Przetarg 11797376 - „Catering dla Szkoły Podstawowej nr 23 w Zespole...
| Analizuj | Zamówienie 11797376 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-10-30 |
| przedmiot ogłoszenia | „Catering dla Szkoły Podstawowej nr 23 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym numer 6 w Dąbrowie Górniczej w okresie od 1 grudnia 2025 roku do 31 grudnia 2026 roku” 1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIAPrzedm iotem zamówienia jest usługa cateringu: przygotowanie i dostawa posiłków dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 23 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym numer 6 w Dąbrowie Górniczej.1.1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz warunki i zasady jego realizacji zawierają następujące dokumenty: 1) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia – załącznik numer 6 do specyfikacji warunków zamówienia;2) projektowane postanowienia umowy – załącznik numer 4 do specyfikacji warunków zamówienia.1.2. Zamawiający informuje, iż liczba posiłków jest liczbą szacowaną. Ze względu na brak możliwości podania na etapie ogłoszenia niniejszego postępowania dokładnej liczby uczniów żywionych, zakres zamówienia może zostać zmniejszony lub zwiększony , odpowiednio do realnych potrzeb Zamawiającego. Wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeń finansowych z tytułu niezrealizowanych dostaw. Wykonawca nie może odmówić realizacji dostaw ze względu na zmniejszenie zamówienia . 2. TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGOTermin wykonania zamówienia: od dnia zawarcia umowy nie wcześniej niż od dnia 1 grudnia 2025 roku do dnia 31 grudnia 2026 roku z wyłączaniem okresu dwóch miesięcy wakacji oraz dni ustawowo lub dodatkowo wolnych od nauki.3. WYMAGANIA W ZAKRESIE ZATRUDNIENIA PRZEZ WYKONAWCĘ LUB PODWYKONAWCĘ OSÓB NA PODSTAWIE STOSUNKU PRACY.3.1. Zamawiający wymaga zatrudnienia przez Wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 26 czerwca 1974 roku – Kodeks pracowników wykonujących czynności związane z przygotowaniem posiłków.3.2. Sposób weryfikacji zatrudnienia osób, o których mowa w Rozdziale II, ustępu 4, punktu 4.1.specyfikacji warunków zamówienia oraz uprawnienia Zamawiającego w zakresie kontroli spełniania przez Wykonawcę wymagań związanych z zatrudnieniem osób, o których mowa w Rozdziale II, ustępu 4, punktu 4.1. specyfikacji warunków zamówienia oraz sankcje z tytułu niespełnienia tych wymagań zostały opisane w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących Załącznik numer 4 do specyfikacji warunków zamówienia. ZP.2.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55321000, 55322000, 55520000, 55521200, 55523100, 55524000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |