Przetarg 12067914 - Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 54 im....

   
Analizuj Zamówienie 12067914
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-18
przedmiot ogłoszenia
Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 54 im. Wacława Kuchara w Bytomiu w roku 2026.

Część 1: MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostar
czyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości. Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to, w szczególności :1) dla mięsa: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa, fragmenty kości w mięsie zamówionym b/k, obecność szkodników oraz ich pozostałości;2) dla wędlin odpowiednio: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, objawy obniżenia jędrności i elastyczności, nie przyleganie osłonki do wędlin itp.,6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 2: PRODUKTY MROŻONE1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości . Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to ,w szczególności dla mrożonek: produkty przypominające bryłę lodu, tj. zbite w kulę (wyjątek stanowi posiekany szpinak i buraki), produkty szare, sine, mrożonki bez opakowania tzw. „na wagę”, których opakowanie nosi ślady naruszenia np. rozerwana torebka, wgniecenia na pudełku.6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 3: PRODUKTY MLECZARSKIE I NABIAŁ1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości. Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to w szczególności dla wyrobów mleczarskich: obce posmaki, zapachy, smak gorzki, mocno kwaśny, słony, stęchły, mdły; zanieczyszczenia mechaniczne, organiczne; objawy pleśnienia, psucia; uszkodzenia mechaniczne, zdeformowanie, zgniecenie, porozrywanie, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań.6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 4: WARZYWA I OWOCE ORAZ PRODUKTY PODOBNE PRZETWORZONE1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości . Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy . Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to, w szczególności dla warzyw i owoców: zniekształcenia mechaniczne, oznaki choroby, zaparzenie, zgnicie, zbyt przerośnięte, obce zapachy, pozostałości środków ochrony roślin.6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 5: PIECZYWO I WYROBY PIEKARSKIE1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości . Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to, w szczególności dla pieczywa: pieczywo zdeformowane, zgniecione, uszkodzone mechanicznie; pieczywo zabrudzone, spalone; miękisz lepki niedopieczony z zakalcem z obecnością grudek mąki i soli; smak gorzki, kwaśny, zbyt słony lub niesłony; ciasta zabrudzone, spalone, niedopieczone, o wyraźnie niewłaściwej porowatości ciasta, kruszące się; objawy pleśnienia, psucia; uszkodzenia mechaniczne, ciasta zdeformowane, zgniecione, porozrywane, obecność szkodników oraz ich pozostałości.6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 6: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE I PRZYPRAWY 1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości . Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to, w szczególności dla produktów sypkich: produkty, które po obróbce termicznej zgodnej z opisem na opakowaniu ulegają rozgotowaniu, produkty które mają obce posmaki, zapachy, których opakowanie nosi ślady naruszenia np. rozerwana torebka, wgniecenia na pudełku, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań.6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 7: RYBY1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości . Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to, w szczególności dla ryb: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa, mętne lub wysuszone oczy, skrzela wyblakłe lub z białym nalotem, mazista tkanka;6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 8: JAJA1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości . Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to, w szczególności dla jaj: roztrzaskane skorupki jaj, wgniecenia, pęknięcia skorupki, zepsucie6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

Część 9: DANIA GOTOWE / WYROBY GARMAŻERYJNE1. Zamawiający zamawia, a Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe I gatunku w ilości, asortymencie i cenie określonej w załączniku do umowy, stanowiącym jej integralną część.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo odbioru mniejszej ilości zamówionych produktów aniżeli określona w załączniku do umowy. Jednocześnie Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie co najmniej 60 % jej wartości. Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania pozostałej części umowy, w szczególności z tytułu praw do zapłaty czy odszkodowania.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania od Wykonawcy zwiększenia rozmiaru dostaw danego asortymentu kosztem odpowiedniego zmniejszenia ilościowego dostaw innego towaru, przy niezmienionej całkowitej wartości umowy. Niniejsza zamiana nie wymaga zmiany treści niniejszej umowy.4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.5. Strony umowy zgodnie ustalają, iż cechy dyskwalifikujące dostarczane produkty to, w szczególności produkty które mają obce posmaki, zapachy, których opakowanie nosi ślady naruszenia np. rozerwana torebka, wgniecenia na pudełku, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań.6. Żywność będąca przedmiotem zamówienia musi odpowiadać warunkom jakościowym zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP i systemu HACCP.

SP54.262.27.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15110000, 15131100, 15200000, 15300000, 15331170, 15500000, 15800000, 15810000, 15894300
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze