Przetarg 12098582 - Część 1: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa,...

   
Analizuj Zamówienie 12098582
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-20
przedmiot ogłoszenia
Część 1: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin dla Poddębickiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Poddębicach w ilościach i asortymencie określonym Załączniku nr 2 do SWZ
- Formularz asortymentowo- cenowy. Przedmiot zamówienia obejmuje Pakier nr 1:Lp. Przedmiot zamówienia Parametr niezbędny do określenia przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 2 3 4 51. Wołowina gulaszowa kostka drobna kg 310 2. Wieprzowina tłusta - kg 310 3. Łopatka b/k - kg 700 4. Kości rozbiorowe ze schabu i karczku - kg 10 5. Kości wędzone - kg 70 6. Schab b /k - kg 1 100 7. Słonina - kg 50 8. Wątroba wieprzowa - kg 50 9. Karczek b/k - kg 320 10. Od szynki - kg 360 11. Udziec z kurczaka min. 200 g kg 1 200 12. Udko z kurczaka 280g kg 2 700 13. Ćwiartka z kurczaka kg 350 14. Filet z kurczaka bez kostek kg 1 600 15. Porcje rosołowe kg 930 16. Wątróbki drobiowe kg 10 Produkt świeży, niemrożony. Cechy dyskwalifikujące dostarczane artykuły: obce posmaki, nieprzyjemne zapachy, oślizgłość, nalot lub objawy pleśni, gnicia lub zaparzenia, zazielenienie mięsa, miejsca obite, obecność szkodników oraz ich pozostałości, zanieczyszczenia i uszkodzenia mechaniczne.

Część 2: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin dla Poddębickiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Poddębicach w ilościach i asortymencie określonym Załączniku nr 2 do SWZ - Formularz asortymentowo- cenowy. Przedmiot zamówienia obejmuje Pakier nr 2:Lp. Przedmiot zamówienia Jednostka miary Ilość 1 2 3 41. KIEŁBASA KRAKOWSKA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona wędzona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 68%. kg 2002. KIEŁBASA SZYNKOWA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona wędzona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 68%. kg 1203. KIEŁBASA ZIELONOGÓRSKA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 69%. kg 804. KIEŁBASA RAWSKA lub równoważna- wędlina średnio rozdrobniona parzona, wędzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. kg 2005. KIEŁBASA ŁOPATKOWA - wędlina grubo rozdrobniona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. kg 1006. KIEŁBASA ZWYCZAJNA - wędlina wieprzowo - drobiowo - wołowa, cienka, średnio rozdrobniona wędzona parzona z dodatkiem czosnku i majeranku, zawartość mięsa wieprzowego min. 51% oraz mięsa wołowego min. 12%. kg 1307. Boczek wędzony kg 38. Pachwina wędzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 89%. kg 1309. Bekon - wędzonka parzona z dodatkiem wody, schab b/k min. 78% kg 20010. SZYNKA KONSERWOWA - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona parzona z białkiem wieprzowym o zawartości mięsa wieprzowego min. 78%. kg 52011. POLĘDWICA DROBIOWA - kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona o zawartości mięsa z kurczaka min. 30%. kg 20012. SZYNKA DROBIOWA - kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona parzona o zawartości mięsa z kurczaka min. 40%. kg 60013. KIEŁBASA BIAŁA PARZONA - kiełbasa parzona wieprzowo - drobiowa średnio rozdrobniona z dodatkiem czosnku, kardamonu, pieprzu i majeranku, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. Pętka 100g. kg 1514. OGONÓWKA WĘDZONA - wędzonka wieprzowa parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 83%. Wędzonka otrzymana z części szynki wieprzowej peklowanej bez kości, wędzona, parzona. Wędzonka osznurowana wzdłuż i w poprzek; barwa mięsa różowa do blado czerwonej, barwa tłuszczu biała do jasno żółtej, częściowo pokryta warstewką tłuszczu. kg 8015. SZYNKA WĘDZONA - wędzonka parzona, szynka wieprzowa min. 83% kg 25016. KABANOSY - kiełbasa średnio zmielona wędzona parzona, 100g produktu wyprodukowana z min.105 g mięsa wieprzowego. kg 117. KIEŁBASKI WIEJSKIE - kiełbasa (cienka , średnica - 1cm) wieprzowo - drobiowa średnio rozdrobniona wędzona parzona z dodatkiem kminku, zawartość mięsa wieprzowego min. 80%. Pętka 60-70 g. kg 10018. SZYNKA - wieprzowa, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 70%. kg 45019. Baleron kg 220. PASZTET DROBIOWY - mięso drobiowe odzielone mechanicznie 55%, wątroba drobiowa 28%, rosół, sól i pieprz. kg 20021. SZYNKA DELIKATESOWA - kiełbasa wieprzowo - drobiowa, grubo rozdrobniona parzona. Mięso wieprzowe (55%) kg 27022. SZYNKA Z INDYKA - średnio rozdrobniona parzona o zawartości mięsa z indyka min. 60%. kg 62023. PARÓWKI Z INDYKA CIENKIE - zawartość mięsa indyka min. 88% kg 12024. KIEŁBASKI DROBIOWE CIENKIE - pętka 60 - 70g., zawartośći mięsa drobiowego min. 80% kg 10025. PIERŚ GOTOWANA Z KURCZAKA W FORMIE WĘDLINY - pierś z kurczaka 70% kg 400Produkt świeży, niemrożony. Cechy dyskwalifikujące dostarczane artykuły: obce posmaki, nieprzyjemne zapachy, oślizgłość, nalot pleśni lub objawy pleśni, barwa szarozielona, gnicia lub zaparzenia, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, uszkodzenie mechaniczne opakowań, zabrudzenia, zawilgocenie powierzchni.

PCZ/ZP/3330/12/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000, 15131130
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze