Przetarg 6377834 - Dostawa arykulów spożywczych Numer referencyjny: 42 Z PN...
| Analizuj | Zamówienie 6377834 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2018-10-30 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa arykulów spożywczych Numer referencyjny: 42 Z PN 18 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, szcz egółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wykazem kodów CPV i ilością asortymentu zawierają Formularze cenowe/Przedmiot zamówienia, stanowiące załączniki do SIWZ nr od 1-1 do 1-19. 2. Szczegółowe zasady realizacji dostaw określa projekt umowy, stanowiący załącznik nr 5 do SIWZ. 3. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia. 3.1. Dostarczony towar musi być: a) świeży z datą minimalnej trwałości lub terminem przydatności do spożycia, bez wad fizycznych i jakościowych oraz spełniać wymagania jakościowe zawarte w załącznikach do SIWZ (Formularze cenowe/Przedmiot zamówienia i projekt umowy) b) pakowany asortymentowo i dostarczany w opakowaniach określonych w Formularzu cenowym/ Przedmiot zamówienia, załączniki do SIWZ nr od 1-1 do 1-19, c) zaopatrzony w etykietę, która powinna zawierać: - w przypadku Pakietu: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19: • nazwę żywności, • nazwę producenta, • datę przydatności do spożycia, • warunki, (w tym temperatura) przechowywania, • ilość netto żywności, • wykaz składników, dotyczy Pakietu 1, 3, 5, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19. • kraj i miejsce pochodzenia, 3.2. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących krajowych i unijnych przepisów prawa żywnościowego (z uwzględnieniem ich zmian), które zostały określone w pkt 3.3.2 SIWZ. 4. Zamawiający będzie dokonywał bieżącej oceny stanu opakowań zbiorczych i jednostkowych oraz stanu sanitarnego środków transportu przeznaczonych do przewozu żywności. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Nabiał Przedmiotem zamówienia w pakiecie 1 jest dostawa nabiału. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-1 do SIWZ. Część nr: 2 Nazwa: Jajka Przedmiotem zamówienia w pakiecie 2 jest dostawa jajek. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz opisem przedmiotu zamówienia zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-2 do SIWZ. Część nr: 3 Nazwa: Przetwory i artykuły sypkie Przedmiotem zamówienia w pakiecie 3 jest dostawa przetworów i artykułów sypkich. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-3 do SIWZ. Część nr: 4 Nazwa: Warzywa liściaste i okopowe Przedmiotem zamówienia w pakiecie 4 jest dostawa warzyw liściastych i okopowych. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-4 do SIWZ. Część nr: 5 Nazwa: Warzywa i owoce mrożone Przedmiotem zamówienia w pakiecie 5 jest dostawa warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-5 do SIWZ. Część nr: 6 Nazwa: Ryby Przedmiotem zamówienia w pakiecie 6 jest dostawa ryb. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-6 do SIWZ. Część nr: 7 Nazwa: Kiszonki Przedmiotem zamówienia w pakiecie 7 jest dostawa kiszonek. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-7 do SIWZ. Część nr: 8 Nazwa: Owoce Przedmiotem zamówienia w pakiecie 8 jest dostawa owoców. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-8 do SIWZ. Część nr: 9 Nazwa: Ziemniaki Przedmiotem zamówienia w pakiecie 9 jest dostawa ziemniaków. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz z kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-9 do SIWZ. Część nr: 10 Nazwa: Woda źródlana przeznaczona do udostepnionych urządzeń dozujących wraz z kubkami jednorazowymi Przedmiotem zamówienia w pakiecie 10 jest dostawa wody źródlanej oraz kubków jednorazowych . Szczegółowe informacje wraz z ilością i kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-10 do SIWZ. Część nr: 11 Nazwa: Napoje orzeźwiające do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 11 jest dostawa napoi orzeźwiających. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz z kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-11 do SIWZ. Część nr: 12 Nazwa: Konserwy i przetwory z mięsa do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 12 jest dostawa konserw i przetworów z mięsa do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-12 do SIWZ. Część nr: 13 Nazwa: Sałatki, ryby przetworzone, pasztety i pasty do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 13 jest dostawa sałatek, ryb, pasztetów i past do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-13 do SIWZ. Część nr: 14 Nazwa: Nabiał do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 14 jest dostawa nabiału do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-14 do SIWZ. Część nr: 15 Nazwa: Owoce do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 15 jest dostawa owoców do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-15 do SIWZ. Część nr: 16 Nazwa: Różne artykuły spożywcze do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 16 jest dostawa różnych artykułow spożywczych do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-16 do SIWZ. Część nr: 17 Nazwa: Soki, nektary, napoje owocowe i warzywne do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 17 jest dostawa soków, nektarów, napoi owocowych i warzywnych do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-17 do SIWZ. Część nr: 18 Nazwa: Wody mineralne i napoje na bazie naturalnej wody mineralnej do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 18 jest dostawa wód mineralnych i napoi na bazie wody mineralnej do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-18 do SIWZ. Część nr: 19 Nazwa: Lody do bufetu zakładowego Przedmiotem zamówienia w pakiecie 19 jest dostawa lodów do bufetu zakładowego. Szczegółowe informacje dotyczące asortymentu, ilości wraz ze szczegółowymi kodami CPV zawiera Formularz cenowy/Przedmiot zamówienia stanowiący załącznik nr 1-19 do SIWZ. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze, używki |
| kody CPV | 3100000, 3142000, 3210000, 3220000, 15000000, 15100000, 15200000, 15300000, 15500000, 15600000, 15800000, 15900000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |