Przetarg 7782111 - „Dostawy mięsa, produktów mięsnych i mięsa...

   
Analizuj Zamówienie 7782111 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-10-28
przedmiot ogłoszenia
„Dostawy mięsa, produktów mięsnych i mięsa drobiowego”
Numer referencyjny: Znak sprawy: 22WOG-ZP.2712.47.2020/T/10.11/2100/D/PN

1. Przedmiotem zamówienia są „Dostawy mięsa, produktów mięsnych i mięsa drobiowego" zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do jednostek wojskowych w miejscowościach Olsztyn, Lidzbark Warmiński i Lipowiec , zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 5 do SIWZ, z podziałam na 6 części, w ogólnej ilości 35 508 kg z opcją, w tym zamówienie podstawowe 17 754kg.
2. Dostawy środków spożywczych będą realizowane sukcesywnie.
3. Parametry jakościowe, wymagany (minimalny) okres gwarancji – zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF) - Opis przedmiotu zamówienia (Minimalne Wymagania Jakościowe). Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji na oferowany przedmiot zamówienia na warunkach zgodnych z określonymi w Opisie przedmiotu zamówienia.
4. Zamawiający przewiduje zastosowanie prawa opcji. Prawo opcji - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym.
5. Produkty muszą spełniać wymagania wynikające z:
1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia
(t.j. Dz. U. 2019 poz. 1252), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych,
2) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30.04.2004 r.),
3) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. DU. z 2019r. poz. 2178), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych,
4) przywołanych w załączniku do umowy (opis przedmiotu zamówienia) wymagań jakościowych, metod badań, warunków przechowywania i pakowania dla produktów.
5) ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego z dnia 16 grudnia 2005 r.
(t.j. Dz. U. 2020 poz. 1753)
6) rozporządzenia (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustalające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego.
6. Koszty transportu i ubezpieczenia transportu do Odbiorców ponosi Wykonawca.
7. Częstotliwość dostaw: część 1,2 i 3 - 2 razy w tygodniu, część 4,5,6 – 1 raz w tygodniu
8. Osoby biorące udział w realizacji zamówienia nie posiadające obywatelstwa polskiego muszą uzyskać pozwolenie odpowiednich organów na wstęp tych osób na teren jednostki zgodnie z zapisami § 54 pkt 1 – 5 (rozdział VI) „Instrukcji w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej” stanowiącej załącznik do Decyzji nr 19/MON Ministra Obrony Narodowej z dnia 24.01.2017 r. w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej (Dz. Urz. MON 2017, poz. 18).
9. W trakcie realizacji zamówienia zabrania się używania aparatów latających nad terenem wojskowym.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Olsztyn
1. Przedmiotem zamówienia są „Dostawy mięsa i produktów mięsnych" zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do jednostek wojskowych w miejscowości Olsztyn, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF), w ogólnej ilości 16 460 z opcją, w tym zamówienie podstawowe8 230 kg. 2. Dostawy środków spożywczych będą realizowane sukcesywnie. 3. Parametry jakościowe, wymagany (minimalny) okres gwarancji – zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF) - Opis przedmiotu zamówienia (Minimalne Wymagania Jakościowe). Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji na oferowany przedmiot zamówienia na warunkach zgodnych z określonymi w Opisie przedmiotu zamówienia. 4. Zamawiający przewiduje zastosowanie prawa opcji. Prawo opcji - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym. 5. Produkty muszą spełniać wymagania wynikające z: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. 2019 poz. 1252), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 2) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30.04.2004 r.), 3) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. DU. z 2019r. poz. 2178), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 4) przywołanych w załączniku do umowy (opis przedmiotu zamówienia) wymagań jakościowych, metod badań, warunków przechowywania i pakowania dla produktów. 5) ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego z dnia 16 grudnia 2005 r. (t.j. Dz. U. 2020 poz. 1753) 6) rozporządzenia (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustalające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego. 6. Koszty transportu i ubezpieczenia transportu do Odbiorców ponosi Wykonawca. 7. Częstotliwość dostaw: 2 razy w tygodniu. 8. Osoby biorące udział w realizacji zamówienia nie posiadające obywatelstwa polskiego muszą uzyskać pozwolenie odpowiednich organów na wstęp tych osób na teren jednostki zgodnie z zapisami § 54 pkt 1 – 5 (rozdział VI) „Instrukcji w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej” stanowiącej załącznik do Decyzji nr 19/MON Ministra Obrony Narodowej z dnia 24.01.2017 r. w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej (Dz. Urz. MON 2017, poz. 18). 9. W trakcie realizacji zamówienia zabrania się używania aparatów latających nad terenem wojskowym.

Część nr: 2 Nazwa: Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lidzbark Warmiński
1. Przedmiotem zamówienia są „Dostawy mięsa i produktów mięsnych" zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do jednostek wojskowych w miejscowości Lidzbark Warmiński, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF), w ogólnej ilości 10 140 z opcją, w tym zamówienie podstawowe 5 070 kg 2. Dostawy środków spożywczych będą realizowane sukcesywnie. 3. Parametry jakościowe, wymagany (minimalny) okres gwarancji – zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF) - Opis przedmiotu zamówienia (Minimalne Wymagania Jakościowe). Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji na oferowany przedmiot zamówienia na warunkach zgodnych z określonymi w Opisie przedmiotu zamówienia. 4. Zamawiający przewiduje zastosowanie prawa opcji. Prawo opcji - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym. 5. Produkty muszą spełniać wymagania wynikające z: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. 2019 poz. 1252), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 2) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30.04.2004 r.), 3) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. DU. z 2019r. poz. 2178), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 4) przywołanych w załączniku do umowy (opis przedmiotu zamówienia) wymagań jakościowych, metod badań, warunków przechowywania i pakowania dla produktów. 5) ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego z dnia 16 grudnia 2005 r. (t.j. Dz. U. 2020 poz. 1753) 6) rozporządzenia (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustalające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego. 6. Koszty transportu i ubezpieczenia transportu do Odbiorców ponosi Wykonawca. 7. Częstotliwość dostaw: część 1,2 i 3 - 2 razy w tygodniu, część 4,5,6 – 1 raz w tygodniu 8. Osoby biorące udział w realizacji zamówienia nie posiadające obywatelstwa polskiego muszą uzyskać pozwolenie odpowiednich organów na wstęp tych osób na teren jednostki zgodnie z zapisami § 54 pkt 1 – 5 (rozdział VI) „Instrukcji w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej” stanowiącej załącznik do Decyzji nr 19/MON Ministra Obrony Narodowej z dnia 24.01.2017 r. w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej (Dz. Urz. MON 2017, poz. 18). 9. W trakcie realizacji zamówienia zabrania się używania aparatów latających nad terenem wojskowym.

Część nr: 3 Nazwa: Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lipowiec, powiat Szczytno.
1. Przedmiotem zamówienia są „Dostawy mięsa i produktów mięsnych" zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do jednostek wojskowych w miejscowości Lipowiec, powiat Szczytno. zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF), w ogólnej ilości 2 688 z opcją, w tym zamówienie podstawowe 1 344 kg. 2. Dostawy środków spożywczych będą realizowane sukcesywnie. 3. Parametry jakościowe, wymagany (minimalny) okres gwarancji – zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF) - Opis przedmiotu zamówienia (Minimalne Wymagania Jakościowe). Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji na oferowany przedmiot zamówienia na warunkach zgodnych z określonymi w Opisie przedmiotu zamówienia. 4. Zamawiający przewiduje zastosowanie prawa opcji. Prawo opcji - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym. 5. Produkty muszą spełniać wymagania wynikające z: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. 2019 poz. 1252), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 2) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30.04.2004 r.), 3) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. DU. z 2019r. poz. 2178), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 4) przywołanych w załączniku do umowy (opis przedmiotu zamówienia) wymagań jakościowych, metod badań, warunków przechowywania i pakowania dla produktów. 5) ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego z dnia 16 grudnia 2005 r. (t.j. Dz. U. 2020 poz. 1753) 6) rozporządzenia (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustalające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego. 6. Koszty transportu i ubezpieczenia transportu do Odbiorców ponosi Wykonawca. 7. Częstotliwość dostaw: 2 razy w tygodniu. 8. Osoby biorące udział w realizacji zamówienia nie posiadające obywatelstwa polskiego muszą uzyskać pozwolenie odpowiednich organów na wstęp tych osób na teren jednostki zgodnie z zapisami § 54 pkt 1 – 5 (rozdział VI) „Instrukcji w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej” stanowiącej załącznik do Decyzji nr 19/MON Ministra Obrony Narodowej z dnia 24.01.2017 r. w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej (Dz. Urz. MON 2017, poz. 18). 9. W trakcie realizacji zamówienia zabrania się używania aparatów latających nad terenem wojskowym.

Część nr: 4 Nazwa: Dostawy mięsa drobiowego do odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Olsztyn
1. Przedmiotem zamówienia są „Dostawy mięsa drobiowego" zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do jednostek wojskowych w miejscowości Olsztyn, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF), w ogólnej ilości 3 040 z opcją, w tym zamówienie podstawowe 1 520 kg. 2. Dostawy środków spożywczych będą realizowane sukcesywnie. 3. Parametry jakościowe, wymagany (minimalny) okres gwarancji – zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF) - Opis przedmiotu zamówienia (Minimalne Wymagania Jakościowe). Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji na oferowany przedmiot zamówienia na warunkach zgodnych z określonymi w Opisie przedmiotu zamówienia. 4. Zamawiający przewiduje zastosowanie prawa opcji. Prawo opcji - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym. 5. Produkty muszą spełniać wymagania wynikające z: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. 2019 poz. 1252), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 2) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30.04.2004 r.), 3) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. DU. z 2019r. poz. 2178), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 4) przywołanych w załączniku do umowy (opis przedmiotu zamówienia) wymagań jakościowych, metod badań, warunków przechowywania i pakowania dla produktów. 5) ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego z dnia 16 grudnia 2005 r. (t.j. Dz. U. 2020 poz. 1753) 6) rozporządzenia (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustalające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego. 6. Koszty transportu i ubezpieczenia transportu do Odbiorców ponosi Wykonawca. 7. Częstotliwość dostaw: część 1 raz w tygodniu 8. Osoby biorące udział w realizacji zamówienia nie posiadające obywatelstwa polskiego muszą uzyskać pozwolenie odpowiednich organów na wstęp tych osób na teren jednostki zgodnie z zapisami § 54 pkt 1 – 5 (rozdział VI) „Instrukcji w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej” stanowiącej załącznik do Decyzji nr 19/MON Ministra Obrony Narodowej z dnia 24.01.2017 r. w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej (Dz. Urz. MON 2017, poz. 18). 9. W trakcie realizacji zamówienia zabrania się używania aparatów latających nad terenem wojskowym.

Część nr: 5 Nazwa: Dostawy mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lidzbark Warmiński.
1. Przedmiotem zamówienia są „Dostawy mięsa drobiowego" zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do jednostek wojskowych w miejscowości (garnizonie) Lidzbark Warmiński., zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF), w ogólnej ilości 2 940 z opcją, w tym zamówienie podstawowe 1 470 kg. 2. Dostawy środków spożywczych będą realizowane sukcesywnie. 3. Parametry jakościowe, wymagany (minimalny) okres gwarancji – zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF) - Opis przedmiotu zamówienia (Minimalne Wymagania Jakościowe). Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji na oferowany przedmiot zamówienia na warunkach zgodnych z określonymi w Opisie przedmiotu zamówienia. 4. Zamawiający przewiduje zastosowanie prawa opcji. Prawo opcji - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym. 5. Produkty muszą spełniać wymagania wynikające z: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. 2019 poz. 1252), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 2) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30.04.2004 r.), 3) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. DU. z 2019r. poz. 2178), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 4) przywołanych w załączniku do umowy (opis przedmiotu zamówienia) wymagań jakościowych, metod badań, warunków przechowywania i pakowania dla produktów. 5) ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego z dnia 16 grudnia 2005 r. (t.j. Dz. U. 2020 poz. 1753) 6) rozporządzenia (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustalające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego. 6. Koszty transportu i ubezpieczenia transportu do Odbiorców ponosi Wykonawca. 7. Częstotliwość dostaw: 1 raz w tygodniu 8. Osoby biorące udział w realizacji zamówienia nie posiadające obywatelstwa polskiego muszą uzyskać pozwolenie odpowiednich organów na wstęp tych osób na teren jednostki zgodnie z zapisami § 54 pkt 1 – 5 (rozdział VI) „Instrukcji w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej” stanowiącej załącznik do Decyzji nr 19/MON Ministra Obrony Narodowej z dnia 24.01.2017 r. w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej (Dz. Urz. MON 2017, poz. 18). 9. W trakcie realizacji zamówienia zabrania się używania aparatów latających nad terenem wojskowym.

Część nr: 6 Nazwa: Dostawy mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lipowiec, powiat Szczytno
1. Przedmiotem zamówienia są „Dostawy mięsa drobiowego" zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do jednostek wojskowych w miejscowości (garnizonie) Lipowiec, powiat Szczytno, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF), w ogólnej ilości 240 z opcją, w tym zamówienie podstawowe 120 kg. 2. Dostawy środków spożywczych będą realizowane sukcesywnie. 3. Parametry jakościowe, wymagany (minimalny) okres gwarancji – zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ (PDF) - Opis przedmiotu zamówienia (Minimalne Wymagania Jakościowe). Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji na oferowany przedmiot zamówienia na warunkach zgodnych z określonymi w Opisie przedmiotu zamówienia. 4. Zamawiający przewiduje zastosowanie prawa opcji. Prawo opcji - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym. 5. Produkty muszą spełniać wymagania wynikające z: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. 2019 poz. 1252), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 2) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30.04.2004 r.), 3) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. DU. z 2019r. poz. 2178), aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie, aktów implementowanych, 4) przywołanych w załączniku do umowy (opis przedmiotu zamówienia) wymagań jakościowych, metod badań, warunków przechowywania i pakowania dla produktów. 5) ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego z dnia 16 grudnia 2005 r. (t.j. Dz. U. 2020 poz. 1753) 6) rozporządzenia (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustalające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego. 6. Koszty transportu i ubezpieczenia transportu do Odbiorców ponosi Wykonawca. 7. Częstotliwość dostaw: 1 raz w tygodniu 8. Osoby biorące udział w realizacji zamówienia nie posiadające obywatelstwa polskiego muszą uzyskać pozwolenie odpowiednich organów na wstęp tych osób na teren jednostki zgodnie z zapisami § 54 pkt 1 – 5 (rozdział VI) „Instrukcji w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej” stanowiącej załącznik do Decyzji nr 19/MON Ministra Obrony Narodowej z dnia 24.01.2017 r. w sprawie organizowania współpracy międzynarodowej w resorcie obrony narodowej (Dz. Urz. MON 2017, poz. 18). 9. W trakcie realizacji zamówienia zabrania się używania aparatów latających nad terenem wojskowym.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15412100
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10455363 2024-04-26
godz. 09:00
Podlaskie Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego dla Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ...
10477550 2024-04-26
godz. 10:00
Podkarpackie zakup i dostawy wody mineralnej zgodnie z załącznikiem nr 2
10463153 2024-04-30
godz. 08:00
Dolnośląskie 1/2024 Dostawa ryb i przetworów rybnych (na 12 miesięcy) PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10487179 2024-04-30
godz. 09:00
Śląskie Zaproszenie do złożenia oferty na dostawę warzyw i owoców Warzywa i owoce
10474527 2024-04-30
godz. 10:00
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji określonego w formularzu asortymentowo-cenowym (załąc...
10483137 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, Energa Logistyka Sp. z o.o. uprzejmie zaprasza do wzięcia udziału w postępowaniu prowadzonym w imieniu i na rzecz ENERGA KOGENERACJA w przedmiocie: „EKO-PL- Dostawa g...
10464278 2024-05-06
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Dostawa przetworów owocowo-warzywnych oraz artykułów spożywczych sypkich dla Domu Pomocy Społecznej w Jarominie Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przetwor...
10474494 2024-05-07
godz. 12:00
Śląskie Podmiot Fundacja Śląskie Hospicjum dla Dzieci Świetlikowo w Tychach realizujące projekt: Centrum Opieki Dziennej dla Nieuleczalnie Chorych Dzieci, w ramach projektu FESL.07.07 - Wsparcie...
10428639 2024-05-17
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Gliwicach- w podziale na 3 części Szczegółowe wymag...
10480319 2024-05-28
godz. 10:00
Opolskie Dostawa pieczywa do Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa z podziałem na 2 części. 1 cześć zamówienia obejmuje:- chleb pszenny w i...