Przetarg 11603823 - Dostawa żywności do stołówki SP nr 5 w Rzeszowie w 2026...
Analizuj | Zamówienie 11603823 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-22 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa żywności do stołówki SP nr 5 w Rzeszowie w 2026 r. - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny. Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, m ięsa i produktów mięsnych, wędlin do stołówki SP nr 5 w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ pn. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA.Wielkość/Zakres: Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 do 8.00. Termin realizacji dostaw sukcesywnych (każdej partii) po złożeniu zamówienia wynosi do 2 dni roboczych od złożenia zamówienia składanego pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawca w przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 3 godzin włącznie od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad. Czas ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – czas reakcji). Ponadto :Opakowania jednostkowe oraz zbiorcze powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakościowej, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia oraz składu. Opakowania powinny być wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.Dostarczane artykuły spożywcze muszą być świeże z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej, jakości, tj. I-go gatunku bez wad fizycznych i jakościowych. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, objawy obniżenia jędrności i elastyczności brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia, zanieczyszczenia fizyczne.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:1. Opis Przedmiotu Zamówienia2. projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego wraz z załącznikami ZP-D.271.137.2025 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15112000, 15113000, 15131130 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |