Przetarg - Dostawa drobnego sprzętu gospodarczego, sprzętu i...
| Analizuj | Zamówienie 3053905 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2013-12-13 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa drobnego sprzętu gospodarczego, sprzętu i wyposażenia kuchennego, sprzętu kuchennego (elektrycznego) na 2014 rok CZĘŚĆ N r: 1 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drobny sprzęt i wyposażenie gospodarcze CZĘŚĆ Nr: 2 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sprzęt gospodarczy do utrzymywania czystości i higieny w pomieszczeniach szpitalnych typu MERIDA lub równoważnych CZĘŚĆ Nr: 3 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zastawy stołowe i drobne akcesoria kuchenne CZĘŚĆ Nr: 4 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chłodziarki i sprzęt kuchenny (elektryczny) CZĘŚĆ Nr: 5 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drobny sprzęt i wyposażenie kuchenne CZĘŚĆ Nr: 6 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Stelaże i stojaki na worki ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Pakiet 1 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drobny sprzęt i wyposażenie gospodarcze 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.71.00-2,31.52.11.00-5,44.42.32.00-3,18.42.43.00-0,39.51.42.00-0,39.22.43.00-1,39.72.00.00-5,39.22.00.00-0,39.22.43.30-0,39.51.50.00-5 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Pakiet 2 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sprzęt gospodarczy do utrzymywania czystości i higieny w pomieszczeniach szpitalnych typu MERIDA lub równoważnych 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.92.24.33-0,39.22.43.00-1,39.72.00.00-5,39.83.17.00-3 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Pakiet 3 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zastawy stołowe i drobne akcesoria kuchenne 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.11.00-8,39.22.21.00-5,39.22.21.10-8,39.22.21.20-1,39.22.12.00-9 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Pakiet 4 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chłodziarki i sprzęt kuchenny (elektryczny) 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.10.00-9 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: Pakiet 5 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drobny sprzęt i wyposażenie kuchenne 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.10.00-7,39.22.11.30-7,39.22.11.80-2 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: Pakiet 6 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Stelaże i stojaki na worki 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.15.11.00-6 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena |
| branża | Kosmetyki, środki czystości, Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wyposażenie wnętrz |
| podbranża | sprzęt do utrzymania czystości, ceramika i dekoracje, sprzęt rtv, multimedia, akcesoria gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 18424300, 31521100, 39151100, 39220000, 39221000, 39221100, 39221130, 39221180, 39221200, 39222100, 39222110, 39222120, 39224300, 39224330, 39514200, 39515000, 39711000, 39717100, 39720000, 44423200 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Dolnośląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Dolnośląskie |