Przetarg 9095505 - 3. ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 9095505
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2022-08-08 |
przedmiot ogłoszenia | 3. ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WEJHEROWIE Część NR 3 MIĘSO, WĘDLINY: Dost arczony towar ma być świeży, bez oznak mrożenia, zważnym terminem przydatności do spożycia, bez obcych zapachów i posmaków, bezzanieczyszczeń i uszkodzeń mechanicznych, bez oznak zepsucia, mięso z polskiego chowu,wysokiej jakości. Dostarczone wędliny mają być świeże, bez oznak mrożenia, z ważnymterminem przydatności do spożycia, bez obcych zapachów i posmaków. Dostarczony towar mabyć w oryginalnych opakowaniach producenta, zawierających informacje min.: nazwy i adresuproducenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminuprzydatności do spożycia i warunków przechowywania oraz innych informacji wymaganychodpowiednimi przepisami. Opakowania winny być nieuszkodzone i wykonane z materiałówprzeznaczonych do kontaktu z żywnością. Barwa mięsa świeżego powinna byćcharakterystyczna dla danego gatunku. Barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrójmają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasnoróżowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. ZSP2.271.10.2022 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |