Przetarg 12185102 - Dostawa owoców i warzyw świeżych, przetworzonych i...
| Analizuj | Zamówienie 12185102 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-28 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa owoców i warzyw świeżych, przetworzonych i mrożonych dla Kampusu Mundurowego w Kaliszu Część 1: Część I - warzywa1. Burak czerwony kraj. wybór I 3.000 kg2. Botwinka kraj. wybór I 300 pęczków3. Marchew kraj. wybór I 4.000 kg4. Pietruszka korzeń kraj. wybór I 2.000 kg5. Seler korzeniowy kraj. wybór I 2.000 kg6. Por wybór I 3.000 szt.7. Cebula z łuską wybór I 3.000 kg8. Cebula czerwona wybór I 200 kg9. Kapusta czerwona wybór I 2.500 szt.10. Kapusta biała kraj. wybór I 4.000 kg11. Kapusta biała młoda kraj. wybór I 1 500 szt.12. Kapusta pekińska kraj. wybór I 2.000 kg13. Pomidor szklarniowy kraj. wybór I 2.000 kg14. Pomidor szklarniowy import. wybór I 2.000 kg15. Ogórek świeży szklarniowy długi kraj. wybór I 2.500 kg16. Ogórek świeży szklarniowy import. wybór I 2.500 kg17. Papryka słodka czerwona kraj. klasa I 1.200 kg18. Papryka słodka czerwona import. klasa I 1.500 kg19. Czosnek kraj. klasa I 700 szt.20. Rzodkiewka kraj. klasa I 750 pęczków21. Rzodkiewka import. klasa I 500 pęczków22. Sałata strzępiasta kraj. klasa I 8.000 szt.23. Sałata strzępiasta import. klasa I 8.000 szt.24. Sałata lodowa kraj. klasa I 1.000 szt.25. Sałata lodowa import. klasa I .800 szt.26. Natka pietruszki kraj. klasa I 5.500 pęczków27. Koperek kraj. klasa I 5.500 pęczków28. Koperek import. 4.000 pęczków29. Szczypiorek kraj. klasa I 3.500 pęczków30. Cukinia kraj. . 500 kg31. Rukola import. 250 kg Część 2: Część II- ziemniaki1. Ziemniak kraj. 25.000 kg2. Ziemniak młody kraj. 15.000 kg Część 3: Część III-jabłka1. Jabłka krajowe 3.000 kg Część 4: Część IV- warzywa przetworzone1. Kapusta kiszona biała klasa I 2.500 kg2. Ogórki kiszone klasa I 1.500 kg3. Ogórki małosolne klasa I 500 kg Część 5: Część V- owoce1. Banany 2.000 kg2. Cytryny 1.700 kg3. Gruszka Konferencja kraj. 700 kg4. Kiwi 200 kg5. Mandarynki klasa I 600 kg6. Pomarańcze 250 kg7. Truskawki kraj. 50 kg8. Winogrono białe klasa I 200 kg Część 6: Część VI - warzywa mrożone1. Kalafior różyczki zamrożone klasa I 900 kg2. Brokuły różyczki zamrożone klasa I 1.000 kg3. Fasolka szparagowa cięta zamrożona 1.200 kg4. Marchew typu junior mrożona klasa I 900 kg5. Marchew z groszkiem mrożona klasa I 1.000 kg6. Włoszczyzna mrożona klasa I 200 kg7. Pieczarki mrożone klasa I 1.000 kg8. Szpinak zamrożony klasa I 400 kg9. Mieszanka chińska 500 kg10. Bukiet warzyw 1.500 kg11. Pizza drożdżowa 400 kg12. Zapiekanka na bułce 400 kg 15/zp/25 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3212100, 3221000, 3221111, 3221112, 3221113, 3221230, 3221240, 3221250, 3221270, 3221300, 3221310, 3221410, 3222000, 3222111, 3222118, 3222210, 3222220, 3222240, 3222321, 3222340, 15330000, 15331000, 15331142, 15331170 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |