Przetarg 11141524 - Dostawa wędlin do Zakładu Karnego w Nowogardzie. 1.Baton...
| Analizuj | Zamówienie 11141524 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-03-11 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa wędlin do Zakładu Karnego w Nowogardzie. 1.Baton drobiowy: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, bez dodatku innych mięs, nadziewany w osłonkach białkowych średnicy ϕ 45 - 70 mm,, w ilości 150 kg;2.Blok mielonka: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, w ilości 5200 kg;3.Kaszanka: wyrób podrobowy z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach poliamidowy ϕ 70 - 90mm, w ilości 4700 kg;4.Kiełbasa biała parzona: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, w ilości 1100 kg;5.Kiełbasa golonkowa: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, w ilości 600 kg;6.Kiełbasa mortadela: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 5300 kg;7.Kiełbasa ogniskowa: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 500 kg;8 Kiełbasa parówkowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 800 kg;9. Kiełbasa piwna: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych karmelowych ϕ 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1300 kg;10. Kiełbasa rawska: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych ϕ 60 - 70mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1350 kg;11. Kiełbasa rawska drobiowa: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, bez dodatku innych mięs, nadziewany w osłonkach białkowych o średnicy ϕ 45 - 70 mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 700 kg;12. Kiełbasa zwyczajna: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 3700 kg;13. Kiełbasa żywiecka: wyrób z mięsa grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach bariera karmel ϕ 60 - 70mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 900 kg;14. Metka łososiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych karmelowych ϕ 30 - 50mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób surowy wędzony, w ilości 800 kg;15. Mielonka drobiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, wyrób parzony, w ilości 600 kg;16. Mielonka tyrolska: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych ϕ 60- 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, wyrób parzony, w ilości 5500 kg;17. Parówka drobiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych o średnicy ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, wyrób lekko wędzony i parzony, w ilości 1000 kg;18. Parówki śląskie: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach celulozowych ϕ 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób lekko wędzony i parzony, w ilości 1100 kg;19. Pasztetowa wieprzowa: wyrób drobno rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach poliamidowych, krzyżówkach wieprzowych i bydlęcych ϕ 30 - 50mm o długości 40cm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 4000 kg;20. Pieczeń cygańska: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, zapiekany w foremkach aluminiowych, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób zapiekany, w ilości 900 kg;21. Pieczeń rzymska: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, zapiekany w foremkach aluminiowych, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób zapiekany, w ilości 2100 kg;22. Salceson biały: wyrób grubo rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach sztucznych termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, , w ilości 2500 kg;23. Salceson czarny: wyrób grubo rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach sztucznych termokurczliwych ϕ 60 - 80mm, , w ilości 1000 kg;24. Słonina PN-A-85800;1985 (odcięta z półtuszy bez skóry lub ze skórą pakowana próżniowo w woreczki foliowe typu Vacum, wielkości od 0,5 kg do 5 kg), w ilości 700 kg;25. Smalec wieprzowy: przetopiony tłuszcz wieprzowy, czysty biały, nie zjełczały o smaku i aromacie typowym dla produktu, w osłonkach sztucznych termokurczliwych ϕ 30 - 50mm o długości 40cm, w ilości 100 kg;26. Serdelki drobiowe: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych ϕ 20 - 30mm,, w ilości 1300 kg. Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej.Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adresZakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard,Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty. 3/żyw/25/26 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15113000, 15131120, 15131130, 15131134, 15131135, 15131310, 15412100 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |