Przetarg 12171611 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego oraz...
| Analizuj | Zamówienie 12171611 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-25 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego oraz przetworów mięsnych do Kampusu Mundurowego w Kaliszu Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, woł owego oraz przetworów mięsnych.Dostawy będą realizowane na rzecz Akademii Wymiaru Sprawiedliwości; miejsce dostawy:Kampus Mundurowy, 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195.Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane muszą być w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika musi być dołączona etykieta z danymi. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z:1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy;2) ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. Dz.U. z 2023 r. poz. 1980) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy.Część I – mięso i przetwory wołowe, wieprzowe oraz wędliny drobiowe1. Udziec b/k świeży, klasa I 1200 kg2. Szponder z/k wołowy świeży, klasa I .700 kg3. Schab wieprzowy b/k świeży, klasa I 2500 kg4. Schab wieprzowy z/k świeży, klasa I .150 kg5. Karkówka wieprzowa b/k świeża, klasa I 2500 kg6. Szynka wieprzowa b/k świeża, klasa I 1500 kg7. Łopatka wieprzowa b/k świeża, klasa I 2000 kg8. Boczek surowy b/k świeży, klasa I .300 kg9. Golonka wieprzowa z/k świeża, klasa I ..50 kg10. Polędwiczki wieprzowe świeże, klasa I 200 kg11. Żeberka wieprzowe świeże, klasa I, paski 100 kg12. Boczek wędzony 500 kg13. Baleron 200 kg14. Szynka wędzona gotowana 550 kg15. Szynka staropolska 550 kg16. Szynka wiejska 550 kg17. Szynka konserwowa 400 kg18. Pieczeń szynkowa 130 kg19. Polędwica sopocka 650 kg20. Polędwica wędzona 400 kg21. Schab w obsypce 350 kg22. Salami 100 kg23. Ogonówka 800 kg24. Szynka z liściem laurowym 300 kg25. Szynka biała 300 kg26. Parówka wieprzowa 400 kg27. Parówka cielęca 450 kg28. Kiełbasa biała parzona 300 kg29. Kiełbasa biała cienka parzona 300 kg30. Kiełbasa śląska 250 kg31. Kiełbasa śląska delikatesowa 400 kg32. Kiełbasa wiejska 550 kg33. Kiełbasa myśliwska ..40 kg34. Kiełbasa jałowcowa ..40 kg35. Kabanosy ..70 kg36. Kiełbasa krakowska parzona 250 kg37. Kiełbasa krakowska sucha 250 kg38. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 350 kg39. Kiełbasa żywiecka 350 kg40. Kiełbasa kolska 350 kg41. Kiełbasa golonkowa wędzona 350 kg42. Frankfurterki 500 kg43. Kaszanka 150 kg44. Pasztet wieprzowy wędzony 200 kg45. Salceson ozorkowy 100 kg46. Smalec 800 kg47. Słonina ..50 kg48. Kurczak gotowany .150 kg49. Pierś drobiowa z majerankiem 100 kg50. Polędwica drobiowa 100 kg51. Szynka z piersi indyczej……………………………..…..150 kgSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ. Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego .Dostawy będą realizowane na rzecz Akademii Wymiaru Sprawiedliwości; miejsce dostawy:Kampus Mundurowy, 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195.Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane muszą być w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika musi być dołączona etykieta z danymi. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku.Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z:1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy;2) ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. Dz.U. z 2023 r. poz. 1980) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawyCzęść II – mięso drobiowe1. Udo z kością z kurczaka, świeże, klasa I………. 2250 kg2. Filet z piersi kurczaka b/k świeży, klasa I…….. 3000 kg3. Filet z piersi z indyka b/k świeży, klasa I ………1000 kg4. Filet z piersi z kaczki b/k świeży, klasa I ………..…30 kg5. Porcja rosołowa……………………………………………700 kg6. Kurczak cały świeży ,klasa I ………………………….…30 kg7. Skrzydło z kością z kurczaka, świeże, klasa I .…150 kg8. Żołądki z kurczaka świeże, klasa I …………………..50 kgSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ. 14/zp/25 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000, 15111000, 15112000, 15113000, 15114000, 15131100, 15131135, 15412100 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |