Przetarg 11634983 - DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ...
| Analizuj | Zamówienie 11634983 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-10-24 |
| przedmiot ogłoszenia | DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2026r. Znak sprawy 22/2025 Część 1: Temat: Część I MIĘSO Wspólny Słownik Zamówień: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne L.p Orientacyjne zapotrzebowanieNazwa Jedn. miary Ilość 1. Mięso – nogi kg 1402. Mięso – golonka – przód kg 4543. Mięso – karczek b/k kg 18084. Mięso - schab b/k kg 17415. Mięso - łopatka b/k kg 47736. Mięso – szynka b/k kg 1297. Mięso -wątroba wieprzowa kg 498. Flaki wołowe blanszowane kg 3629. Kości wędzone/ wieprzowe kg 130W przypadku użycia przez Zamawiającego w niniejszej SWZ sformułowań wskazujących na producenta, znaki towarowe, patenty, pochodzenie, nazwy materiałów, technologii, wyposażenia, sprzętu (typ, model, nazwa producenta) itp., należy rozumieć, iż są nazwami pomocniczymi i przykładowymi dla wykonawców. Mają na celu wyłącznie wskazanie minimalnych oczekiwanych parametrów i standardu jakościowego produktów oraz dostaw. W związku z powyższym zamawiający dopuszcza rozwiązania i/lub równoważne o takich samych parametrach, cechach jakościowych bądź lepszych. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego produkty, materiały, technologie, urządzenia, dostawy, usługi spełniają wymagania określone przez Zamawiającego poprzez przedłożenie odpowiednich dokumentów (wykaz rozwiązań równoważnych wraz z jego opisem lub normami potwierdzającymi tą równoważność).Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ oraz pozostaładokumentacja stanowiąca załączniki do SWZ. Część 2: Temat: Część II WĘDLINY Wspólny Słownik Zamówień: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne L.p Orientacyjne zapotrzebowanieNazwa Jedn. miary Ilość 1 Kiełbasa zwyczajna kg 11942 Kiełbasa śląska – wieprzowa kg 30543 Kiełbasa szynkowa – wieprzowa kg 6504 Kiełbasa parówka wieprzowa - gruba kg 4045 Kiełbasa krakowska kg 8036 Polędwica sopocka kg 13007 Kiełbasa wiejska kg 158 Pieczeń rzymska kg 4289 Kiełbasa mielonka kg 20710 Kiełbasa Toruńska kg 65711 Szynka gotowana wieprzowa kg 61012 Baleron gotowany wieprzowy kg 35513 Smalec kg 45514 Pasztet drobiowy bez konserwantów - puszka do 200g kg 158915 Pasztet w jelicie - wieprzowy kg 44516 Salceson kg 9717 Kaszanka kg 76618 Konserwa wieprzowa – mielonka puszka do 400 g kg 54719 Parówka drobiowa kg 196020 Polędwica drobiowa kg 87321 Kiełbasa biała parzona kg 15522 Kiełbasa kminkowa kg 34223 Kiełbasa golonkowa kg 29724 Schab z majerankiem kg 14125 Kiełbasa kanapkowa kg 5726 Salceson drobiowy kg 34827 Baleron drobiowy kg 91428 Blok szynkowy kg 32629 Pasztet pieczony kg 47030 Wędzonka schabowa kg 8531 Szynka wiejska kg 103932 Szynka pieczona kg 2133 Szynka drobiowa kg 8034 Kiełbasa żywiecka kg 14835 Rolada boczkowa kg 8336 Szynka ogonówka kg 9037 Boczek wędzony kg 11338 Boczek parzony kg 77839 Kiełbasa drobiowa kg 1183W przypadku użycia przez Zamawiającego w niniejszej SWZ sformułowań wskazujących na producenta, znaki towarowe, patenty, pochodzenie, nazwy materiałów, technologii, wyposażenia, sprzętu (typ, model, nazwa producenta) itp., należy rozumieć, iż są nazwami pomocniczymi i przykładowymi dla wykonawców. Mają na celu wyłącznie wskazanie minimalnych oczekiwanych parametrów i standardu jakościowego produktów oraz dostaw. W związku z powyższym zamawiający dopuszcza rozwiązania i/lub równoważne o takich samych parametrach, cechach jakościowych bądź lepszych. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego produkty, materiały, technologie, urządzenia, dostawy, usługi spełniają wymagania określone przez Zamawiającego poprzez przedłożenie odpowiednich dokumentów (wykaz rozwiązań równoważnych wraz z jego opisem lub normami potwierdzającymi tą równoważność).Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ oraz pozostaładokumentacja stanowiąca załączniki do SWZ. Część 3: Temat: Część III DRÓB Wspólny Słownik Zamówień: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne L.p Orientacyjne zapotrzebowanieNazwa Jedn. miary Ilość1 Podudzie drobiowe kg kg 13742 Udko drobiowe kg kg 28723 Wątroba drobiowa kg kg 7584 Filet drobiowy kg kg 17945 Ćwiartki drobiowe kg kg 706 Kurczak – szkielet kg kg 69897 Kurczak kg kg 14548 Żołądki drobiowe kg kg 8079 Gulaszowe-drobiowe kg 1420W przypadku użycia przez Zamawiającego w niniejszej SWZ sformułowań wskazujących na producenta, znaki towarowe, patenty, pochodzenie, nazwy materiałów, technologii, wyposażenia, sprzętu (typ, model, nazwa producenta) itp., należy rozumieć, iż są nazwami pomocniczymi i przykładowymi dla wykonawców. Mają na celu wyłącznie wskazanie minimalnych oczekiwanych parametrów i standardu jakościowego produktów oraz dostaw. W związku z powyższym zamawiający dopuszcza rozwiązania i/lub równoważne o takich samych parametrach, cechach jakościowych bądź lepszych. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego produkty, materiały, technologie, urządzenia, dostawy, usługi spełniają wymagania określone przez Zamawiającego poprzez przedłożenie odpowiednich dokumentów (wykaz rozwiązań równoważnych wraz z jego opisem lub normami potwierdzającymi tą równoważność).Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ oraz pozostaładokumentacja stanowiąca załączniki do SWZ. 22/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Opolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Opolskie |