Przetarg 7334428 - Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych Numer...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7334428
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-02-14 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych Numer referencyjny: DKw.2232.3.2020.SU Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy warzyw , owoców i warzyw kiszonych w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 6 do SIWZ (zadania nr 1,2,3). ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Dostawy warzyw 1. Buraki czerwone kl. I Świeże - w ilości 350 kg. 2. Cebula kl. I Świeża - w ilości 500 kg. 3. Czosnek kl. I Czosnek świeży, w główkach - w ilości 150 szt. 4. Kapusta biała głowiasta kl. I - w ilości 500 kg. 5. Kapusta czerwona głowiasta kl. I - w ilości 150 kg. 6. Kapusta pekińska kl. I. Świeża, foliowana - w ilości 150 kg. 7. Koperek natka kl. I. - w ilości 300 pęczków. 8. Marchew korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, min. długość 15cm - w ilości 550 kg. 9. Ogórek zielony kl. I. - w ilości 350 kg. 10. Papryka świeża kl. I. Odmiany papryki czerwonej, żółtej lub zielonej - w ilości 350 kg. 11. Pieczarki kl. I Świeże - w ilości 200 kg. 12. Pietruszka korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, minimalna długość 15 cm - w ilości 150 kg. 13. Pietruszka natka kl. I, w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 300 pęczków. 14. Pomidory kl. I. Świeże - w ilości 350 kg. 15. Por zielony kl. I Świeży - w ilości 150 kg. 16. Rzodkiewka kl. I całe, świeże- w ilości 150 pęczków. 17. Sałata zielona kl. I Świeża, minimalna waga główki sałaty nie mniej niż 200g.- w ilości 200 szt. 18. Seler korzeń kl. I Minimalna średnica 8 cm - w ilości 300 kg. 19. Szczypiorek natka kl. I., w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 150 pęczków. 20. Ziemniaki jadalne kl. I. Ziemniaki jadalne jednej odmiany, średnica ziemniaka minimum 5 cm - w ilości 3500 kg. Część nr: 2 Nazwa: Dostawy owoców 1. Cytryna kl. I. - w ilości 150 kg. 2. Jabłka deserowe kl. I. świeże, - w ilości 300 kg. 3. Banan kl. I. Całe, zdrowe - w ilości 150 kg. 4. Mandarynki kl. I. - w ilości 150 kg. 5. Pomarańcze kl. I. - w ilości 150 kg. Część nr: 3 Nazwa: Dostawy warzyw kiszonych 1. kapusta kiszona – w ilości 450 kg. 2. ogórki kwaszone – w ilości 350 kg. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3200000, 15331000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |