Przetarg 11603823 - Dostawa żywności do stołówki SP nr 5 w Rzeszowie w 2026...

   
Analizuj Zamówienie 11603823
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-22
przedmiot ogłoszenia
Dostawa żywności do stołówki SP nr 5 w Rzeszowie w 2026 r. - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny.

Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, m
ięsa i produktów mięsnych, wędlin do stołówki SP nr 5 w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ pn. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA.Wielkość/Zakres: Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 do 8.00. Termin realizacji dostaw sukcesywnych (każdej partii) po złożeniu zamówienia wynosi do 2 dni roboczych od złożenia zamówienia składanego pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawca w przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 3 godzin włącznie od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad. Czas ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – czas reakcji). Ponadto :Opakowania jednostkowe oraz zbiorcze powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakościowej, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia oraz składu. Opakowania powinny być wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.Dostarczane artykuły spożywcze muszą być świeże z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej, jakości, tj. I-go gatunku bez wad fizycznych i jakościowych. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, objawy obniżenia jędrności i elastyczności brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia, zanieczyszczenia fizyczne.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:1. Opis Przedmiotu Zamówienia2. projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego wraz z załącznikami

ZP-D.271.137.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15112000, 15113000, 15131130
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze