Przetarg 12181099 - Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie I-VI...
| Analizuj | Zamówienie 12181099 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-27 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie I-VI 2026 r. Część 1: Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: I - VI 2026 r.Część 1: Dostawa mięsa i jego przetworów dla DPS w okresie: I - VI 2026 r.Dostawy mięsa i jego przetworów w okresie od 02.01.2026 r. do 30.06.2026 r.: mięso wołowe i wieprzowe - łącznie 1566 kg, wędliny - łącznie 2148 kg, mięso drobiowe - łącznie 1560 kg, wędliny drobiowe - łącznie 582 kg Część 2: Część 2: Dostawa mleka i jego przetworów dla DPS w okresie: I - VI 2026 r.Dostawy mleka i jego przetworów w okresie od 02.01.2026 r. do 30.06.2026 r.: mleko, śmietana - łącznie 9480 L, masło, margaryna - łącznie 870 kg, sery różne - łącznie 2512,80 kg, jogurt, kefir, maślanka - łącznie 972 L, mleko w proszku – 18 kg Część 3: Część 3: Dostawa różnych artykułów spożywczych dla DPS w okresie: I - VI 2026 r.Dostawy różnych artykułów spożywczych w okresie od 02.01.2026 r. do 30.06.2026 r.: cukier, cukier puder, cukier waniliowy – łącznie 1214,88 kg; ksylitol – 12 kg; miód - 9,9 kg; herbata, kakao, kawa - łącznie 1572 szt.,10,2 kg; makaron - 618 kg; mąka pszenna, mąka ziemniaczana - łącznie 468 kg; kasze różne, ryż, płatki - łącznie 774 kg; musztarda, majonez, ketchup - łącznie 184,2 kg; olej – 180 L; przyprawy - łącznie 1940 szt.; 180 kg; budyń, kisiel - 3480 szt.; pieczywo cukiernicze - łącznie 181,8 kg; przetwory owocowe i warzywne - łącznie 7200 szt.; 384,6 kg oraz 399,9 L; galaretka owocowa – 60 kg; galaretki w czekoladzie – 3 kg; drożdże – 6 kg; barszcz biały - 216 szt; groch, fasola, soczewica - 108 kg; woda mineralna niegazowana oraz lekko gazowana – 36 L; Dostawa artykułów spożywczych dla diabetyków w okresie od 01.01.2026 r. do 30.06.2026 r.: herbatniki, wafle - łącznie 74,4 kg, dżem – 57,6 kg Część 4: Część 4: Dostawa warzyw i owoców dla DPS w okresie: I - VI 2026 r.Dostawa warzyw i owoców w okresie od 02.01.2026 r. do 30.06.2026 r.: marchew, buraki, seler, pietruszka korzeń, kapusta, cebula - łącznie 3505 kg, ziemniaki - 6900 kg, kapusta kiszona, ogórki kiszone - łącznie 450 kg, sałata lodowa, sałata zielona, por, szczypiorek, rzodkiewka, czosnek - łącznie 1750 szt., ogórek zielony, pomidor - łącznie 575 kg, koper zielony, pietruszka zielona - łącznie 50 kg, pieczarka - 30 kg, papryka czerwona - 60 kg, owoce cytrusowe - łącznie 680 kg, jabłka, gruszki – 1475 kgDostawa warzyw i owoców w okresie od 01.04.2026 r. do 30.06.2026 r.: marchew młoda – 120 kg, buraki młode – 120 kg, kapusta młoda – 75 kg, cebula młoda - 20 kg, ziemniaki młode – 1395 kg, botwinka – 60 pęczków, rzodkiewka – 160 pęczków, arbuz – 80 kg, truskawka – 50 kg Część 5: Część 5: Dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb w okresie: I - VI 2026 r.Dostawa warzyw, owoców i ich przetworów oraz ryb w okresie od 02.01.2026 r. do 30.06.2026 r.: warzywa i owoce mrożone, ryby - warzywa i owoce mrożone - łącznie 2400 kg, ryby mrożone – 244,8 kg, makrela wędzona – 30 kg, tuńczyk w kawałkach, szprot w pomidorach, w oleju, filet z makreli w pomidorach, w oleju - łącznie 2460 szt., śledź solony matjas - 60 kg, pierogi z truskawkami, uszka z kapustą i grzybami mrożone – łącznie 132 kg. Część 6: Część 6: Dostawa jaj w okresie: I - VI 2026 r.Dostawa jaj w okresie od 02.01.2026 r. do 30.06.2026 r.: jaja - 16 380 szt. 3/PZP/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3220000, 15100000, 15220000, 15330000, 15500000, 15800000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |