Zlecenie 8485077 - Dzierżawa pomieszczeń o łącznej powierzchni 55,70 m2 z...

   
Zamówienie 8485077 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-10-25
przedmiot zlecenia
Dzierżawa pomieszczeń o łącznej powierzchni 55,70 m2 z przeznaczeniem na prowadzenie bufetu.
1. Opis przedmiotu zamówienia:
Pomi
eszczenie składa się z sali bufetu, przygotowalni, zaplecza, pomieszczenia socjalnego i wc.
Wyposażone jest w niezbędne meble i przyłącze ZTK. Pomieszczenia wymagają własnego
dostosowania do prowadzenia działalności gastronomicznej, w tym wyposażenia w niezbędny
sprzęt do produkcji i podawania posiłków.
Warunki wykonywania usługi gastronomicznej:
Przygotowywanie na miejscu gorących posiłków oraz wydawanie ich do spożycia na
miejscu.
Prowadzenie sprzedaży ciepłych i zimnych napojów, słodkich i słonych przekąsek itp.
Czas pracy: bufet musi pozostać otwarty podczas wszystkich wydarzeń sportowych zarówno
w dni powszednie jak i w weekendy. Dodatkowo Usługodawca może zadeklarować
prowadzenie bufetu w dni powszednie niezależnie od organizowanych imprez sportowych.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10368755 2024-04-05
godz. 15:00
Małopolskie Zapewnienie usługi cateringowej w postaci przerwy kawowej i obiadu dla 20 osób na dwóch szkoleniach (po jednym w kwietniu i wrześniu) w Ośrodku Edukacyjnym Gorczańskiego Parku Narodowe...
10381517 2024-04-09
godz. 22:59
Dolnośląskie DWNZKŚ.2711.76.2024.MP Postępowanie wykonawcze do umowy ramowej.-Spotkanie Dziekana WNZKŚ z Władzami innych wydziałów. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 catering Zgodnie z załącznikiem 1 u...
10426012 2024-04-18
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych i Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych w podziale na części Część 1: Usługa cateringowa realizowana w dniu ...
10428120 2024-04-19
godz. 09:00
Łódzkie 7/ZP/2024/S Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Łódzkiego. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10432520 2024-04-22
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi hotelowo - restauracyjnych dla uczestników XXXVIII Krajowego Seminarium Malakologicznego. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usług hotelowo - restauracyjnych...
10472452 2024-04-24
godz. 12:00
Mazowieckie Przygotowanie cateringu na potrzeby szkolenia organizowanego przez Wydział Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie w zakresie przygotowan...
10460318 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie cateringu – śniadanie i lunch dla 30 Uczestników projektu „Razem raźniej”, potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjo...
10474813 2024-04-30
godz. 11:00
Łódzkie 3.1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników projektu „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania region...
10480615 2024-04-30
godz. 13:00
Podkarpackie Świadczenie usługi restauracyjnej (cateringowej) -przerwy kawowej oraz obiadokolacji dla uczestników konferencji naukowej realizowanej w ramach projektu pt. „Etos nauczyciela. Rozmowy o...
10484395 2024-05-02
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...