Przetarg 12190547 - Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy do stołówki...
| Analizuj | Zamówienie 12190547 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy do stołówki szkolnej PSP im. Orląt Lwowskich w Skaryszewie ul. Bolesława Prusa 5, 26-640 Skaryszew Pasztet wieprzowy minimum 70% mięsa – 144 kg. Wą tróbka wieprzowa – 240 kg. Szynka gotowana minimum 70% mięsa – 120 kg. Łopatka b/kości – 1680 kg. Schab b/kości - 780 kg. Kurczak – 360 kg. Udka z kurczaka – 300 kg. Filet drobiowy z kurczaka mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, pozbawione skóry, kości, obojczyka – 1200 kg. Łopatka z kością b/s, b/gol – 480 kg. Wołowina rozbratel – 240 kg. Kiełbasa typu swojska minimum 70 % mięsa – 600 kg. Boczek wędzony surowy – 60 kg. Smalec – 48 kg. Słonina – 48 kg. Kiełbasa szynkowa minimum 70% mięsa – 72 kg. Kiełbasa krakowska minimum 70% mięsa – 72 kg. Żołądki drobiowe – 300 kg. Wołowina b/kości – 480 kg. Przysmak z indyka minimum 70% mięsa – 144 kg. Szynka wędzona minimum 70 % mięsa – 180 kg. Szynka drobiowa minimum 70 % mięsa – 144 kg. Żołądki indycze – 300 kg. Boczek wędzony gotowany – 480 kg. Wątróbka drobiowa – 240 kg. Żeberka wieprzowe (paski) – 840 kg. Filet z indyka – 480 kg. Udziec z indyka – 480 kg. Szynka wieprzowa b/k – 1680 kg. Biodrówka wieprzowa – 480 kg. ZOO.26.4.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15110000, 15112000, 15131130 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |