Przetarg - DOSTAWA I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA...
| Analizuj | Zamówienie 3203245 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2014-04-02 |
| przedmiot ogłoszenia | DOSTAWA I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE Opis przedmiotu zamówienia na: DOSTAWĘ I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE. Kody CPV: 39.31.40.00-6 przemysłowy sprzęt kuchenny 39.14.10.00-2 meble i wyposażenie kuchni 39.22.00.0-0 sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe 39.71.10.00-2 elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego do użytku ze środkami spożywczymi 39.71.13.00-2 urządzenia elektrotermiczne 1.Szczegółowy przedmiot zamówienia zawiera: 1.1.Część 1: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie I - budynek B ul. Jeziorna w Olsztynie oraz Zadanie II - budynek C ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 1.2.Część 2: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie III - budynek F ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 1.3.Część 3: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie IV - budynek D1 ul. Jodłowa w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego CZĘŚĆ Nr: 1 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.Część 1: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie I - budynek B ul. Jeziorna w Olsztynie oraz Zadanie II - budynek C ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego CZĘŚĆ Nr: 2 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.2.Część 2: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie III - budynek F ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego CZĘŚĆ Nr: 3 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.3.Część 3: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie IV - budynek D1 ul. Jodłowa w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Część 1 zamówienia - dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego (Zadanie I i Zadanie II) 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.Część 1: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie I - budynek B ul. Jeziorna w Olsztynie oraz Zadanie II - budynek C ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.40.00-6,39.14.10.00-2,39.22.00.00-0,39.71.10.00-2,39.71.13.00-2 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Część 2 zamówienia - dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego (Zadanie III) 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.2.Część 2: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie III - budynek F ul. Jeziorna w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.40.00-6,39.14.10.00-2,39.22.00.00-0,39.71.10.00-2,39.71.13.00-2 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Część 3 zamówienia - dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego (Zadanie IV) 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.3.Część 3: Dostawa i montaż wyposażenia gastronomicznego do Ośrodka Sportu i Rekreacji w Olsztynie: Zadanie IV - budynek D1 ul. Jodłowa w Olsztynie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2.Wycenę oferty należy opracować na podstawie projektu technologii w poszczególnych budynkach wraz z zakresem (wykazem) wyposażenia. 3.Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia gastronomicznego, wolnego od wad, oryginalnie zapakowanego, nie noszącego śladów otwierania. 4.Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami polskimi i równoważnymi. 5.Oferowane wyposażenie (korpus, obudowa) powinno być wykonane ze stali nierdzewnej, jeśli nie wykazano w opisie inaczej. 6.Wycena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie, w przypadku gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 7.Wykonawca przekaże dokumentację użytkową obsługi, opisującą podstawowe funkcje przedmiotu zamówienia w języku polskim w dniu ich dostarczenia: a)Dokumentacja techniczno-ruchowa (jeżeli taka jest) b)Instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. 8.Zaleca się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane wyposażenie i urządzenia, w terminie do uzgodnienia z Zamawiającym. 9.Okres gwarancji i odpowiedzialność z tytułu rękojmi - co najmniej 24 miesiące od daty dostawy i zamontowania w jednostce przez dostawcę. 10.Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji na warunkach określonych w odrębnej umowie. 11.Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 72 godzin dla urządzeń, a dla pozostałego wyposażenia - 14 dni od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. 12.Wykonawca winien przed złożeniem oferty szczegółowo zapoznać się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia, przedmiotem zamówienia i technologiami poszczególnych budynków, załącznikami do SIWZ oraz na własny koszt i ryzyko uzyskać niezbędne informacje konieczne do złożenia oferty. 13.Warunki płatności - przelewem w terminie do 21 od daty otrzymania faktury na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. Za datę zapłaty uważa się datę obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.40.00-6,39.14.10.00-2,39.22.00.00-0,39.71.10.00-2,39.71.13.00-2 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wyposażenie wnętrz |
| podbranża | meble i akcesoria, ceramika i dekoracje, sprzęt gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 39141000, 39220000, 39314000, 39711000, 39711300 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |