Przetarg 12098582 - Część 1: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa,...
| Analizuj | Zamówienie 12098582 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-20 |
| przedmiot ogłoszenia | Część 1: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin dla Poddębickiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Poddębicach w ilościach i asortymencie określonym Załączniku nr 2 do SWZ - Formularz asortymentowo- cenowy. Przedmiot zamówienia obejmuje Pakier nr 1:Lp. Przedmiot zamówienia Parametr niezbędny do określenia przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 2 3 4 51. Wołowina gulaszowa kostka drobna kg 310 2. Wieprzowina tłusta - kg 310 3. Łopatka b/k - kg 700 4. Kości rozbiorowe ze schabu i karczku - kg 10 5. Kości wędzone - kg 70 6. Schab b /k - kg 1 100 7. Słonina - kg 50 8. Wątroba wieprzowa - kg 50 9. Karczek b/k - kg 320 10. Od szynki - kg 360 11. Udziec z kurczaka min. 200 g kg 1 200 12. Udko z kurczaka 280g kg 2 700 13. Ćwiartka z kurczaka kg 350 14. Filet z kurczaka bez kostek kg 1 600 15. Porcje rosołowe kg 930 16. Wątróbki drobiowe kg 10 Produkt świeży, niemrożony. Cechy dyskwalifikujące dostarczane artykuły: obce posmaki, nieprzyjemne zapachy, oślizgłość, nalot lub objawy pleśni, gnicia lub zaparzenia, zazielenienie mięsa, miejsca obite, obecność szkodników oraz ich pozostałości, zanieczyszczenia i uszkodzenia mechaniczne. Część 2: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin dla Poddębickiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Poddębicach w ilościach i asortymencie określonym Załączniku nr 2 do SWZ - Formularz asortymentowo- cenowy. Przedmiot zamówienia obejmuje Pakier nr 2:Lp. Przedmiot zamówienia Jednostka miary Ilość 1 2 3 41. KIEŁBASA KRAKOWSKA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona wędzona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 68%. kg 2002. KIEŁBASA SZYNKOWA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona wędzona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 68%. kg 1203. KIEŁBASA ZIELONOGÓRSKA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 69%. kg 804. KIEŁBASA RAWSKA lub równoważna- wędlina średnio rozdrobniona parzona, wędzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. kg 2005. KIEŁBASA ŁOPATKOWA - wędlina grubo rozdrobniona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. kg 1006. KIEŁBASA ZWYCZAJNA - wędlina wieprzowo - drobiowo - wołowa, cienka, średnio rozdrobniona wędzona parzona z dodatkiem czosnku i majeranku, zawartość mięsa wieprzowego min. 51% oraz mięsa wołowego min. 12%. kg 1307. Boczek wędzony kg 38. Pachwina wędzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 89%. kg 1309. Bekon - wędzonka parzona z dodatkiem wody, schab b/k min. 78% kg 20010. SZYNKA KONSERWOWA - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona parzona z białkiem wieprzowym o zawartości mięsa wieprzowego min. 78%. kg 52011. POLĘDWICA DROBIOWA - kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona o zawartości mięsa z kurczaka min. 30%. kg 20012. SZYNKA DROBIOWA - kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona parzona o zawartości mięsa z kurczaka min. 40%. kg 60013. KIEŁBASA BIAŁA PARZONA - kiełbasa parzona wieprzowo - drobiowa średnio rozdrobniona z dodatkiem czosnku, kardamonu, pieprzu i majeranku, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. Pętka 100g. kg 1514. OGONÓWKA WĘDZONA - wędzonka wieprzowa parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 83%. Wędzonka otrzymana z części szynki wieprzowej peklowanej bez kości, wędzona, parzona. Wędzonka osznurowana wzdłuż i w poprzek; barwa mięsa różowa do blado czerwonej, barwa tłuszczu biała do jasno żółtej, częściowo pokryta warstewką tłuszczu. kg 8015. SZYNKA WĘDZONA - wędzonka parzona, szynka wieprzowa min. 83% kg 25016. KABANOSY - kiełbasa średnio zmielona wędzona parzona, 100g produktu wyprodukowana z min.105 g mięsa wieprzowego. kg 117. KIEŁBASKI WIEJSKIE - kiełbasa (cienka , średnica - 1cm) wieprzowo - drobiowa średnio rozdrobniona wędzona parzona z dodatkiem kminku, zawartość mięsa wieprzowego min. 80%. Pętka 60-70 g. kg 10018. SZYNKA - wieprzowa, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 70%. kg 45019. Baleron kg 220. PASZTET DROBIOWY - mięso drobiowe odzielone mechanicznie 55%, wątroba drobiowa 28%, rosół, sól i pieprz. kg 20021. SZYNKA DELIKATESOWA - kiełbasa wieprzowo - drobiowa, grubo rozdrobniona parzona. Mięso wieprzowe (55%) kg 27022. SZYNKA Z INDYKA - średnio rozdrobniona parzona o zawartości mięsa z indyka min. 60%. kg 62023. PARÓWKI Z INDYKA CIENKIE - zawartość mięsa indyka min. 88% kg 12024. KIEŁBASKI DROBIOWE CIENKIE - pętka 60 - 70g., zawartośći mięsa drobiowego min. 80% kg 10025. PIERŚ GOTOWANA Z KURCZAKA W FORMIE WĘDLINY - pierś z kurczaka 70% kg 400Produkt świeży, niemrożony. Cechy dyskwalifikujące dostarczane artykuły: obce posmaki, nieprzyjemne zapachy, oślizgłość, nalot pleśni lub objawy pleśni, barwa szarozielona, gnicia lub zaparzenia, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, uszkodzenie mechaniczne opakowań, zabrudzenia, zawilgocenie powierzchni. PCZ/ZP/3330/12/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15110000, 15112000, 15131130 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | łódzkie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | łódzkie |