Przetarg 12176206 - „Dostawa produktów żywnościowych do Bazy...
| Analizuj | Zamówienie 12176206 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-25 |
| przedmiot ogłoszenia | „Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej z podziałem na zadania – liczba zadań 11” Część 1: 1. dostawa mięsa, produktów mięsnych i w ędlin2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 1: załącznik nr 2A do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ. Część 2: 1. dostawa ryb i przetworów rybnych2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 2: załącznik nr 2B do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ. Część 3: 1. dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 3: załącznik nr 2C do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 4: 1. dostawa olejów i tłuszczy zwierzęcych lub roślinnych2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 4: załącznik nr 2D do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 5: 1. dostawa produktów mleczarskich2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 5: załącznik nr 2E do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 6: 1. dostawa produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 6: załącznik nr 2F do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 7: 1. dostawa różnych produktów spożywczych2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 7: załącznik nr 2G do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 8: 1. dostawa napojów bezalkoholowych2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 8: załącznik nr 2H do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 9: 1. dostawa jaj2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 9: załącznik nr 2I do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 10: 1. dostawa produktów przetworzonych2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 10: załącznik nr 2J do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ, Część 11: 1. dostawa świeżych owoców i warzyw2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1. Zadanie nr 11: załącznik nr 2K do SWZ, załącznik nr 3 do SWZ, załącznik nr 4 do SWZ. A.272.7.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3220000, 15000000, 15100000, 15131130, 15200000, 15221000, 15330000, 15400000, 15500000, 15600000, 15800000, 15810000, 15980000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |