Zlecenie 7395896 - 4/NTG/2020 Przedmiotem zapytania jest dostawa cateringu dla...
(zakończone) | Zamówienie 7395896|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-03-22 |
przedmiot zlecenia | 4/NTG/2020 Przedmiotem zapytania jest dostawa cateringu dla uczestników w ramach projektu „Nie trać głowy - czas na PROGRES zaw odowy!” realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, Priorytet I. Osoby młode na rynku pracy, Działanie 1.2 Wsparcie osób młodych na regionalnym rynku pracy – projekty konkursowe, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego i budżetu państwa. Cel zamówienia Celem zapytania ofertowego jest wyłonienie wykonawcy do realizacji dostawy cateringu dla uczestników w ramach projektu „Nie trać głowy - czas na PROGRES zawodowy!” realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, Priorytet I. Osoby młode na rynku pracy, Działanie 1.2 Wsparcie osób młodych na regionalnym rynku pracy – projekty konkursowe, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego i budżetu państwa. Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 22 uczestników projektu „Nie trać głowy - czas na PROGRES zawodowy!” a) Na usługę cateringową składa się: • obiad, w skład którego wchodzi: zupa i drugie danie (mięsne, jarskie), • całodzienna przerwa kawowa, w skład której wchodzi: woda, kawa, herbata, cukier, mleczko do kawy, ciastka. b) Zamówienie obejmuje łącznie 220 osobodni (22 osób x 10 dni zajęć). c) Zleceniodawca zastrzega, że zajęcia będą odbywały się w godzinach przedpołudniowych i/lub popołudniowych, w godzinach od 6:00 do 22:00, w zależności od preferencji Uczestników projektu. d) Liczba dostarczonych posiłków uzależniona będzie od frekwencji Uczestników na zajęciach, w związku z czym Zleceniodawca zastrzega sobie możliwość zmniejszenia liczby dostarczanych posiłków w trakcie realizacji usługi. e) Zleceniodawca zastrzega sobie możliwość indywidualnego dopasowania menu do potrzeb uczestników projektu, tj. specjalistyczna dieta wg potrzeb niepełnosprawnych, które wchodzą w skład grupy docelowej i indywidualnych preferencji i przekonań uczestników projektu, np. wegetarianie. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |