Przetarg 11368327 - Dostawa sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt....

   
Analizuj Zamówienie 11368327 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-07-08
przedmiot ogłoszenia
Dostawa sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni gastronomicznej i cukierniczej

4.1. Przed
miot zamówienia obejmuje Dostawę sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni gastronomicznej i cukierniczej4.3. Opis przedmiotu zamówienia 1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego. 2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów. 3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy. 4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia. 8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji i rękojmi na cały przedmiot zamówienia wyszczególniony w załączniku nr 1 SWZ, na okres: minimalny podany przy poszczególnych elementach wyposażenia. Zamawiającemu przysługują pełne uprawnienia z tytułu rękojmi za wady fizyczne wynikające z przepisów kodeksu cywilnego w terminach tam określonych – niezależnie od uprawnień z tytułu gwarancji. UWAGA: Wydłużenie okresu gwarancji stanowi kryterium oceny ofert.Blender ręczny moc min 1500 W; regulacja obrotów; końcówka do miksowania sztuka 10Blender ręczny moc min 1500 W; regulacja obrotów; końcówka do miksowania sztuka 10Blender: moc 1000, regulacja obrotów: mechaniczna-płynna, liczba prędkości: 10; końcówki: do miksowania, siekania mini rozdrabniacz, pojemnik z miarką 600 ml; funkcje: miksowanie, siekanie; Blokada bezpieczeństwa, zabezpieczenie przed przegrzaniem sztuka 4Ekspres ciśnieniowy do kawy: automatyczny, ciśnienie 15 bar, typ młynka- ceramiczny, funkcje – spienianie mleka, regulacja ilości zaparzanej kawy, wbudowany młynek, filtr, pojemnik na mleko, minimum 12 rodzajów kaw sztuka 1Frytownica beztłuszczowa: poj. 4,2 l, moc 1550W sztuka 2Gofrownica bąbelkowa (okrągła), moc ok. 1400 W, ze stali nierdzewnej, z regulacja temperatury sztuka 2Kociołek elektr. na zupy: poj. ok. 8l; część zewnętrzna stal nierdzewna; Wyjmowany wkład ze stali nierdzewnej; Zakres temperatur: 30 °C do 95 °C (regulacja temperatury); obracana i uchylna pokrywa ze stali nierdzewnej; z otworem na łyżkę, nienagrzewający się uchwyt sztuka 4Kuchnia mikrofalowa: poj. 20L, sterowanie elektroniczne, moc mikrofal 700 sztuka 1Maszynka do mielenia: silnik o mocy znamionowej 2000 W. Urządzenie wyposażone w 3 sitka różnej średnicy otworów 2,7 mm, 4 mm, 8 mm sztuka 2Mikrofalówka: sterowanie manualne, 5 poziomów mocy, funkcja rozmrażania, obrotowy talerz o średnicy 27 cm. Zakres zegara 30 minut. Komora oraz obudowa urządzenia ze stali nierdzewnej. Poj. komory-25 litrów. Wymiary wewnętrzne komory: 34x34,5x23 cm. Moc mikrofal 900 W sztuka 1Mikser planetarny: moc 300 W, poj.4,8, funkcje – ruch planetarny sztuka 12Mikser planetarny 10 l, 0,65 kW, 230 V sztuka 2Mikser planetarny o pojemność 11,4 l: Obudowa ze stali lakierowanej, dzieża ze stali nierdzewnej – 11,4l, silnik o mocy : 375W, napięcie 230 V, 3 prędkości od 121 do 489 obr / min, timer : do 30 min, cyfrowy panel sterowania, w zestawie 3 końcówki : hak, mieszadło płaskie, rózg sztuka 2Mikser planetarny: Dzieża 4,8L INOX, polerowana, z ergonomiczną rączką, syntetyczna osłona na dzieżę z podajnikiem, rózga 6-prętowa, narzędzie do ubijania i napowietrzania lekkich mas, mieszadło, mieszadło ze zgarniaczem, hak. Napięcie 220V-240V sztuka 8Mikser ręczny moc 575 W, 5 poziomów prędkości z różnymi prędkościami do ind pracy, stopień turbo dla maks.wydajności, 2 haki do ciasta, 4 pełne miotły turbo premium ze stali nierdz. sztuka 8Naświetlacz do jaj: na 30 szt, trwałość promienników UV 7500 h, zasilanie 230 V / 50 Hz sztuka 2Piec elektryczny modułowy z 3 komorami wypiekowymi, komorą garowniczą, okapem z kondensatorem pary, filtr z uchwytem. Piec zawiera zaparowanie. Moc komór 3x8 kW + 2 kW okap. Waga 900 kg. Zakres regulacji temperatury pieca wynosi 0 - 270 st. C. Wysokość komory wypiekowej ok. 170 mm Wys. modułu pieca 280 mm. Wymiary komory wypiekowej ok. 1240x840 mm sztuka 1Piec konwekcyjno-parowy z pełnym wyposażeniem: podstawa i blachy do pieca, ruszt/ Napięcie - U : 400 V, Zasilanie : prąd, Szerokość - W : 750 mm, Głęb. - D : 773 mm, Wysokość - H : 843 mm, Moc elektryczna : 11.7 kW, pojemność: 7xGN1/1, system myjący, odległość między półkami 67 mm, oświetlenie LED sztuka 1Pirometry, Bezkontaktowy termometr z laserowym celownikiem. Zakres temperatur od -50 do 330 stopni Celsjusza. Zasilanie baterią, 80 godzin pracy ciągłej; skala: 0,1 stopni Celsjusza sztuka 6Płyta indukcyjna: wymiary około (szer. x gł.): 30 x 50 cm, moc przyłączeniowa: 3,65 kW, 2 pola indukcyjne, wyk. płyty grzewczej: ceramiczne - szlif, bez ramki,sterowanie płyty grzewczej: elektroniczne - dotykowe (sensorowe) na płycie grzewczej sztuka 4Podgrzewacze do potraw na kółkach: poj. 9 l, pełny rozmiar, zestaw z 2 tabletkami cateringowymi, wanną na wodę i uchwytem na paliwo sztuka 6Schładzarko-zamrażarka szokowa: otwór odpływowy na spodzie komory wbudowany agregat, cyfrowy panel sterowania; poj.: 5xGN 1/1 lub 5x400x600, wsad 20/15 kg na cykl, schładzanie szokowe od +70°C do +3°C w ciągu 90 min, zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C w ciągu 240 min; stożkowa sonda temp rdzenia produktu; warstwa izolacyjna z wypienionego poliuretanu; wyk. ze stali nierdz; system chłodniczy wentylowany; uszczelnienie drzwi magnetyczne sztuka 1Souvide 24 l – urządzenie: moc 700Wat, poj.24l, max temp. 95C sztuka 1Szafa chłodnicza 3-drzwiowa (1+2x 1/2) - 1400 l: półki epoksydowe, możliwość ustawienia na 23 poziomach, odstęp między półkami 55 mm/5szt.; zakres działania od -2° C do +8° C; Wymiary około: szer.1300 mm, gł.840 mm, wys. 2040 mm, napięcie 230 V, moc elektr. 207 W., ściany wypełnione poliuretanową izolacją termiczną o grubości 60 mm i gęstości 40 kg/m3, sterowanie elektroniczne, wskaźnik temperatury zewnętrzny cyfrowy sztuka 1Termometr gastronomiczny cyfr. bezdotyk. -50÷380°C, z laserowym celownikiem sztuka 8Termometr sonda: termometr elektroniczny z sondą; pomiar od -100°C do 270°C; zasilany bateriami sztuka 12Waga cyfrowa do 10 kg, wodoodporna z legalizacją. Wyposażona w szalkę ze stali nierdzewnej, zasilacz oraz komplet baterii, 2 duże wyświetlacze LCD – 5 cyfr (25mm); zasilanie: baterie, zasilacz AC 230V/DC 9V. sztuka 14Wyciskarka wolnoobrotowa do owoców: moc 240W, prędkość obrotowa 65/min, typ pionowa sztuka 4

ZSGiH.2610.14.2025
branża Komputery, informatyka, technika biurowa, Elektronika, RTV, AGD, multimedia
podbranża komputery, serwery, urządzenia, akcesoria biurowe i komputerowe, sprzęt gospodarstwa domowego, sprzęt rtv, multimedia
kody CPV 39700000, 39710000, 39711000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się