Przetarg 12191472 - Mięso i wędliny ( 2 / 2025 ) Część 1: 1. Łopatka...
| Analizuj | Zamówienie 12191472 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | Mięso i wędliny ( 2 / 2025 ) Część 1: 1. Łopatka wieprzowa bez kości b/s kg 3 3002. Schab bez kości kg 1203. Szynka bez kości kg 1 4504. Wątroba wieprzowa kg 2 6255. Mortadela kg 2 1756. Kaszanka z kaszą jęczmienną kg 6007. Kiełbasa biała parzona kg 5208. Kiełbasa parówkowa kg 1 0009. Kiełbasa paluszki kg 10010. Kiełbasa ogniskowa kg 1 60011. Kiełbasa podwawelska kg 10012. Kiełbasa zwyczajna kg 1 48013. Kiełbasa szynkowa kg 60014. Kiełbasa krakowska parzona kg 70015. Kiełbasa golonkowa kg 10016. Polędwica sopocka kg 2517. Kiełbasa metka łososiowa kg 2 30018. Mielonka wieprzowa kg 60019. Salceson włoski biały kg 1 20020. Salceson czarny kg 1 20021. Pasztetowa kg 1 50022. Pasztet zapiekany kg 11023. Boczek wędzony parzony bez kości kg 50 Część 2: 1. Udziec z kurczaka kg 5802. Skrzydełka z kurczaka kg 3503. Filet z kurczaka kg 204. Wątroba drobiowa kg 1 1005. Żołądki drobiowe kg 1 100 Część 3: 1. Szynka drobiowa mielona kg 1002. Pieczeń drobiowa kg 1003. Serdelki drobiowe kg 2004. Kiełbasa drobiowa kanapkowa kg 1305. Kiełbasa drobiowa zwyczajna kg 1306. Kiełbasa drobiowa krakowska kg 4557. Polędwica drobiowa parzona kg 4008. Polędwiczka z piersi indyka kg 2809. Szynka z piersi indyka kg 270 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |