Przetarg 7282263 - Dostawa przypraw do Zakładu Karnego w Przemyślu Numer...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7282263
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-01-16 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa przypraw do Zakładu Karnego w Przemyślu Numer referencyjny: D/Kw.2232.1.2020 Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dost awy na koszt i ryzyko wykonawcy przypraw do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia: 1. Aromat w płynie do ciasta – 1 l, 2. Barszcz czerwony (instant) – 60 kg, 3. Rosół warzywny (bulion) – 400 kg, 4. Cynamon – 2 kg, 5. Czosnek granulowany – 50 kg, 6. Kminek – 10 kg, 7. Liść laurowy – 10 kg, 8. Przyprawa do kurczaka – 5 kg, 9. Przyprawa do mięsa mielonego – 5 kg, 10. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw – 1 100 l, 11. Majeranek – 15 kg, 12. Ocet (10%) – 160 l, 13. Papryka słodka (mielona) – 30 kg, 14. Papryka wędzona (mielona) – 10 kg, 15. Pieprz czarny – 30 kg, 16. Sos boloński (instant) – 50 kg, 17. Sos gulaszowy (instant) – 40 kg, 18. Sos pieczarkowy (instant) – 40 kg, 19. Sos węgierski (instant) – 50 kg, 20. Ziele angielskie – 10 kg, 21. Żurek (instant) – 80 kg, 22. Koperek suszony – 15 kg, 23. Pietruszka suszona – 20 kg, 24. Zioła prowansalskie – 10 kg, 25. Zupa pieczarkowa (instant) – 40 kg, 26. Zupa gulaszowa (instant) – 50 kg, 27. Zupa ogonowa (instant) – 50 kg, 28. Zupa porowa (instant) – 40 kg, 29. Kurkuma – 15 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15000000, 15500000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |