Zlecenie 6617490 - Dostawa artykułów żywnościowych na kursy realizowane...
| Analizuj | Zamówienie 6617490 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2019-02-28 |
| przedmiot zlecenia | Dostawa artykułów żywnościowych na kursy realizowane przez Centrum Kształcenia Praktycznego przy Zespole Szkół Zawodowych i Placów ek w Krościenku nad Dunajcem w ramach projektu pn.: „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim”. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych na kursy realizowane przez Centrum Kształcenia Praktycznego przy Zespole Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku nad Dunajcem w ramach projektu nr RPMP.10.02.02-12-0262/16 pn.: „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 10 Oś Priorytetowa Wiedza i Kompetencje, Działanie 10.2 Rozwój kształcenia zawodowego, Poddziałanie 10.2.2 Kształcenie Zawodowe uczniów – SPR. Cel zamówienia Celem zamówienia jest dostawa niezbędnej żywności na kursy (kursy pn.: „Kurs baristy” – 3x „Kuchnie świata, „Kurs carvingu”, „Kuchnia regionalna”, „Dekoracje cukiernicze”) realizowane przez Centrum Kształcenia Praktycznego przy Zespole Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku nad Dunajcem dla tejże szkoły oraz dla Zespołu Szkół w Jabłonce i dla Zespołu Placówek Szkolno-Wychowawczo Opiekuńczych w Nowym Targu, dzięki którym uczniowie zdobędą dodatkową wiedzę, kompetencje i kwalifikacje, a tym samym zwiększą swoją atrakcyjność i konkurencyjność na rynku pracy, zarówno lokalnym jak i międzynarodowym. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych na kursy realizowane przez Centrum Kształcenia Praktycznego przy Zespole Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku nad Dunajcem w ramach projektu nr RPMP.10.02.02-12-0262/16 pn.: „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 10 Oś Priorytetowa Wiedza i Kompetencje, Działanie 10.2 Rozwój kształcenia zawodowego, Poddziałanie 10.2.2 Kształcenie Zawodowe uczniów – SPR. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 2 do niniejszego zapytania ofertowego. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze, używki |
| kody CPV | 3142500, 3200000, 15100000, 15300000, 15500000, 15800000, 15810000, 15842000, 15910000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |