Przetarg 1666307 - Dostawa tłucznia i żużla do miejscowości Gminy Leżajsk....
| Analizuj | Zamówienie 1666307 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2011-02-22 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa tłucznia i żużla do miejscowości Gminy Leżajsk. Przedmiotem zamówienia jest dostawa (zakup, załadunek, transport i rozład unek wraz z rozplanowaniem i uwałowaniem) : - tłucznia z wyłączeniem pochodzącego ze skał wapiennych i odpadów hutniczych - żużla paleniskowego z wyłączeniem mielonego. Dostawa tłucznia i żużla będzie realizowana do wszystkich miejscowości Gminy Leżajsk tj.: Giedlarowa, Wierzawice, Hucisko, Maleniska, Rzuchów, Piskorowice, Biedaczów, Gwizdów, Brzóza Królewska, Stare Miasto, Dębno, Chałupki Dębniańskie, Przychojec. Ilość zamawianego tłucznia: -1000.00 m3 (tłuczeń o frakcji 20 - 40 mm); -500.00 m3 (tłuczeń o frakcji 31,5 - 63 mm). Ilość zamawianego żużla: 2 000.00 m3. CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa tłucznia do miejscowości Gminy Leżajsk. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamawianego tłucznia w zadaniu numer 1: -1000.00 m3 (tłuczeń o frakcji 20 - 40 mm); -500.00 m3 (tłuczeń o frakcji 31,5 - 63 mm).. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 14.21.00.00-6, 14.63.00.00-6. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.12.2011. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa żużla do miejscowości Gminy Leżajsk. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamawianego żużla w zadaniu numer 2: 2 000.00m3. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 14.21.00.00-6, 14.63.00.00-6. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.12.2011. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. |
| branża | Surowce, paliwa, oleje |
| podbranża | surowce naturalne, kruszywa |
| kody CPV | 14210000, 14630000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Podkarpackie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Podkarpackie |