Przetarg 12176048 - Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.:...

   
Analizuj Zamówienie 12176048
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-25
przedmiot ogłoszenia
Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wy
konawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część I - Dostawa artykułów spożywczych● każdy oferowany artykuł powinien być oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwa środka spożywczego,nazwa producenta, wykaz składników występujących w środku spożywczym, termin przydatności do spożycia,● produktów z długoterminowym okresem przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 3 miesięczną datęprzydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego,● makarony po ugotowaniu nie skleją się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor,● przyprawy – zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek,● produkty sypkie, takie jak ryż, kasze mają być najwyższej jakości, po ugotowaniu nie sklejać się.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części I dostępny w załączniku 1a do SWZ

Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część II - Dostawa soków naturalnie tłoczonych● sok tłoczony 100 % naturalny,● tłoczony z owoców nie z koncentratu,● bez dodatku konserwantów i cukru,● opakowanie 5 litroweSzczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części II dostępny w załączniku 1b do SWZ

Część 3: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część III – Dostawa nabiału: ● produkty mleczarskie cechować ma świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty, śmietana, masło, mleko, ● termin przydatności produktów do spożycia ma być nie krótszy niż 14 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części III dostępny w załączniku 1c do SWZ

Część 4: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część IV – Dostawa owoców, warzyw i kiszonek:● owoce i warzywa wszystkie klasy pierwszej, powinny być świeże, nie zwiędnięte, bez uszkodzeń zewnętrznych,● owoce i warzywa cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danego gatunku, będą wolne od szkodników,zanieczyszczeń oznak wyrastania korzenia w pęd nasienny, wolne od oznak więdnięcia, wyschnięcia i gnicia,● warzywa nie mogą być zaparzone, zamarznięte i zapleśniałe,● warzywa korzenne – korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam,● ziemniaki powinny być zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany,● warzywa liściaste – bez plam, uszkodzeń,● owoce – skóra gładka, miąższ soczysty, bez jakichkolwiek oznak nieświeżości i zepsucia.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części IV dostępny w załączniku 1d do SWZ

Część 5: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część V – Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich:● dostarczane pieczywo nie może być mrożone ani rozmrażane,● pieczywo nie może być wypiekane z ciasta mrożonego,● pieczywo świeże wyprodukowane nie wcześniej niż 8 godzin od planowanej dostawy do Zamawiającego, niegumiaste,miękkie, chrupiące, wyprodukowane z najwyższej jakości składników, bez śladów wody i wilgoci,● ciastka francuskie świeże, niepogniecione.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części V dostępny w załączniku 1e do SWZ

Część 6: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część VI – Dostawa gotowych wyrobów mącznych:● pierogi świeże – niemrożone, ciasto niegumiaste, ręcznie robione● pierogi po ugotowaniu nie rozklejają się w czasie gotowania, ● pierogi farsz min. 40%, w przypadku pierogów z owocami do farszu użyte owoce nie dżem, frużeliny ● kluski śląskie: świeże, ręcznie robione, niemrożone, ciasto niegumiasteSzczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części VI dostępny w załączniku 1f do SWZ

Część 7: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część VII – Dostawa mięsa świeżego i wędlin:● mięso najwyższej jakości, świeże, niemrożone, nierozmrażane, o barwie i zapachu charakterystycznych danego rodzajumięsa,● mięso powinno być jędrne, elastyczne, pochodzące z produkcji krajowej,● barwa mięsa wieprzowego, świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, mięso powinno być soczyste, barwa,zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, dopuszczana niewielka naturalna ilośćokrywy tłuszczowej, w przypadku mięs tłustych np. schab b/k, łopatka.● termin przydatności produktów do spożycia ma być nie krótszy niż 5 dni dla mięsa świeżego.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części VII dostępny w załączniku 1 g do SWZ

Część 8: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2026”.2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, Łososina Dolna 82, 33-314 Łososina Dolna.Część VIII – Dostawa mrożonek i ryb.● owoce i warzywa mrożone najwyższej jakości, pierwszego gatunku, o kształcie i barwie charakterystycznej dla produktuwyjściowego, sypkie, nie zbrylone● mrożone warzywa i owoce będą w odpowiedni sposób zamrożone, nie będą nosić oznak zmrożenia i ponownegozamrożenia,● mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 miesiące od daty dostawy towaru doZamawiającego● ryby - mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury.• każdy oferowany artykuł powinien być oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwa środka spożywczego,nazwa producenta, wykaz składników występujących w środku spożywczym, termin przydatności do spożycia,● pierogi mrożone – delikatne ciasto, niesklejone.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia dla części VIII dostępny w załączniku 1 h do SWZ

IFS.271.60.2025.SM
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3000000, 3142500, 15000000, 15100000, 15220000, 15300000, 15320000, 15331170, 15500000, 15600000, 15800000, 15810000, 15870000, 15890000, 15894300
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się