Przetarg 12084358 - Dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy...

   
Analizuj Zamówienie 12084358 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-19
przedmiot ogłoszenia
Dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Łagiewnikach w I półroczu 2026 r.

Część 1: - CZĘŚĆ I - ŚWIEŻE WARZ
YWA - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 12:00. Artykuły mają być w I gatunku, bez uszkodzeń mechanicznych, czyste (myte), świeże, o dobrym smaku. Dostawy warzyw w opakowaniach (workach) jednorazowych.Uwaga: waga artykułów w workach musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1a.

Część 2: - CZĘŚĆ II - WYROBY PIEKARSKIE - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do soboty w godz. od 7:00 do 9:00.Artykuły mają być świeże, o dobrym smaku dostarczane w zbiorczych pojemnikach czystych na zewnątrz łącznie z podstawą i wewnątrz. Dostawca będzie miał obowiązek przekładania dostarczonych bułek do pojemników Zamawiającego. Uwaga: waga jednostkowa artykułów musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1b.

Część 3: - CZĘŚĆ III - MROŻONE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12:00.Uwaga: waga jednostkowa artykułów musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1c.

Część 4: - CZĘŚĆ IV - JAJA KURZE ŚWIEŻE - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12:00. Jaja średnie (M) o wadze od 53g do 63 g

Część 5: - CZĘŚĆ V - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SYPKIE, KONCENTRATY, PRZYPRAWY I DESERY - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12:00.Artykuły mają być świeże, o dobrym smaku, z długim okresem przydatności do spożycia, w oryginalnych opakowaniach producenta, które muszą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze (zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi wdrażania systemu HACCP).Nie dopuszcza się konfekcjonowania artykułów przez Wykonawcę.Uwaga: waga jednostkowa artykułów musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1e.

Część 6: - CZĘŚĆ VI - MIĘSO ŚWIEŻE - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12:00. Artykuły mają być świeże, o dobrym smaku. Mięso musi być hermetycznie pakowane (mięso w workach przystosowanych do mrożenia) i na każdym opakowaniu musi posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego, jego składzie, wartości odżywczej, dacie przydatności do spożycia oraz wadze.Waga dostarczanego mięsa świeżego w opakowaniach musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1 f.Uwaga: Wykonawca , którego oferta zostanie wybrana jako najkorzystniejsza, w dniu podpisania umowy, dostarczy w celu zapoznania się wzrokowego w tym wykonanie dokumentacji fotograficznej próbki wszystkich rodzajów mięsa w kawałkach po ok. 1 kg (próbki do zwrotu).

Część 7: - CZĘŚĆ VII - WĘDLINY ŚWIEŻE I WĘDLINY PODROBOWE ŚWIEŻE - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12:00. Artykuły mają być świeże, o dobrym smaku. Wędliny i wędliny podrobowe muszą być hermetycznie pakowane. Na każdym opakowaniu musi posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego, jego składzie, wartości odżywczej, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. Uwaga: Wykonawca , którego oferta zostanie wybrana jako najkorzystniejsza, w dniu podpisania umowy, dostarczy w celu zapoznania się organoleptycznego (w tym wykonanie dokumentacji fotograficznej) próbki wszystkich wędlin w kawałkach po ok. 20 dkg (pozostałość do zwrotu).

Część 8: - CZĘŚĆ VIII - MLEKO, MASŁO I SERY – codziennie od poniedziałku do soboty o godz.6:00 w drugim dniu od złożenia zamówienia.Artykuły mają być świeże, o dobrym smaku, z długim okresem przydatności do spożycia, w opakowaniach, które muszą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego, jego składzie, nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze.Uwaga: waga jednostkowa mleka musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1h.

Część 9: - CZĘŚĆ IX - PRODUKTY MLECZARSKIE – w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku od godz. 6:00 do godz.7:00Artykuły mają być świeże, o dobrym smaku, z długim okresem przydatności do spożycia, w opakowaniach, które muszą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego, jego składzie, nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze.Uwaga: waga jednostkowa produktów mleczarskich musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1i.

Część 10: - CZĘŚĆ X - DRÓB - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12:00. Artykuły mają być świeże, o dobrym smaku.

Część 11: - CZĘŚĆ XI - OWOCE - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12:00. Owoce w I gatunku. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania owoców takich jak: nektarynki, mandarynki, gruszka, brzoskwinia, banan w sztukach, które Wykonawca będzie ważył i wagę zamówionych sztuk umieszczał na fakturze.Uwaga: waga jednostkowa owoców musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1k

Część 12: - CZĘŚĆ XII - ZIEMNIAKI JADALNE - w drugim dniu od złożenia zamówienia 2 razy w miesiącu od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00 do 12.00.Odmiany jadalne o barwie żółtej. Dostawy w opakowaniach (workach) jednorazowych do 15 kg. Uwaga: waga ziemniaków w workach musi być zgodna z wagą podaną przez Zamawiającego w formularzu asortymentowo – cenowym, który stanowi załącznik 1l.

DPS.DN.271.4.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 3212100, 3222111, 3222200, 15100000, 15112000, 15300000, 15331170, 15500000, 15800000, 15810000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora świętokrzyskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12114201 2025-11-28
godz. 09:00
Zachodniopomorskie ZC/25/2025 Zakup i sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb...
12010162 2025-11-28
godz. 10:00
Pomorskie „Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 2 w Redzie” z...
12096929 2025-11-28
godz. 10:00
Mazowieckie Dostawa produktów żywnościowych do placówek oświatowych Gminy Klembów w I...
12155994 2025-11-28
godz. 10:00
Śląskie Dostawa wody źródlanej w butlach o pojemności 18,9 lub 19 litrów wraz z...
12100391 2025-11-28
godz. 10:00
Małopolskie Część 1: Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa żywności na...
12100377 2025-11-28
godz. 10:30
Mazowieckie Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki na żywienie...
11986601 2025-11-28
godz. 15:00
Śląskie Dostawa jajek
11986720 2025-11-28
godz. 15:00
Śląskie Dostawa nabiału
12066038 2025-11-28
godz. 16:00
Śląskie „Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do stołówki mieszczącej się w Zespole...
12172234 2025-12-01
godz. 06:00
Małopolskie Dostawa środków spożywczych z grupy asortymentowej-RYBY do stołówki w ZESPOLE...