Zlecenie 12231224 - DOŻYWIANIE OSÓB OBJĘTYCH POMOCĄ SPOŁECZNĄ W OKRESIE OD...

   
Analizuj Zamówienie 12231224
źródło Internet
data publikacji 2025-12-15
przedmiot zlecenia
DOŻYWIANIE OSÓB OBJĘTYCH POMOCĄ SPOŁECZNĄ W OKRESIE OD 2026.01.01 DO 202612-31.
II. Opis przedmiotu zamówienia:
1. Przedmiotem z
amówienia jest przygotowanie, ewentualne dostarczenie oraz wydawanie posiłków dla osób zamieszkujących na terenie gminy objętych pomocą społeczną w formach i ilościach wskazanych w załączniku nr 3 do niniejszego zapytania ofertowego.
2. Zamawiający oczekuje przygotowania jednego gorącego posiłku w postaci: 2 dni w tygodniu zupa z wkładką mięsną (podana z chlebem, makaronem, ryżem lub ziemniakami) i 3 dni w tygodniu drugie danie mięsne, dla każdego skierowanego przez CUS klienta. Dopuszcza się raz w tygodniu drugie danie bezmięsne: pierogi, naleśniki, kopytka, krokiety, ryba lub danie półmięsne np. bigos, łazanki, zapiekanka makaronowa, lub ziemniaczano - mięsna, pilaw, fasolka po bretońsku.
4. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i dostarczenia posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwa zgodnie z normami HACCP oraz przechowywać próby posiłków do badań Sanepidu.
5. Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania posiłków ze świeżych,
pełnowartościowych artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy przydatności do spożycia,
6. W przypadku dowożenia posiłki dowożone będą własnym transportem wykonawcy;
7. Dowóz będzie realizowany na terenie Gminy Karlino.
8. Posiłki winny być zapakowane w sposób gwarantujący spożycie gorącego posiłku przez klienta, bezpośrednio po dostarczeniu tego posiłku, bez konieczności jego podgrzewania, w jednorazowe opakowania.
9. Wykonawca zobowiązany jest przestrzegać zasad sanitarno-higienicznych na każdym etapie tj.: produkcji i transportu posiłków.
10. Wykonawca ponosi odpowiedzialność prawną i finansową wynikającą z realizacji dożywiania w sposób niezgodny z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi oraz przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie.
11. Posiłki będą dostarczane i wydawane przez 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 11.00 do 15.00
12. Zamawiający zastrzega, że podana liczba osób korzystających z posiłków jest ilością szacowaną i może ulec zmianie w trakcie obowiązywania umowy.
13. Zmiana ilości posiłków jest możliwa po uzgodnieniu i zatwierdzeniu tej zmiany przez Zamawiającego.
14. Ewentualne zmiany ilości zamawianych posiłków Zamawiający zgłaszać będzie Wykonawcy najpóźniej do godz. 1400 dnia poprzedzającego wydanie posiłków.
14. W przypadku dowożenia posiłków należy dostarczać bezpośrednio pod wskazany adres zamieszkania tych osób.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe