Zlecenie 8184493 - Krok do Przodu - aktywizacja społeczno-zawodowa osób...
(zakończone) | Zamówienie 8184493|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-06-08 |
przedmiot zlecenia | Krok do Przodu - aktywizacja społeczno-zawodowa osób zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym - etap II Przedmiotem zam ówienia jest zapewnienie obsługi cateringowej dla uczestników projektu zgodnie ze standardami kwalifikacji wsparcia w zakresie Aktywnej Integracji RPO WP 2014-2020. Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Unii Europejskiej Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014- 2020. Uczestnikami w projekcie są osoby bierne zawodowo, bezrobotne, niepełnosprawne zagrożone ubóstwem lub wykluczeniem społecznym zamieszkujące powiat pucki. IV. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Zamówienie dotyczy zapewnienia obsługi cateringowej dla uczestników projektu. Catering dla uczestników (1x21 dni w miesiącu) w dni powszednie od poniedziałku do piątku. Usługa cateringowa obejmować będzie 700 porcji posiłków obiadowych (w formie drugiego dania) dla uczestników/uczestniczek projektu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia Wykonawca zapewnia: 1. Gorący posiłek w formie drugiego dania trzyskładnikowy – np. ziemniaki/ryż/kasza/makaron 250g, surówka 80g, mięso 120g, Wykonawca jest zobowiązany do: - sporządzenie i dowóz posiłków w pojemnikach 3-komorowych (zamykanych za pomocą zgrzanej folii) lub zamykanych wraz z jednorazowymi sztućcami nóż, widelec - po 1 komplecie dziennie do każdego posiłku, - do przygotowania posiłków winny być użyte produkty świeże spełniające normy jakościowe produktów spożywczych, - odbiór pojemników oraz śmieci po posiłkach z zajęć w Centrum Integracji Społecznej, - dostarczenia posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Pucku pod adresem: ul. E. Orzeszkowej 11 oraz sal wykładowych na terenie Miasta Puck, - transport cateringu powinien odbywać się w warunkach zapewniających właściwą ochronę i temperaturę z zachowaniem wymogów sanitarno-epidemiologicznych, - posiłki będą dostarczane od poniedziałku do piątku w okolicach godziny 12.00, - codziennie do godz. 10 zamawiający określa liczbę posiłków na dany dzień, o nowych grupach będzie informował na 2 dni przed, Termin realizacji zadania: Szacowany termin realizacji zamówienia od 21 Czerwiec 2021 – do 31 Grudzień 2021. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |