego rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju),
dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa, herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane i soki owocowe, min. 1 litr)-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu.
• Nocleg dla uczestników konferencji (100 osób) w pokojach 1 lub 2 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym (noc z 21 na 22.11.2025 roku). Zamawiający oczekuje udostępnienia co najmniej 10 pokoi do pojedynczego wykorzystania.
• Śniadanie w formie bufetu dla grupy 100 osób (22.11.2025 r.): ser-min. 3 rodzaje, łącznie min. 60 g, wędliny-wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min. 80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo-min. 2 rodzaje, bułki, ciasto-min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok-min. 300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
• Obiad w drugim dniu konferencji (tj. 22.11.2025 r.) dla grupy 100 osób składający się
z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami
(frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek
w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości
min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
• Zapewnienie strzeżonego bezpłatnego parkingu na min. 35 pojazdów na terenie obiektu we wskazanym powyżej terminie realizacji usługi.
branża Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: hotelarstwo