Przetarg 11141524 - Dostawa wędlin do Zakładu Karnego w Nowogardzie. 1.Baton...

   
Analizuj Zamówienie 11141524 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-03-11
przedmiot ogłoszenia
Dostawa wędlin do Zakładu Karnego w Nowogardzie.

1.Baton drobiowy: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem
przypraw, bez dodatku innych mięs, nadziewany w osłonkach białkowych średnicy ϕ 45 - 70 mm,, w ilości 150 kg;2.Blok mielonka: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, w ilości 5200 kg;3.Kaszanka: wyrób podrobowy z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach poliamidowy ϕ 70 - 90mm, w ilości 4700 kg;4.Kiełbasa biała parzona: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, w ilości 1100 kg;5.Kiełbasa golonkowa: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, w ilości 600 kg;6.Kiełbasa mortadela: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 5300 kg;7.Kiełbasa ogniskowa: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 500 kg;8 Kiełbasa parówkowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 800 kg;9. Kiełbasa piwna: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych karmelowych ϕ 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1300 kg;10. Kiełbasa rawska: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych ϕ 60 - 70mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1350 kg;11. Kiełbasa rawska drobiowa: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, bez dodatku innych mięs, nadziewany w osłonkach białkowych o średnicy ϕ 45 - 70 mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 700 kg;12. Kiełbasa zwyczajna: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 3700 kg;13. Kiełbasa żywiecka: wyrób z mięsa grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach bariera karmel ϕ 60 - 70mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 900 kg;14. Metka łososiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych karmelowych ϕ 30 - 50mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób surowy wędzony, w ilości 800 kg;15. Mielonka drobiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, wyrób parzony, w ilości 600 kg;16. Mielonka tyrolska: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60- 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, wyrób parzony, w ilości 5500 kg;17. Parówka drobiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych o średnicy ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, wyrób lekko wędzony i parzony, w ilości 1000 kg;18. Parówki śląskie: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach celulozowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób lekko wędzony i parzony, w ilości 1100 kg;19. Pasztetowa wieprzowa: wyrób drobno rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach poliamidowych, krzyżówkach wieprzowych i bydlęcych ϕ 30 - 50mm o długości 40cm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 4000 kg;20. Pieczeń cygańska: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, zapiekany w foremkach aluminiowych, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób zapiekany, w ilości 900 kg;21. Pieczeń rzymska: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, zapiekany w foremkach aluminiowych, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób zapiekany, w ilości 2100 kg;22. Salceson biały: wyrób grubo rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach sztucznych termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, , w ilości 2500 kg;23. Salceson czarny: wyrób grubo rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach sztucznych termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, , w ilości 1000 kg;24. Słonina PN-A-85800;1985 (odcięta z półtuszy bez skóry lub ze skórą pakowana próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 0,5 kg do 5 kg), w ilości 700 kg;25. Smalec wieprzowy: przetopiony tłuszcz wieprzowy, czysty biały, nie zjełczały o smaku i aromacie typowym dla produktu, w osłonkach sztucznych termokurczliwych ϕ 30 - 50mm o długości 40cm, w ilości 100 kg;26. Serdelki drobiowe: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm,, w ilości 1300 kg. Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej.Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adresZakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard,Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty.

3/żyw/25/26
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15113000, 15131120, 15131130, 15131134, 15131135, 15131310, 15412100
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze