Przetarg 11368327 - Dostawa sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt....
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 11368327
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-07-08 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni gastronomicznej i cukierniczej 4.1. Przed miot zamówienia obejmuje Dostawę sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni gastronomicznej i cukierniczej4.3. Opis przedmiotu zamówienia 1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego. 2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów. 3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy. 4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia. 8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji i rękojmi na cały przedmiot zamówienia wyszczególniony w załączniku nr 1 SWZ, na okres: minimalny podany przy poszczególnych elementach wyposażenia. Zamawiającemu przysługują pełne uprawnienia z tytułu rękojmi za wady fizyczne wynikające z przepisów kodeksu cywilnego w terminach tam określonych – niezależnie od uprawnień z tytułu gwarancji. UWAGA: Wydłużenie okresu gwarancji stanowi kryterium oceny ofert.Blender ręczny moc min 1500 W; regulacja obrotów; końcówka do miksowania sztuka 10Blender ręczny moc min 1500 W; regulacja obrotów; końcówka do miksowania sztuka 10Blender: moc 1000, regulacja obrotów: mechaniczna-płynna, liczba prędkości: 10; końcówki: do miksowania, siekania mini rozdrabniacz, pojemnik z miarką 600 ml; funkcje: miksowanie, siekanie; Blokada bezpieczeństwa, zabezpieczenie przed przegrzaniem sztuka 4Ekspres ciśnieniowy do kawy: automatyczny, ciśnienie 15 bar, typ młynka- ceramiczny, funkcje – spienianie mleka, regulacja ilości zaparzanej kawy, wbudowany młynek, filtr, pojemnik na mleko, minimum 12 rodzajów kaw sztuka 1Frytownica beztłuszczowa: poj. 4,2 l, moc 1550W sztuka 2Gofrownica bąbelkowa (okrągła), moc ok. 1400 W, ze stali nierdzewnej, z regulacja temperatury sztuka 2Kociołek elektr. na zupy: poj. ok. 8l; część zewnętrzna stal nierdzewna; Wyjmowany wkład ze stali nierdzewnej; Zakres temperatur: 30 °C do 95 °C (regulacja temperatury); obracana i uchylna pokrywa ze stali nierdzewnej; z otworem na łyżkę, nienagrzewający się uchwyt sztuka 4Kuchnia mikrofalowa: poj. 20L, sterowanie elektroniczne, moc mikrofal 700 sztuka 1Maszynka do mielenia: silnik o mocy znamionowej 2000 W. Urządzenie wyposażone w 3 sitka różnej średnicy otworów 2,7 mm, 4 mm, 8 mm sztuka 2Mikrofalówka: sterowanie manualne, 5 poziomów mocy, funkcja rozmrażania, obrotowy talerz o średnicy 27 cm. Zakres zegara 30 minut. Komora oraz obudowa urządzenia ze stali nierdzewnej. Poj. komory-25 litrów. Wymiary wewnętrzne komory: 34x34,5x23 cm. Moc mikrofal 900 W sztuka 1Mikser planetarny: moc 300 W, poj.4,8, funkcje – ruch planetarny sztuka 12Mikser planetarny 10 l, 0,65 kW, 230 V sztuka 2Mikser planetarny o pojemność 11,4 l: Obudowa ze stali lakierowanej, dzieża ze stali nierdzewnej – 11,4l, silnik o mocy : 375W, napięcie 230 V, 3 prędkości od 121 do 489 obr / min, timer : do 30 min, cyfrowy panel sterowania, w zestawie 3 końcówki : hak, mieszadło płaskie, rózg sztuka 2Mikser planetarny: Dzieża 4,8L INOX, polerowana, z ergonomiczną rączką, syntetyczna osłona na dzieżę z podajnikiem, rózga 6-prętowa, narzędzie do ubijania i napowietrzania lekkich mas, mieszadło, mieszadło ze zgarniaczem, hak. Napięcie 220V-240V sztuka 8Mikser ręczny moc 575 W, 5 poziomów prędkości z różnymi prędkościami do ind pracy, stopień turbo dla maks.wydajności, 2 haki do ciasta, 4 pełne miotły turbo premium ze stali nierdz. sztuka 8Naświetlacz do jaj: na 30 szt, trwałość promienników UV 7500 h, zasilanie 230 V / 50 Hz sztuka 2Piec elektryczny modułowy z 3 komorami wypiekowymi, komorą garowniczą, okapem z kondensatorem pary, filtr z uchwytem. Piec zawiera zaparowanie. Moc komór 3x8 kW + 2 kW okap. Waga 900 kg. Zakres regulacji temperatury pieca wynosi 0 - 270 st. C. Wysokość komory wypiekowej ok. 170 mm Wys. modułu pieca 280 mm. Wymiary komory wypiekowej ok. 1240x840 mm sztuka 1Piec konwekcyjno-parowy z pełnym wyposażeniem: podstawa i blachy do pieca, ruszt/ Napięcie - U : 400 V, Zasilanie : prąd, Szerokość - W : 750 mm, Głęb. - D : 773 mm, Wysokość - H : 843 mm, Moc elektryczna : 11.7 kW, pojemność: 7xGN1/1, system myjący, odległość między półkami 67 mm, oświetlenie LED sztuka 1Pirometry, Bezkontaktowy termometr z laserowym celownikiem. Zakres temperatur od -50 do 330 stopni Celsjusza. Zasilanie baterią, 80 godzin pracy ciągłej; skala: 0,1 stopni Celsjusza sztuka 6Płyta indukcyjna: wymiary około (szer. x gł.): 30 x 50 cm, moc przyłączeniowa: 3,65 kW, 2 pola indukcyjne, wyk. płyty grzewczej: ceramiczne - szlif, bez ramki,sterowanie płyty grzewczej: elektroniczne - dotykowe (sensorowe) na płycie grzewczej sztuka 4Podgrzewacze do potraw na kółkach: poj. 9 l, pełny rozmiar, zestaw z 2 tabletkami cateringowymi, wanną na wodę i uchwytem na paliwo sztuka 6Schładzarko-zamrażarka szokowa: otwór odpływowy na spodzie komory wbudowany agregat, cyfrowy panel sterowania; poj.: 5xGN 1/1 lub 5x400x600, wsad 20/15 kg na cykl, schładzanie szokowe od +70°C do +3°C w ciągu 90 min, zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C w ciągu 240 min; stożkowa sonda temp rdzenia produktu; warstwa izolacyjna z wypienionego poliuretanu; wyk. ze stali nierdz; system chłodniczy wentylowany; uszczelnienie drzwi magnetyczne sztuka 1Souvide 24 l – urządzenie: moc 700Wat, poj.24l, max temp. 95C sztuka 1Szafa chłodnicza 3-drzwiowa (1+2x 1/2) - 1400 l: półki epoksydowe, możliwość ustawienia na 23 poziomach, odstęp między półkami 55 mm/5szt.; zakres działania od -2° C do +8° C; Wymiary około: szer.1300 mm, gł.840 mm, wys. 2040 mm, napięcie 230 V, moc elektr. 207 W., ściany wypełnione poliuretanową izolacją termiczną o grubości 60 mm i gęstości 40 kg/m3, sterowanie elektroniczne, wskaźnik temperatury zewnętrzny cyfrowy sztuka 1Termometr gastronomiczny cyfr. bezdotyk. -50÷380°C, z laserowym celownikiem sztuka 8Termometr sonda: termometr elektroniczny z sondą; pomiar od -100°C do 270°C; zasilany bateriami sztuka 12Waga cyfrowa do 10 kg, wodoodporna z legalizacją. Wyposażona w szalkę ze stali nierdzewnej, zasilacz oraz komplet baterii, 2 duże wyświetlacze LCD – 5 cyfr (25mm); zasilanie: baterie, zasilacz AC 230V/DC 9V. sztuka 14Wyciskarka wolnoobrotowa do owoców: moc 240W, prędkość obrotowa 65/min, typ pionowa sztuka 4 ZSGiH.2610.14.2025 |
branża | Komputery, informatyka, technika biurowa, Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | komputery, serwery, urządzenia, akcesoria biurowe i komputerowe, sprzęt gospodarstwa domowego, sprzęt rtv, multimedia |
kody CPV | 39700000, 39710000, 39711000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |