Przetarg 12243311 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby PODR w Lubaniu...

   
Analizuj Zamówienie 12243311
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-23
przedmiot ogłoszenia
Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby PODR w Lubaniu w tym Oddziału w Starym Polu

Część 1: - Część 1 – dostawa mięsa i wędlin na potrzeby O/Stare Pole,Przedmiotem zamówienia jest sukc
esywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.).

Część 2: - Część 2 – dostawa nabiału na potrzeby O/Stare PolePrzedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.).

Część 3: - Część 3 – dostawa warzyw i owoców oraz przetworów na potrzeby O/Stare Pole,Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.).

Część 4: - Część 4 – dostawa pozostałych artykułów spożywczych na potrzeby O/Stare Pole,Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.).

Część 5: - Część 5 – dostawa różnych artykułów spożywczych na potrzeby Centrali w Lubaniu,Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 2 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.).

PODR/DG/20/XII/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze