Przetarg 12100371 - „Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej...

   
Analizuj Zamówienie 12100371
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-20
przedmiot ogłoszenia
„Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 części od 01.01.2026 r. - 30.06.2026 r.

Część 1: 1. Boczek wędzony parzony 35 kg2. Flaki wołowe – krojone
- 50 kg3. Golonka wieprzowa 20 kg4. Nogi wieprzowe 20 kg5. Łopatka wieprzowa b/k 100 kg6. Wołowe z kością – szponder 60 kg7. Gulaszowe wołowe ekstra 30 kg8. Goleń wołowa b/k 20 kg9. Karczek wieprzowy b/k 100 kg10. Żeberka wieprzowe mięsne paski 100 kg11. Słonina 10 kg12. Ozory wieprzowe 30 kg13. Schab wieprzowy b/k 100 kg14. Wołowina b/k zrazowa górna 30 kg

Część 2: 1. Kurczaki 100 kg2. Filet z kurczaka 200 kg3. Udko z kurczaka 50 kg4. Podudzie-pałka z kurczaka 250 kg5. Filet z indyka 100 kg6. Skrzydła z kurczaka 150 kg7. Żołądki z kurczaka 20 kg8. Żołądki z indyka 20 kg9. Udziec z kurczaka b/k i skóry 50 kg10. Wątroba drobiowa 50 kg

Część 3: 1. Kiełbasa podwawelska 65% mięsa 100 kg2. Parówka gruba 50% mięsa 120 kg3. Parówka drobiowa naturalna cienka 50 kg4. Frankfuterki drobiowe 40 kg5. Karczek w ziołach 30 kg6. Ogonówka wędzona (mięso wp. min 70%) 30 kg7. Kiełbaski białe z szynki (min.65% mięsa) 40 kg8. Mortadela na bazie mięsa wieprzowego drobno zmielonego z przyprawami 50 kg9. Baleron szynka (mięso wp.100%, sól peklująca, przyprawy) 50 kg10. Szynka wp. gotowana 80% mięsa 50 kg11. Filet maślany z piersi indyka 77% b/skóry, parzony o wysokiej zawartości białka 30 kg12. Szynka z indyka po staropolsku 20 kg13. Szynka wp. domowa 80% mięsa 40 kg14. Polędwica sopocka 50 kg15. Szynka wp. ze spichrza 80% mięsa 40 kg16. Szynka wp. z liściem 80% mięsa 65 kg17. Kaszanka 70 kg18. Krotoszyńska parzona 30 kg19. Szynka konserwowa 70 kg20. Pierś z indyka gotowana 20 kg21. Kiełbasa biała parzona 40 kg22. Pasztetowa drobiowa z dodatkiem wieprzowiny-surowce drob. 40% surowce wieprz. 40% 40 kg23. Mielonka wieprzowa 40 kg24. Salceson włoski 20 kg25. Krakowska parzona 50 kg26. Żywiecka pieczona 50 kg27. Pieczeń myśliwska 30 kg28. Pieczeń drobiowa 30 kg29. Schab pieczony 60 kg30. Salami 30 kg31. Kindziuk 20 kg32. Indyk w galarecie 60 kg33. Szynka wędzona 20 kg34. Szynka krucha parzona 81% mięsa wieprzowego 30 kg35. Pasztet z indyka pieczony 30 kg36. Kiełbasa śląska 65% mięsa 20 kg37. Kurczak gotowany 85%, b/skóry, parzony 50 kg38. Polędwica z warzywami 30 kg39. Wędlina kminkowa 65% mięsa 50 kg

Część 4: 1. Brukselka gat. I 50 kg 2. Brokuły różyczki gat. I 50 kg 3. Barszcz ukraiński gat. I 50 kg 4. Fasola szparagowa zielona gat. I 50 kg 5. Fasola szparagowa żółta gat. I 50 kg 6. Frytki mrożone do piekarnika 30 kg 7. Marchew mini gat. I 50 kg 8. Mieszanka 7- skł. gat. I 70 kg 9. Szpinak rozdrobniony gat. I 70 kg 10. Kalafior różyczki gat. I 60 kg 11. Włoszczyzna paski gat. I 120 kg 12. Bukiet kwiatowy warzyw gat. I 100 kg 13. Mieszanka kompotowa gat. I 350 kg 14. Wiśnia drylowana gat. I 20 kg 15. Rabarbar mrożony gat. I 30 kg 16. Truskawka mrożona gat. I 40 kg 17. Śliwka drylowana gat. I 10 kg 18. Placki ziemniaczane 1.0kg 60 szt. 19. Pierogi z mięsem (mięso wołowe gotowane 13%, mięso wp.gotowana 10,6%, bez konserwantów z dodatkiem suszonych warzyw) typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg 20. Pierogi z kapusta i grzybami (kapusta biała kwaszona gotowana 30%, grzyby leśne duszone 6,4%) typu Alex-Pol lub równoważne 20 kg 21. Pierogi ze szpinakiem (szpinak 55%, bez konserwantów) typu Alex-Pol lub równoważne 30 kg 22. Pierogi z serem (ser twarogowy 33,6% bez konserwantów) typu Alex-Pol lub równoważne 40 kg 23. Leczo mrożone gat. I (cukinia, papryka, pomidory, cebula) 50 kg 24. Pyzy ziemniaczane z mięsem (mięso gotowane: wołowe 6,5%, wp.5,3% z suszonymi warzywami) typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg 25. Pierogi ruskie (ziemniaki gotowane 25%, ser twarogowy półtł. 8,4% bez konserwantów) typu Alex-Pol lub równoważne 30 kg 26. Uszka z mięsem (mięso gotowane: wołowe10%, wp. 8% z suszonym warzywami bez konserwantów) typu Alex-Pol lub równoważne 25 kg 27. Kluski śląskie (ziemniaki gotow. 63%, skrobia ziemniaczana, pł ziemn. 5,4%) typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg 28. Knedle z truskawkami (ziemniaki gotow. 59%, truskawki 16,5%) typu Alex-Pol lub równoważne 100 kg 29. Malina cała 95% 30 kg 30. Kartacze z mięsem -produkt głęboko mrożony ziemniaki gotowane 48%, skrobia ziemniaczana, grysik ziemniaczany, mięso wołowe gotowane 6,7% mięso wieprzowe gotowane 4% dodatki i przyprawy 50 kg 31. Jagoda czarna 20 kg 32. Kulki ziemniaczane (ziemniaki, olej słonecznikowy, cebula w proszku, przyprawy 40 kg

Część 5: 1. Dżem truskawkowy (100g owoców/na 100g dżemu) 220g 100 szt.2. Dżem czarna porzeczka (100g owoców/na 100g dżemu) 220g 100 szt.3. Dżem wiśniowy (100g owoców/na 100g dżemu) 220g 100 szt.4. Dżem morelowy (100g owoców/na 100g dżemu) 220g 100 szt.5. Dżem brzoskwiniowy (100g owoców/na 100g dżemu) 220g 50 szt.6. Powidła śliwkowe 240g 25 szt.7. Jogurt naturalny 150g 300 szt.8. Jogurt naturalny grecki 400g 125 szt.9. Jogurt kremowy z owocowym wsadem 118 g 200 szt.10. Jogurt owocowy bez cukru 150 g 500 szt.11. Jogurt owocowy 150g 1000 szt.12. Kefir 200g 1150 szt.13. Masło extra 82% tł. 200g 2850 szt.14. Mleko 2% 0,9 l - folia 5500 szt.15. Mleko 2% 1,0 - karton 100 szt.16. Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 60 szt.17. Margaryna mleczna 250g 200 szt.18. Oliwa z oliwek 250 ml 5 szt.19. Olej 1,0 l rzepakowy 70 szt.20. Ser maskarpone 250g 50 szt.21. Pasztet drobiowy 50g 1000 szt.22. Ser żółty twardy salami kl. 30 kg23. Ser żółty podpuszczkowy, dojrzewający typu holenderskiego kl. 50 kg24. Ser żółty wędzony kl. 50 kg25. Ser żółty pełnotłusty typ holendersko-szwajcarski kl. 50 kg26. Ser topiony kremowy 100g 1000 szt.27. Ser homogenizowany naturalny 150g 800 szt.28. Ser mozzarella 125 g 200 szt.29. Ser feta 270g 50 szt.30. Ser twarogowy kanapkowy 150g 200 szt.31. Śmietana 18% 200g 500 szt.32. Twaróg półtłusty 250 kg33. Ser homog. Owocowy 150g 1750 szt.34. Serek ziarnisty z owocowym wsadem 150g 200 szt.35. Twaróg ziarnisty 200g 360 szt.36. Ser domowy smażony chudy 100 kg37. Śmietana spray 250g 25 szt.38. Śmietana 36% 500g 50 szt.39. Skyr owocowy 150 g 50 szt.40. Skyr naturalny 150g 100 szt.41. Ser pleśniowy camembert 120g 250 szt.42. Masło roślinne kubek 500g 40 szt.43. Ser śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 200 szt.44. Ser topiony 140g -8szt. (różne smaki) 200 szt.45. Ser naturalny (mleko pasteryzowane, kultury bakterii mleczarskich) typu bieluch lub równoważny 150g 500 szt.46. Deser mleczny czekoladowo orzechowy 150g 500 szt.47. Deser na bazie maślanki-różne smaki (maślanka 60%) typu Mlekpol lub równoważne 170g 500 szt.48. Maślanka 1l 20 szt.49. Twaróg solankowy wędzony 250g 100 szt.50. Deser z bitą śmietaną 175g (czekoladowy, waniliowy) 100 szt.51. Twaróg sernikowy mielony w wiaderku 1kg 20 szt.52. Serek śmietankowy z ziołami w plastrach 150g 200 szt.53. Deser mleczny z ryżem i sosem 200g 200 szt.53. Dżem 25g 500 szt.

Część 6: 1. Bułka tarta 30 kg2. Bułka pszenna 50 g 7500 szt.3. Baton 400 g 20 szt.4. Chleb mieszany 1.0 kg 3100 szt.5. Chałki 350 g 1100 szt.6. Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 125 szt.7. Bułka grahamka 1000 szt. 8. Ciasto serowo-wiśniowe 25 kg9. Ciasto serowo- makowe 20 kg10. Babka czekoladowa 20 kg11. Drożdżówki 80-100 g (ser, budyń, marmolada) 400 szt.12. Sernik na drożdżowym spodzie 30 kg14. Ciasto jogurtowe z owocami 30 kg16. Bułki cynamonowe 30 kg17. Sernik na ciemnym spodzie 40 kg18. Rogaliki półfrancuskie z marmoladą 20 kg19. Rogaliki półfrancuskie z serem 20 kg20. Rogal maślany 200 szt.21. Pączki 200 szt.22. Szarlotka na cieście kruchym 30 kg

Część 7: 1. Bazylia 20 g 25 szt.2. Biszkopty (galaretką 52%, polewa czekoladowa 15%) 30 kg3. Biszkopty bez cukru 100 g (mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, substancja słodząca - maltitol, woda, emulgatory) 100 szt.4. Biszkopty podłużne 140 g (mąka, jajka, cukier i sól) - 50 szt. 50 szt.5. Brzoskwinie w puszce połówki 820 g 100 szt.6. Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40 g 400 szt.7. Ciastka b/c 70 - 125 g 125 szt.8. Ciastka kruche o smaku maślanym 24 kg9. Ciastka rurki z kremem (cukier, tłuszcz palmowy, mąka pszenna, mleko w proszku (z mleka), mąka pszenna częściowo skleikowana, glukoza, barwniki: karmel, aromaty, emulgator: lecytyna) 24 kg10. Ciastka w czekoladzie mlecznej 35% 24 kg11. Cukier kryształ 1 kg 750 kg12. Cukier puder 400 g 5 kg13. Cukier wanilinowy 16 g 75 szt.14. Curry 10 g 10 szt.15. Cynamon 15 g 50 szt.16. Czekolada gorzka 100 g 60% kakao 150 szt.17. Czekolada mleczna 100 g 30% kakao 200 szt.18. Czosnek granulowany 10 g 30 szt.19. Czosnek niedźwiedzi 10 g 30 szt.20. Fasola czerwona konserwowa 400 g 50 szt.21. Galaretka owocowa (cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik, aromat) 75 g 175 szt.22. Gałka muszkatołowa mielona 10 g 10 szt.23. Goździki całe 10 g 5 szt.24. Groszek konserwowy 400 g 50 szt.25. Herbata czarna expressowa z naturalnym aromatem 50 szt. typu Lipton lub równoważna 30 szt.26. Herbata czarna liściasta 100 g 500 szt.27. Herbata mięta expressowa 20 szt. 20 szt.28. Herbata owocowa expressowa 20 szt. 50 szt.29. Herbata rumianek expressowa 20 szt. 20 szt.30. Herbatniki 16 g (mąka pszenna, cukier, oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy, częściowo utwardzony rzepakowy, kokosowy, syrop cukru inwertowanego, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy), emulgator (lecytyna sojowa) 500 szt.31. Herbatniki Petit Beurre 100 g (mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy), syrop cukru inwertowanego, serwatka w proszku (z mleka), skrobia, emulgator (lecytyna sojowa), sól, substancje spulchniające, aromat) 250 szt.32. Imbir 20 g 10 szt.33. Kakao naturalne 100% 180 g (kartonik) 30 szt.34. Kasza gryczana 1 kg 50 kg35. Kasza jęczmienna średnia 1kg 40 kg36. Kasza kuskus 1 kg 10 kg37. Kasza manna 1 kg 75 kg38. Kasza bulgur 1 kg 20 kg39. Kawa naturalna rozpuszczalna klasyczna 200 g typu Nescafe lub równoważna 50 szt.40. Kawa zbożowa rozpuszczalna (zboża 78% - jęczmień, żyto, cykoria) typu Inka lub równoważna. 225 szt.41. Ketchup 600 g (Ketchup łagodny 480 g - pomidory 193g na 100g keczupu, cukier, ocet, sól, skrobia, aromaty, zioła, przyprawy) 30 szt.42. Kisiel bez cukry 40 g 400 szt.43. Kleik ryżowy 160 g 20 szt.44. Kminek mielony 20 g 40 szt.45. Koncentrat barszczu czerwonego 300 ml w szklanym opakowaniu (zagęszczony sok z buraków ćwikłowych (57 %) woda, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty warzywne, przyprawy i ekstrakty przypraw aromaty) 50 szt.46. Koncentrat pomidorowy 190 g w szklanym opakowaniu (Koncentrat pomidorowy 30% 200 g na 200 g słoiczka koncentratu (1kg pomidorów świeżych) 150 szt.47. Koperek suszony 20 g 30 szt.48. Krakersy mix. drobne 90 g 500 szt.49. Kukurydza konserwowa 400 g 50 szt.50. Listki waflowe b/c 38 g 75 szt.51. Liść laurowy 10 g 30 szt.52. Liść lubczyk suszony 20 g 25 szt.53. Majeranek otarty 10 g 50 szt.54. Majonez 400 ml (bez konserwantów w szklany opakowaniu) 25 szt.55. Mak mielony 1 kg 2 kg56. Makaron 400 g świderki, łazanka kolanka, muszelka 100% durum 125 kg57. Makaron gwiazdka 250 g (5jajeczny-mąka makaronowa pszenna jaja płynne 23%) 40 kg58. Makaron krajanka 4 jajeczna 250 g (mąka makaronowa pszenna, jaja płynne 23%) 75 kg59. Makaron łezki 250 g (mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, mąka makaronowa z pszenicy durum (semolina), jaja płynne pasteryzowane, chłodzone 20 %, woda, kurkuma-przyprawa) 30 kg60. makaron lasagne płaty 500 g (semolina z pszenicy durum) 15 kg61. Makaron pełnoziarnisty 400 g (Mąka makaronowa pełnoziarnista żytnia (53%), pszenna. Produkt może zawierać soję) 50 kg62. Mąka pszenna 1 kg 130 kg63. Mąka ziemniaczana 1 kg 50 kg64. Mieszanka grzybów suszonych 500 g (borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny i koźlarz czerwony) 100g 10 szt.65. Mieszanka owoców suszonych świątecznych kompotowych 300g 10 szt.66. Migdały płatki 75g 10 szt.67. Miód sztuczny 380 g 5 szt.68. Miód wielokwiatowy 25 g 1500 szt.69. Morele w puszce 820 g 20 szt.70. Mus owocowo-warzywny 100 g 500 szt.71. Musztarda 210 g 200 szt.72. Napój kakaowy granulowany 300 g 10 szt.73. Ocet spirytusowy 500 ml 15 szt.74. Ogórki konserwowe 900 g 60 szt.75. Oliwki czarne 350 g drylowane 10 szt.76. Oliwki zielone 350 g drylowane 10 szt.77. Oregano suszone 10 g 25 szt.78. Pałki kukurydziane 50 g 200 szt.79. Papryka mielona ostra 20 g 20 szt.80. Papryka mielona ostra wędzona 20 g 20 szt.81. Papryka mielona słodka 20 g 65 szt.82. Papryka mielona słodka wędzona 20 g 30 szt.83. Passata pomidorowa 500 g (pomidory 99,5%, sól) 40 szt.84. Pieczarki marynowane 480 g 10 szt.85. Pieprz cytrynowy mielony 20 g 10 szt.86. Pieprz czarny mielony 20 g 125 szt.87. Pieprz ziołowy mielony 20 g 30 szt.88. Pierniki gwiazdka z nadzieniem śliwkowym w czekoladzie 30 kg89. Pietruszka suszona 20 g 30 szt.90. Płatki kukurydziane 250 g 100 szt.91. Płatki owsiane 500 g 125 szt.92. Pomidory krojone w puszce bez skórki w soku pomidorowym 400 g 50 szt.93. Pomidory suszone w oleju 290 g 20 szt.94. Proszek do pieczenia 30 g (substancje spulchniające: węglan sodu E500, difosforan E450, mąka pszenna) 50 szt.95. Przyprawa do kurczaka 25 g 30 szt.96. Przyprawa do piernika 20 g 5 szt.97. Przyprawa do potraw 200 g (sól, warzywa suszone (15,5%): marchew, pasternak, ziemniak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka słodka; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; cukier, skrobia, pieprz czarny, barwnik: ryboflawina. 40 szt.98. Przyprawa do ryb 20 g 20 szt.99. Przyprawa w płynie do zup i drugich dań 1000 ml (woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), ocet, wyciąg z lubczyku, glukoza, ekstrakt drożdży, aromat) 30 szt.100. Rodzynki sułtańskie 200g 50 szt.101. Ryż biały długoziarnisty 100 szt.102. Soda oczyszczona 35 g 10 szt.103. Sok owocowy 100% w kartoniku 200 ml (bez dodatku cukru i innych substancji słodzących) szt.104. Sok owocowy 100% w szklanej butelce 330 ml (bez dodatku cukru i innych substancji słodzących) (jabłko, pomarańcz, czarna porzeczka, multiwitamina) 500 szt.105. Sok warzywny w kartoniku 500ml (Przecier marchwiowy, sok pomidorowy (29%) z zagęszczonego soku, sok jabłkowy (18%) z zagęszczonego soku, woda, przeciery z: pietruszki, brokuła, papryki (1%) i cebuli, oliwki (0,5% 200 szt.106. sok pomidorowy w szklanej butelce 330 ml (odtworzony z zagęszczonego soku pomidorowego (99,5%), sól) 500 szt.107. Sól 110 kg108. Suchary b/c 285 g 40 szt.109. Śliwki suszone bez pestek 1 kg 5 kg110. Wafle przekładane masą kakaową lub orzechową typu pischinger 24 kg111. Wafle ryżowe 130 g 200 szt.112. Wafle w czekoladzie (cukier, mąka pszenna, olej palmowy, serwatka w proszku [z mleka], tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz mleczny, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, emulgatory lecytyna sojowa) 50 g 300 szt.113. Wafle w czekoladzie mlecznej 35% 24 kg114. Wafle z nadzieniem b/cukru, glutenu, laktozy 95 g 80 szt.115. Ziele angielskie 15 g 50 szt.116. Zioła prowansalskie 20 g 30 szt.117. Żelatyna 50 g 80 szt.

Część 8: 1. Makrela wędzona 40 kg2. Miruna b/s SHP 200 kg3. Filet śledziowy ala matjas 80 kg4. Filet śledziowy opiekany 50 kg5. Łosoś wędzony filet 10 kg6. Filet z makreli w pomidorach 170 g 200 szt.7. Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 100 szt.8. Tuńczyk w sosie własnym 170g 100 szt.9. Paluszki rybne (filet z ryb białych 65 %, panierka sypka 15%, olej rzepakowy, mąka pszenna) 450g 50 op10. Śledź w kawałkach z cebulką opakowanie 100g (50% filety ze śledzia atlantyckiego, 30% cebula marynowana, 20% olej rzepakowy) 200 szt.11. Paprykarz szczeciński 135g 200 szt.

Część 9: 1. Jajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 8000 szt.

KP.260.3.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15110000, 15112000, 15131130, 15200000, 15331100, 15332200, 15400000, 15500000, 15800000, 15811000, 15812000, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze