Zlecenie 8202873 - I. Przedmiotem zamówienia są usługi w zakresie...
(zakończone) | Zamówienie 8202873|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-06-15 |
przedmiot zlecenia | I. Przedmiotem zamówienia są usługi w zakresie przygotowywania i dostarczania posiłków dla dzieci w formie cateringu na potrzeby ż łobka w Limanowej w ramach projektu pn. „Żłobek w Limanowej szansą na aktywizację zawodową mieszkańców Limanowej i okolic” - realizowanego w ramach 8 Osi Priorytetowej – Rynek Pracy, Działanie 8.5 Wsparcie na rzecz łączenia życia zawodowego z prywatnym – projekty konkursowe Regionalnego Programu Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020. II. Zakres usługi obejmuje: 1) Sukcesywne dostarczanie Zamawiającemu przygotowanych uprzednio przez Wykonawcę posiłków dla dzieci wg zatwierdzonego przez Zamawiającego jadłospisu, zgodnie ze szczegółowymi wymogami, wskazanymi w treści Szczegółowego opisu przedmiotu zamówienia, stanowiącego Załącznik nr 1 do niniejszego Zapytania ofertowego 2) Świadczenie usług towarzyszących, takich jak rozładunek, porcjowanie, wydawanie posiłków, mycie naczyń, sprzątanie pomieszczeń, w których spożywane będą posiłki, ponoszenie kosztów zakupu środków czyszczących i higienicznych zużywanych do sprzątania, zabieranie odpadów pokonsumpcyjnych (co 24 godziny) oraz mycie termosów (czyste pojemniki na odpady będą dostarczane Zamawiającemu wraz z pierwszym posiłkiem każdego dnia realizacji usług objętych przedmiotem zamówienia. III. Miejsce realizacji usługi: Niepubliczny Żłobek „Akademia Malucha” w Limanowej, ul. Kościuszki 49, 34-600 Limanowa. IV. Wykonawca w ramach zamówienia dostarczy dzienny posiłek w postaci: 1) śniadania - zupa mleczna lub potrawy mleczne i mleko – pochodne, kakao, kanapka z różnym rodzajem pieczywa, herbata w tym ziołowa lub owocowa, sok, wędlina, pasty w tym jajeczna, dżem, miód, sery, warzywa np. pomidor, ogórek itp.; 2) drugiego śniadania: kaszka manna z sokiem, musy owocowe, jogurt naturalny z owocami, jogurty smakowe, sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, biszkopty itp. 3) obiadu - zupa, drugie danie: ziemniaki, zamiennie ryż, różne rodzaje kasz, kopytka, makaron, dania mięsne np. sztuka mięsa, udziec z kurczaka, pierś z indyka, pulpety w tym rybne, kotlety z piersi z kurczaka, gulasz, ryba gotowana, pierogi, naleśniki, knedle itp., surówka, warzywa na parze, kompot, sok itp. 4) podwieczorku – ciasto, jogurt, musy owocowe, itp. V. Usługa będzie dotyczyć maksymalnie 63 dzieci. Zakres szacowany: 819 osobodni posiłkowych. VI. Zamawiający wskazuje na następujące godziny dostarczania posiłków: 1)7:30 – 8:00 – I i II śniadanie; 2)11:30 – 12:00 obiad (zupa, drugie danie) i podwieczorek VII. Wykonawca jest zobowiązany do ułożenia jadłospisu na okres 10 dni roboczych (2 tygodnie) i dostarczania go Zamawiającemu do wcześniejszego zatwierdzenia . Wszelkie zmiany w jadłospisie sugerowane przez Zamawiającego będą wiążące dla Wykonawcy. VIII. Jadłospis powinien być przygotowany i podpisany przez osobę będącą dietetykiem lub technologiem żywienia zbiorowego. IX.Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony za pomocą Załącznika nr 1 do Zapytania ofertowego. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |