Przetarg 7315350 - Marché de gestion de la restauration collective du siège...

   
Analizuj Zamówienie 7315350 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2020-02-04
przedmiot ogłoszenia
Marché de gestion de la restauration collective du siège Erilia
Fabrication et distribution de prestation de restauration collecti
ve sur le site du siège social d'Erilia sis 72 bis rue Perrin Solliers afin de permettre au personnel du siège d'Erilia de se restaurer pendant la pause méridienne. Le siège social comprend 278 salariés. La fréquentation pour l'année 2019 s'élevait à 19 826 repas servis. La prestation de restauration sera assurée du lundi au vendredi sauf les jours fériés légaux et certains jours où Erilia est fermée sur décision de la direction. Forme de marché: ordinaire. Attribution d'un marché unique.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55511000
forma przetarg inny
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Francja
województwo realizacji
kraj organizatora Francja
województwo organizatora

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10431939 2024-04-16
godz. 10:00
Mazowieckie WZ/161/2024/II/UE Usługi restauracyjne - Wyżywienie dla 13 osób (+/- 5 osób) w obiekcie restauracyjnym, miejscowość Spała (kod: 97-215) PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Kolacja Zamawiając...
10431715 2024-04-18
godz. 10:00
Lubelskie Usługa cateringowa w zakresie realizacji programu „Opieka Wytchnieniowa dla Jednostek Samorządu Terytorialnego - edycja 2024 dla Domu Pomocy Społecznej „Pod Modrzewiami” w Szczebrze...
10427741 2024-04-19
godz. 09:00
Łódzkie 7/ZP/2024/S Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Łódzkiego. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych:Część nr ...
10431848 2024-04-22
godz. 10:00
Małopolskie Usługi cateringowe na potrzeby organizacji wydarzeń w Uniwersytecie Ignatianum w Krakowie” – 2 części Część 1: Świadczenie usług cateringowych dla 70 osób, na potrzeby organiz...
10472452 2024-04-24
godz. 12:00
Mazowieckie Przygotowanie cateringu na potrzeby szkolenia organizowanego przez Wydział Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie w zakresie przygotowan...
10447124 2024-04-24
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” Część 1: Usługa obejmuje świadczenie usług ca...
10413311 2024-04-26
godz. 14:00
Dolnośląskie Zabezpieczenie cateringu na Festynach Rodzinnych KGHM Polska Miedź S.A. Oddział Zakłady Górnicze Polkowice-Sieroszowice
10480615 2024-04-30
godz. 13:00
Podkarpackie Świadczenie usługi restauracyjnej (cateringowej) -przerwy kawowej oraz obiadokolacji dla uczestników konferencji naukowej realizowanej w ramach projektu pt. „Etos nauczyciela. Rozmowy o...
10490092 2024-05-02
godz. 12:00
Mazowieckie postępowanie otwarte pn. zapewnienie usługi gastronomicznej podczas KFPP Opole 2024r. dla ekipy realizacyjnej i technicznej. Przedmiot postępowania zapewnienie usługi gastronomicznej ...
10488047 2024-05-07
godz. 10:00
Dolnośląskie BWM.2711.3.JŚ.2024 Usługa cateringowa dla Biura Współpracy Międzynarodowej w ramach International Staff Training Week - maj 2024 PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 - 1 szt.