Zlecenie 8088858 - Opracowanie merytoryczne koncepcji eWideo instruktaży wraz...
(zakończone) | Zamówienie 8088858|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-04-20 |
przedmiot zlecenia | Opracowanie merytoryczne koncepcji eWideo instruktaży wraz z ich prezentacją w zawodach kucharz, piekarz. W ramach zamówienia prz ewiduje się, autorskie opracowanie merytorycznej koncepcji dla 10 minutowych 24 zawodowych e wideo instruktaży (skr. eWI ) wraz z ich osobistą prezentacją podczas nagrania. Każdy specjalista w ramach niniejszego zapytania musi opracować auto rską merytoryczną treść do każdego filmiku zgodnie z jego tematyką oraz wystąpić w 10 minutowym filmie pokazując przygotowanie, obróbkę i końcową produkcję danej potrawy lub wyrobu. Na każdy 10 minutowy e wideo instruktaż przewiduje się 6 godzin nagrania. Wszystkie autorskie koncepcje muszą być opracowane merytorycznie w następujących obszarach tematycznych: ZAWÓD KUCHARZ ZAWÓD KUCHARZ ZAWÓD PIEKARZ ZAWÓD PIEKARZ 1. Aranżacja dań na talerzu według 1. Aranżacja dań na talerzu według najnowszych trendów w kuchni najnowszych trendów w kuchni--3 3 koncepcjekoncepcje 2. Nowoczesna kuchnia i 2. Nowoczesna kuchnia i techniki techniki przygotowania dańprzygotowania dań-- 3 koncepcje3 koncepcje 3. Nowoczesne trendy w kuchni PL 3. Nowoczesne trendy w kuchni PL--1 1 koncepcjakoncepcja 4.Nowoczesna kuchnia włoska 4.Nowoczesna kuchnia włoska -- 1 koncepcja1 koncepcja 5.Desery ala carte 5.Desery ala carte--1 koncepcja1 koncepcja 6.Aranżacja dań na talerzu 6.Aranżacja dań na talerzu --1 koncepcja1 koncepcja 7.Kuchnia śródziemnomorska 7.Kuchnia śródziemnomorska--1 koncepcja1 koncepcja 8.Przystawki z 8.Przystawki zimne jednoporcjowe (finger imne jednoporcjowe (finger food)food)-- 1 koncepcja1 koncepcja 9.Ryby 9.Ryby--filetowanie, porcjowanie i filetowanie, porcjowanie i przygotowanie dań przygotowanie dań--1 koncepcja1 koncepcja 10.Sous vide 10.Sous vide--1 1 koncepcjakoncepcja 11.Nowoczesna kuchnia i techniki 11.Nowoczesna kuchnia i techniki przygotowania dań przygotowania dań--1 koncepcja1 koncepcja 12.Dania mięsne przygotowane rożnymi 12.Dania mięsne przygotowane rożnymi technikamitechnikami-- 11 koncepcjakoncepcja 1. Galanteria piekarska z ciasta pszennego 1. Galanteria piekarska z ciasta pszennego--1 koncepcja1 koncepcja 2.Produkcja chleba pszenno 2.Produkcja chleba pszenno--żytniego żytniego -- 1 1 koncepcjakoncepcja 3.Chleby razowe i żytnie z zastosowaniem 3.Chleby razowe i żytnie z zastosowaniem ziaren zbóżziaren zbóż-- 1 koncepcja1 koncepcja 4.Drobne wyroby piek. i piek. 4.Drobne wyroby piek. i piek.--cuk.cuk.-- 1 1 koncepcjakoncepcja 5.Dekorowanie chlebów o 5.Dekorowanie chlebów ozdobnychzdobnych-- 1 1 koncepcjakoncepcja 6.Chałki, rogale 6.Chałki, rogale -- 1 koncepcja1 koncepcja 7.Produkcja drobnych przekąsek z 7.Produkcja drobnych przekąsek z pieczywa pieczywa--1 koncepcja1 koncepcja 8.Pieczywa kuchni eur. 8.Pieczywa kuchni eur. --1 koncepcja1 koncepcja |
branża | Usługi reklamowe |
podbranża | reklamy |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |