Zlecenie 11911151 - I. Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy...
| Zamówienie 11911151 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-07 |
| przedmiot zlecenia | I. Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu wyżywienia w formie ciągłej przerwy kawowej i obiadu/lunchu dla ok. 16 osób (uczestników/-czek szkoleń oraz opiekuna) w dniach 22 i 29 listopada 2025 r. w Makowie Podhalańskim (woj. małopolskie). 1. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia wszelkiego niezbędnego wyposażenia do realizacji usługi cateringowej, w tym w szczególności: • własnych naczyń i sztućców wielokrotnego użytku (niejednorazowych), • pojemników, podgrzewaczy, termosów, zastawy stołowej, naczyń serwisowych oraz innych akcesoriów niezbędnych do podania i serwowania posiłków, • sprzętu umożliwiającego utrzymanie odpowiedniej temperatury potraw w trakcie transportu i serwowania. Wykonawca zapewnia, że sprzęt i naczynia są czyste, w dobrym stanie technicznym oraz spełniają wymagania sanitarno-epidemiologiczne. 2. Wykonawca zapewni w ramach usługi: wyżywienie w terminie 22 i 29 listopada 2025 r. w Makowie Podhalańskim (woj. małopolskie) Powstaje w kontekście projektu FERS.04.12-IP.04-0056/24 - Nowe kompetencje - wyższa jakość usług NGO |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55300000, 55520000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |