Zlecenie 9016069 - Fundacja EMMA zaprasza do składania ofert na usługi...
(zakończone) | Zamówienie 9016069|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2022-07-02 |
przedmiot zlecenia | Fundacja EMMA zaprasza do składania ofert na usługi noclegu, cateringu i wynajmu sal szkoleniowych w ramach programu „Organizacja wakacyjnych warsztatów edukacyjnych dla uchodźców ukraińskich przebywających na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej” Funduszu Współpracy Dwustronnej finansowanego ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego i Norweskiego Mechanizmu Finansowego na lata 2014 – 2021 w ramach projektu „Wakacyjne warsztaty edukacyjne dla uchodźczyń z Ukrainy z Fundacją Emma” SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAPYTANIA ZNAJDUJE SIĘ W ZAŁĄCZONYM ZAPYTANIU OFERTOWYM. Usługa hotelarsko-gastronomiczna (zapewnienie zakwaterowania wraz ze śniadaniem) rozumianej jako jedna osobo-doba dla każdego uczestnika oraz najem sal szkoleniowych. a) Zakres terytorialny świadczenia usługi: centrum Wrocławia (rozumiane jako obszar wyznaczony przez okrąg o promieniu około 1,5 km od rynku miasta). b) Usługa polega na zapewnieniu noclegu i śniadania w formie bufetu szwedzkiego w miejscu zakwaterowania oraz wynajmie sal szkoleniowych w miejscu pobytu oraz poza miejscem pobytu, rozumianym przez Zamawiającego jako odległość od zakwaterowania nie większą niż 500 m. c) Usługa jest skierowana do nie więcej niż 60 osób (20 kobiet z dziećmi w wieku 3-18 lat), d) Usługa będzie realizowana w okresie realizacji projektu nie dłużej niż do 15 sierpnia 2022 roku w dwóch 8-dniowych (7 noclegów) cyklach. e) Dokładny termin oraz liczba zamawianych noclegów zostanie przekazany na 5 dni kalendarzowych przed rozpoczynającą się usługą. f) Nocleg - zakwaterowanie będzie możliwe w pokojach 2, 3, 4 i maks. 5-osobowych. Wszystkie pokoje będą posiadać łazienki z pełnym węzłem sanitarnym, ilość łóżek adekwatną do wielkości danej rodziny (w tym łóżeczka dla dzieci w wieku do 3 lat) oraz szafę na ubrania. g) Zakwaterowanie musi odbyć się w hotelu/pensjonacie/hostelu lub innym obiekcie noclegowym, jednocześnie świadczącym usługi noclegowe, usługi gastronomiczne (śniadania) i/lub usługi wynajmu sal szkoleniowych. h) Zamawiający nie będzie pokrywał dodatkowych kosztów (oprócz noclegów, śniadania i sal szkoleniowych) poniesionych przez osoby skierowane przez Zamawiającego. Wszelkie dodatkowe należności będą uiszczać Uczestniczki korzystające z noclegu. i) Usługa wynajmu sal szkoleniowych w miejscu pobytu w ramach jednego cyklu w zakresie: a. sale na spotkania indywidualne w wymiarze 80 godzin (2 sale przez 7 dni), b. sala na spotkania dla 60-80 osób w wymiarze 9 godzin (1 sala przez 3 dni), c. sale na warsztaty dla dzieci w wymiarze 108 godzin (4 sale przez 6 dni). j) Usługa wynajmu sal szkoleniowych poza miejscem pobytu w ramach jednego cyklu w zakresie: a. sale na warsztaty dla 10 osób w układzie podkowy w wymiarze 36 godzin (2 sale przez 6 dni), b. sala na spotkania dla 20 osób w wymiarze 9 godzin (1 sala przez 3 dni).SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAPYTANIA ZNAJDUJE SIĘ W ZAŁĄCZONYM ZAPYTANIU OFERTOWYM. a) Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu dla 60 osób (20 kobiet z dziećmi w wieku 3-18 lat) w zakresie: a. obiad w formie kontynentalnej. b. kolacja w formie bufetu szwedzkiego. b) Usługa catering rozpoczyna się pierwszego dnia pobytu obiadem, a kończy 7 dnia kolacją. c) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. d) Posiłki muszą być sporządzone na bazie produktów najwyższej jakości, zgodnie ze standardami HACCP. Posiłki winny być wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki oraz uwzględnić polską tradycję kulinarną. Przygotowane ze świeżych produktów spożywczych, posiadających aktualne terminy ważności, powinny składać się z odpowiednio dobranych produktów spożywczych minimalnie przetworzonych, z ograniczeniem substancji dodatkowych i barwników. e) Świadczenie usług żywieniowych powinno być zgodne z ustawą z dnia 25 sierpień 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Z 2019 r., poz.1252) oraz zaleceniami Głównego Inspektora Sanitarnego i Instytutu Żywności i Żywienia w sprawie norm wyżywienia i żywienia jakie obowiązują w zakładach żywienia zbiorowego oraz jakości zdrowotnej żywności. f) Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczania posiłków do miejsca świadczenia usługi, własnym transportem, na własny koszt i ryzyko przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przygotowania i przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpień 2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r., poz. 1252) oraz innymi aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu zamówienia nie wyłączając COVID-19. g) Cena podana w ofercie musi uwzględniać wszystkie wymagania niniejszego zapytania ofertowego oraz obejmować wszelkie koszty jakie poniesie Wykonawca z tytułu realizacji przedmiotu zamówienia w sposób należyty oraz zgodny z wymaganiami Zamawiającego, obowiązującymi przepisami prawa i wiedzą w szczególności: koszty zakupów artykułów spożywczych, koszty obsługi i przygotowania posiłków, koszty uzyskania stosownych zezwoleń, koszty utrzymania personelu, koszty dowozu, itp. h) Cena jednostkowa brutto za posiłek podana przez Wykonawcę w ofercie będzie obowiązywała przez cały okres trwania umowy i nie będzie podlegała zwiększeniu. Cenę należy podać do dwóch miejsc po przecinku. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, hotelarstwo |
kody CPV | 55100000, 55110000, 55300000, 55321000, 55511000, 55521200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Dolnośląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |