Przetarg 8206387 - Część 1 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8206387
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-06-16 |
przedmiot ogłoszenia | Część 1 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu w ramach obozów organizowanych w ramach projektu „Zdolni z Pom orza” edycja 2021 z opcjami. 2. W ramach przedmiotu zamówienia, o którym mowa w ust. 1, Wykonawca zobowiązany jest do: 1) świadczenia usług cateringowych w ramach trzech 7-dniowych obozów dla łącznie min. 78 i max. 138 uczestników obozów organizowanych w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza”, który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Zamówieniem Podstawowym”); 2) świadczenia usług cateringowych dla min. 26 i max. 46 uczestników 7-dniowego obozu organizowanego w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza” który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Opcja 1”); 3) świadczenia usług cateringowych dla min. 26 i max. 46 uczestników 7-dniowego obozu organizowanego w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza” który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Opcja 2”); 4) świadczenia usług cateringowych dla min. 26 i max. 46 uczestników 7-dniowego obozu organizowanego w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza” który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Opcja 3”). 3. Przedmiotowa usługa będzie świadczona na terenie Narodowego Centrum Żeglarstwa, ul. Stogi 20, 80-642 Gdańsk. Zamawiający do wydawania posiłków udostępni pomieszczenie ze stałym dostępem do wody bieżącej ciepłej i zimnej i prądu – stołówkę, w której posiłki będą wydawane i konsumowane. 4. Usługa cateringowa zawiera w szczególności usługę przygotowania, dostarczenia produktów i posiłków oraz wydania posiłków. 5. Posiłki powinny być przygotowywane z surowców świeżych i wysokiej jakości z zachowaniem reżimów dietetycznych i sanitarnych. Posiłki powinny być wykonane bez użycia produktów typu instant, gotowych produktów oraz ulepszaczy. 6. Posiłki będą przyrządzone tego samego dnia co świadczenie usług cateringowych, owoce powinny być czyste i dojrzałe. 7. Temperatury serwowanych posiłków powinny wynosić odpowiednio: • dla potraw na zimno (surówki, sałatki, wędliny, zimne sosy, chłodniki, napoje zimne, desery zimne itp.) maksimum +4ºC, • dla zup na gorąco minimum +75ºC, • dla gorących dań głównych (dania mięsne, drobiowe, podrobowe, rybne itp.) minimum +63ºC, • dla napojów gorących (kawa, herbata) minimum +80ºC. 8. Wykonawca winien przestrzegać procedur higienicznych dotyczących higieny rąk, środków transportu, urządzeń i sprzętu oraz stosowania preparatów myjących i dezynfekujących dopuszczonych w kontakcie z żywnością 9. Usługa obejmuje zapewnienie uczestnikom obozu podczas pobytu 4 posiłków dziennie, tj.: śniadanie, obiad, podwieczorek wydawany przy obiedzie, kolacja. BZP.260.2.2021 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55321000, 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |