Przetarg 12229525 - Część 1: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów...

   
Analizuj Zamówienie 12229525
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-15
przedmiot ogłoszenia
Część 1: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze w 2026 roku - Część I Produkty mleczarskie. Dostawa obejmu
je, także załadunek, transport i rozładunek dostarczonych artykułów oraz wniesienie ich do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego, znajdującego się w siedzibie Zamawiającego – w budynku internatu. Artykuły żywnościowe będą dostarczane codziennie do godz. 9:00, w miarę zgłoszonych potrzeb, z wyłączeniem przerw działalności stołówki związanych z organizacją roku szkolnego w roku szkolnym i w okresie wakacji dostawy produktów od poniedziałku do piątku. Szczegółowe normy jakościowe zostały określone w załączniku nr 9 do SWZ – minimalne normy jakościowe.

Część 2: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze w 2026 roku - Część II – warzywa, owoce, cytrus. Dostawa obejmuje, także załadunek, transport i rozładunek dostarczonych artykułów oraz wniesienie ich do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego, znajdującego się w siedzibie Zamawiającego – w budynku internatu. Artykuły żywnościowe będą dostarczane codziennie do godz. 9:00, w miarę zgłoszonych potrzeb, z wyłączeniem przerw działalności stołówki związanych z organizacją roku szkolnego w roku szkolnym i w okresie wakacji dostawy produktów od poniedziałku do piątku. Szczegółowe normy jakościowe zostały określone w załączniku nr 9 do SWZ – minimalne normy jakościowe

Część 3: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze w 2026 roku - Część III – Mrożonki - warzywa, owoce, ryby. Dostawa obejmuje, także załadunek, transport i rozładunek dostarczonych artykułów oraz wniesienie ich do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego, znajdującego się w siedzibie Zamawiającego – w budynku internatu. Artykuły żywnościowe będą dostarczane codziennie do godz. 9:00, w miarę zgłoszonych potrzeb, z wyłączeniem przerw działalności stołówki związanych z organizacją roku szkolnego w roku szkolnym i w okresie wakacji dostawy produktów od poniedziałku do piątku. Szczegółowe normy jakościowe zostały określone w załączniku nr 9 do SWZ – minimalne normy jakościowe.

Część 4: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze w 2026 roku - Część IV – Mięso i wyroby mięsne, wędliny. Dostawa obejmuje, także załadunek, transport i rozładunek dostarczonych artykułów oraz wniesienie ich do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego, znajdującego się w siedzibie Zamawiającego – w budynku internatu. Artykuły żywnościowe będą dostarczane codziennie do godz. 9:00, w miarę zgłoszonych potrzeb, z wyłączeniem przerw działalności stołówki związanych z organizacją roku szkolnego w roku szkolnym i w okresie wakacji dostawy produktów od poniedziałku do piątku. Szczegółowe normy jakościowe zostały określone w załączniku nr 9 do SWZ – minimalne normy jakościowe

Część 5: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze w 2026 roku - Część V – produkty ogólnospożywcze. Dostawa obejmuje, także załadunek, transport i rozładunek dostarczonych artykułów oraz wniesienie ich do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego, znajdującego się w siedzibie Zamawiającego – w budynku internatu. Artykuły żywnościowe będą dostarczane codziennie do godz. 9:00, w miarę zgłoszonych potrzeb, z wyłączeniem przerw działalności stołówki związanych z organizacją rokuszkolnego w roku szkolnym i w okresie wakacji dostawy produktów od poniedziałku do piątku. Szczegółowe normy jakościowe zostały określone w załączniku nr 9 do SWZ – minimalne normy jakościowe

Część 6: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze w 2026 roku - Część VI – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie. Dostawa obejmuje, także załadunek, transport i rozładunek dostarczonych artykułów oraz wniesienie ich do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego, znajdującego się w siedzibie Zamawiającego – w budynku internatu. Artykuły żywnościowe będą dostarczane codziennie do godz. 9:00, w miarę zgłoszonych potrzeb, z wyłączeniem przerw działalności stołówkizwiązanych z organizacją roku szkolnego w roku szkolnym i w okresie wakacji dostawy produktów od poniedziałku do soboty. Szczegółowe normy jakościowe zostały określone w załączniku nr 9 do SWZ – minimalne normy jakościowe.

ILO.26.4.2025.ZZ
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15100000, 15131130, 15200000, 15330000, 15331000, 15331100, 15500000, 15800000, 15810000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się