Przetarg 12184797 - Dostawy artykułów żywnościowych do stołówki...

   
Analizuj Zamówienie 12184797
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-28
przedmiot ogłoszenia
Dostawy artykułów żywnościowych do stołówki przedszkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Otrębusach przy ul. Piaseckiego 2

Część 1: Część 1 - Dostawa artykułów spożywczych: przyprawy
, artykuły sypkie ( mąka, cukier, kasza i inne), puszki, słoiki (dżem,olej, kompot i inne), ciastka, słodycze, zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1A/1.Artykuły spożywcze powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczeniafabryczne, tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonego od dniawyprodukowania, nazwę i adres producenta oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisamiprawa żywnościowego.Dostarczane artykuły spożywcze w zależności od ich kategorii muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędnedokumenty wymagane przepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1-2 razy w tygodniu nie później niż do godz. 8.30 rano.

Część 2: Część 2. Dostawa jaj zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1A/2.Jaja przy każdej dostawie muszą posiadać dokumenty identyfikacyjne dla jaj konsumpcyjnych. Jaja muszą być przewożonezgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno-epidemiologicznymi.Termin przydatności do spożycia powinien być nie krótszy niż 25 dni.Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych,tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1-2 razy w tygodniu nie później niż do godziny 8:30.

Część 3: Część 3. Dostawa nabiału zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1A/3.Nabiał i wszystkie jego produkty powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierającychoznaczenia fabryczne tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonegood dnia wyprodukowania, nazwę i adres producenta.Przewożone zgodnie z wymogami HACCP i przepisami sanitarno-epidemiologicznymi.Dostarczane artykuły spożywcze muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymaganeprzepisami prawa w zakresie produktów żywnościowych.Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych,tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.Przewidywana częstotliwość dostaw: 2-3 razy w tygodniu nie później niż do godz. 7.00 rano.Przewidywana częstotliwość dostaw mleka: codziennie (poniedziałek-piątek) do godz. 7.00 rano

Część 4: Część 4. Dostawy ryby mrożonej, mrożonych warzyw i owoców zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowymzałącznik nr 1A/4.Mrożonki powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach, posiadających stosowne atesty, bezoznak rozmrożenia. Opakowania nie powinny wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych.Dostarczane produkty w dniu dostawy powinny posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż ¾ terminuliczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule.Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych,tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1-2 razy w tygodniu nie później niż do godz. 8.30 rano.4.2.5.)

Część 5: Część 5. Dostawa drobiu, produktów zwierzęcych, wędlin zgodnie z formularzem asortymentowo- cenowym - załącznik nr1A/5.Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne powinny być dostarczane w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikachplastikowych z pokrywami posiadającymi stosowne atesty, czystych i nieuszkodzonych. Mięso i wędliny muszą być świeże,najwyższej jakości, przewożone zgodnie z wymogami HACCP i w warunkach spełniających wymogi sanitarnoepidemiologiczne. Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku.Okres przydatności do spożycia dla mięsa powinien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy do magazynuZamawiającego. W dniu dostawy wędliny powinny posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż ¾ terminuliczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule. Do każdego pojemnikapowinna być dołączona etykieta zawierająca co najmniej następujące dane: nazwę produktu, termin przydatności dospożycia, nazwę dostawcy - producenta z adresem, warunki przechowywania oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnieobowiązującymi przepisami HACCP.Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych,tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1-5 razy w tygodniu nie później niż do godz. 7:00 rano

Część 6: Część 6. Dostawa warzyw i owoców zgodnie z formularzem asortymentowo- cenowym - załącznik nr 1A/6.Warzywa powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Powinny być dostarczane w pojemnikach plastikowych bądźkartonowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych.Pojemniki nie mogą posiadać oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony w sposób zabezpieczający go przeduszkodzeniem lub obniżeniem jakości pod względem wartości odżywczych.Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych,tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1- 3 razy w tygodniu do godz. 7.30 rano

Część 7: Część 7. Dostawa pieczywa i ciast zgodnie z formularzem asortymentowo – cenowym - załącznik nr 1A/7.Pieczywo i świeże wyroby piekarskie powinny być dostarczane w koszach plastikowych posiadających stosowne atesty.Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych i oznak zabrudzenia. Towar musi być ułożony wkoszach w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości zarówno pod względem wartościodżywczych jak też wartości organoleptycznych. Towar nie może wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia.Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych,tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.Przewidywana częstotliwość dostaw pieczywa codziennie poniedziałek- piątek nie później niż do godz. 7.00 rano.Przewidywana częstotliwość dostaw ciast, drożdżówek 1-2 razy w tygodniu nie później niż do godz. 12.00

ZSPO/2/2026
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 3200000, 15112000, 15332100, 15511100, 15600000, 15810000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze