Zlecenie 11807594 - Organizacja Kongresu dla Kół Gospodyń Wiejskich...
| Zamówienie 11807594 | |
|---|---|
| źródło | Internet | 
| data publikacji | 2025-10-30 | 
| przedmiot zlecenia | Organizacja Kongresu dla Kół Gospodyń Wiejskich Województwa Zachodniopomorskiego Szanowni Państwo, Urząd Marszałkowski Województw a Zachodniopomorskiego (Wydział Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich oraz Wydział Rolnictwa i Rybactwa) organizuje kongresu dla Kół Gospodyń Wiejskich województwa zachodniopomorskiego. Kongres odbędzie się w terminie: 21-22.11.2025 roku na terenie pasa nadmorskiego jednego z wymienionych powiatów (powiat: kołobrzeski, kamieński, gryficki i Świnoujście). Wymagany standard według kategoryzacji hoteli to minimum 4 gwiazdki. W związku z tym zwracamy się do Państwa z prośbą o przedstawienie oferty na wynajem sali konferencyjnej, wykonanie usługi gastronomicznej oraz zapewnienie bazy noclegowej, uwzględniającej podane poniżej kryteria: 1. Przedmiot zamówienia: • Wynajem klimatyzowanej sali wykładowej o powierzchni min. 200 m2 z możliwością zaciemnienia, wyposażonej w nagłośnienie (w tym min. 3 mikrofony bezprzewodowe),laptop, projektor multimedialny, ekran do prezentacji multimedialnych, flipchart z kompletem pisaków, krzesła z pulpitem lub krzesła i stoły na potrzeby konferencji dla grupy do 100 osób. Sala powinna być dostępna w godzinach 10.00-19:00 w pierwszym dniu oraz 9.00-16:00 w drugim dniu. Usługodawca zapewni również pracownika do obsługi informatycznej oraz dostęp do szerokopasmowego łącza internetowego w trakcie wynajmu sali. • Serwis kawowy w trakcie trwania konferencji dla grupy 100 osób: kawa/herbata, cytryna oraz mleko/śmietanka do kawy-bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g)-jedno podanie każdego z dwóch dni-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis kawowy w formie ciągłej. • Obiad w pierwszym dniu kongresu (tj. 21.11.2025 r.) dla grupy 100 osób składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. • Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu konferencji dla grupy 100 osób, składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g), bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 7 rodzajów w ilości min. 60 g każdego rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju), dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa, herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane i soki owocowe, min. 1 litr)-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu. • Nocleg dla uczestników konferencji (100 osób) w pokojach 1 lub 2 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym (noc z 21 na 22.11.2025 roku). Zamawiający oczekuje udostępnienia co najmniej 10 pokoi do pojedynczego wykorzystania. • Śniadanie w formie bufetu dla grupy 100 osób (22.11.2025 r.): ser-min. 3 rodzaje, łącznie min. 60 g, wędliny-wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min. 80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo-min. 2 rodzaje, bułki, ciasto-min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok-min. 300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. • Obiad w drugim dniu konferencji (tj. 22.11.2025 r.) dla grupy 100 osób składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. • Zapewnienie strzeżonego bezpłatnego parkingu na min. 35 pojazdów na terenie obiektu we wskazanym powyżej terminie realizacji usługi. | 
| branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport | 
| podbranża | hotelarstwo | 
| forma | zapytanie ofertowe | 
| typ zlecenia | usługi, wykonanie | 
| kraj realizacji | Polska | 
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie | 
| kraj organizatora | Polska | 
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie | 
 
							 Infolinia
 Infolinia 
 Zaloguj
 Zaloguj
