Przetarg 12197190 - Część 1: Część zamówienia nr 1 – Zakup i dostawa...
| Analizuj | Zamówienie 12197190 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-04 |
| przedmiot ogłoszenia | Część 1: Część zamówienia nr 1 – Zakup i dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Centrum Usług Społecznych w Jarocinie, Wymagania: - dostarczany towar musi odpowiadać wymogom określonym w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2019.1252 t. j. z dnia 2019.07.05). - towar musi być świeży, bez uszkodzeń mechanicznych, dobrej jakości, z aktualnym terminem przydatności do spożycia - wykonawca musi spełniać wszystkie wymagania w zakresie środków transportu, określone w rozdz. IV Załącznika nr II do rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE. L. z 30.04.2004r. nr 139.1). - dostawy każdorazowo będą realizowane transportem Wykonawcy dostosowanym do przewozu żywności na koszt i ryzyko Wykonawcy. Wykonawca zapewnia rozładunek towaru - Cena ofertowa brutto musi uwzględniać wszystkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia oraz istotnymi postanowieniami umowy określonymi w niniejszej SWZ. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla danej części przedstawia załącznik nr 3 do SWZ. Część 2: Część zamówienia nr 2 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych - mrożonek dla Centrum Usług Społecznych w Jarocinie, Wymagania: - dostarczany towar musi odpowiadać wymogom określonym w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2019.1252 t. j. z dnia 2019.07.05). - towar musi być świeży, bez uszkodzeń mechanicznych, dobrej jakości, z aktualnym terminem przydatności do spożycia - wykonawca musi spełniać wszystkie wymagania w zakresie środków transportu, określone w rozdz. IV Załącznika nr II do rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE. L. z 30.04.2004r. nr 139.1). - dostawy każdorazowo będą realizowane transportem Wykonawcy dostosowanym do przewozu żywności na koszt i ryzyko Wykonawcy. Wykonawca zapewnia rozładunek towaru - Cena ofertowa brutto musi uwzględniać wszystkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia oraz istotnymi postanowieniami umowy określonymi w niniejszej SWZ. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla danej części przedstawia załącznik nr 3 do SWZ. Część 3: Część zamówienia nr 3 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Usług Społecznych w Jarocinie,Wymagania: - dostarczany towar musi odpowiadać wymogom określonym w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2019.1252 t. j. z dnia 2019.07.05). - towar musi być świeży, bez uszkodzeń mechanicznych, dobrej jakości, z aktualnym terminem przydatności do spożycia - wykonawca musi spełniać wszystkie wymagania w zakresie środków transportu, określone w rozdz. IV Załącznika nr II do rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE. L. z 30.04.2004r. nr 139.1). - dostawy każdorazowo będą realizowane transportem Wykonawcy dostosowanym do przewozu żywności na koszt i ryzyko Wykonawcy. Wykonawca zapewnia rozładunek towaru - Cena ofertowa brutto musi uwzględniać wszystkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia oraz istotnymi postanowieniami umowy określonymi w niniejszej SWZ. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla danej części przedstawia załącznik nr 3 do SWZ. Część 4: Część zamówienia nr 4 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych – warzyw dla Centrum Usług Społecznych w Jarocinie. Wymagania: - dostarczany towar musi odpowiadać wymogom określonym w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2019.1252 t. j. z dnia 2019.07.05). - towar musi być świeży, bez uszkodzeń mechanicznych, dobrej jakości, z aktualnym terminem przydatności do spożycia - wykonawca musi spełniać wszystkie wymagania w zakresie środków transportu, określone w rozdz. IV Załącznika nr II do rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE. L. z 30.04.2004r. nr 139.1). - dostawy każdorazowo będą realizowane transportem Wykonawcy dostosowanym do przewozu żywności na koszt i ryzyko Wykonawcy. Wykonawca zapewnia rozładunek towaru - Cena ofertowa brutto musi uwzględniać wszystkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia oraz istotnymi postanowieniami umowy określonymi w niniejszej SWZ. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla danej części przedstawia załącznik nr 3 do SWZ. CUS/ZP/2/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 15100000, 15110000, 15131100, 15131400, 15131500, 15220000, 15310000, 15330000, 15331170, 15430000, 15500000, 15830000, 15840000, 15850000, 15860000, 15871000, 15890000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Wielkopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Wielkopolskie |