Przetarg 6377834 - Dostawa arykulów spożywczych Numer referencyjny: 42 Z PN...

   
Analizuj Zamówienie 6377834 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2018-10-30
przedmiot ogłoszenia
Dostawa arykulów spożywczych
Numer referencyjny: 42 Z PN 18

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, szcz
egółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wykazem kodów CPV i ilością asortymentu zawierają Formularze cenowe/Przedmiot zamówienia, stanowiące załączniki do SIWZ nr od 1-1 do 1-19.
2. Szczegółowe zasady realizacji dostaw określa projekt umowy, stanowiący załącznik nr 5 do SIWZ.

3. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia.

3.1. Dostarczony towar musi być:
a) świeży z datą minimalnej trwałości lub terminem przydatności do spożycia, bez wad fizycznych i jakościowych oraz spełniać wymagania jakościowe zawarte w załącznikach do SIWZ (Formularze cenowe/Przedmiot zamówienia i projekt umowy)
b) pakowany asortymentowo i dostarczany w opakowaniach określonych w Formularzu cenowym/ Przedmiot zamówienia, załączniki do SIWZ nr od 1-1 do 1-19,
c) zaopatrzony w etykietę, która powinna zawierać:
- w przypadku Pakietu: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19:
• nazwę żywności,
• nazwę producenta,
• datę przydatności do spożycia,
• warunki, (w tym temperatura) przechowywania,
• ilość netto żywności,
• wykaz składników, dotyczy Pakietu 1, 3, 5, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19.
• kraj i miejsce pochodzenia,
3.2. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących krajowych i unijnych przepisów prawa żywnościowego (z uwzględnieniem ich zmian), które zostały określone w pkt 3.3.2 SIWZ.
4. Zamawiający będzie dokonywał bieżącej oceny stanu opakowań zbiorczych i jednostkowych oraz stanu sanitarnego środków transportu przeznaczonych do przewozu żywności.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Nabiał
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 1 jest dostawa nabiału. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-1 do SIWZ.

Część nr: 2 Nazwa: Jajka
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 2 jest dostawa jajek. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz opisem przedmiotu zamówienia zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-2 do SIWZ.

Część nr: 3 Nazwa: Przetwory i artykuły sypkie
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 3 jest dostawa przetworów i artykułów sypkich. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-3 do SIWZ.

Część nr: 4 Nazwa: Warzywa liściaste i okopowe
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 4 jest dostawa warzyw liściastych i okopowych. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-4 do SIWZ.

Część nr: 5 Nazwa: Warzywa i owoce mrożone
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 5 jest dostawa warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-5 do SIWZ.

Część nr: 6 Nazwa: Ryby
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 6 jest dostawa ryb. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-6 do SIWZ.

Część nr: 7 Nazwa: Kiszonki
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 7 jest dostawa kiszonek. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-7 do SIWZ.

Część nr: 8 Nazwa: Owoce
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 8 jest dostawa owoców. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-8 do SIWZ.

Część nr: 9 Nazwa: Ziemniaki
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 9 jest dostawa ziemniaków. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz z kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-9 do SIWZ.

Część nr: 10 Nazwa: Woda źródlana przeznaczona do udostepnionych urządzeń dozujących wraz z kubkami jednorazowymi
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 10 jest dostawa wody źródlanej oraz kubków jednorazowych . Szczegółowe informacje wraz z ilością i kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-10 do SIWZ.

Część nr: 11 Nazwa: Napoje orzeźwiające do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 11 jest dostawa napoi orzeźwiających. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz z kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-11 do SIWZ.

Część nr: 12 Nazwa: Konserwy i przetwory z mięsa do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 12 jest dostawa konserw i przetworów z mięsa do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-12 do SIWZ.

Część nr: 13 Nazwa: Sałatki, ryby przetworzone, pasztety i pasty do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 13 jest dostawa sałatek, ryb, pasztetów i past do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-13 do SIWZ.

Część nr: 14 Nazwa: Nabiał do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 14 jest dostawa nabiału do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-14 do SIWZ.

Część nr: 15 Nazwa: Owoce do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 15 jest dostawa owoców do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-15 do SIWZ.

Część nr: 16 Nazwa: Różne artykuły spożywcze do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 16 jest dostawa różnych artykułow spożywczych do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-16 do SIWZ.

Część nr: 17 Nazwa: Soki, nektary, napoje owocowe i warzywne do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 17 jest dostawa soków, nektarów, napoi owocowych i warzywnych do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-17 do SIWZ.

Część nr: 18 Nazwa: Wody mineralne i napoje na bazie naturalnej wody mineralnej do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 18 jest dostawa wód mineralnych i napoi na bazie wody mineralnej do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-18 do SIWZ.

Część nr: 19 Nazwa: Lody do bufetu zakładowego
Przedmiotem zamówienia w pakiecie 19 jest dostawa lodów do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-19 do SIWZ.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze, używki
kody CPV 3100000, 3142000, 3210000, 3220000, 15000000, 15100000, 15200000, 15300000, 15500000, 15600000, 15800000, 15900000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze , używki