Zlecenie - 27/US/2018 Świadczenia usługi restauracyjnej podczas...
(zakończone) | Zamówienie 6350882|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2018-10-16 |
przedmiot zlecenia | 27/US/2018 Świadczenia usługi restauracyjnej podczas trzech jednodniowych szkoleń w dniach 13.11.2018 r., 20.11.2018 r., 27.11.201 8 r. oraz podczas olimpiady wiedzy dla młodzieży w dniu 30.11.2018 r. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej podczas trzech jednodniowych szkoleń w dniach 13.11.2018 r., 20.11.2018 r., 27.11.2018 r. oraz podczas olimpiady wiedzy dla młodzieży w dniu 30.11.2018 r. W ramach świadczonych usług Wykonawca ma obowiązek zapewnić: 1. Potrawy określone w menu dla maksymalnie 22 osób w dniach 13.11.2018 r., 20.11.2018 r., 27.11 2018 r. oraz dla maksymalnie 80 osób w dniu 30.11.2018 r. 2. Dostawę potraw o których mowa w pkt 1. na miejsce realizacji usługi, najpóźniej na 30 minut przed rozpoczęciem szkoleń i olimpiady. 3. Obsługę kelnerską przez cały czas trwania szkoleń i olimpiady. 4. Zapewnienie, przywiezienie, ustawienie i przygotowanie (nakrycie, ozdobienie) w sposób estetyczny stołów, w formie szwedzkiego bufetu, tak aby zapewnić uczestnikom szkoleń i olimpiady swobodny dostęp do ułożonych na nim posiłków. 5. Zastawę dla każdego uczestnika szkoleń i olimpiady (nie może być jednorazowa bądź wykonana z materiału plastikowego, papierowego lub podobnego). 6. Sprzątanie bufetu i zastawy podczas trwania szkoleń i olimpiady oraz po ich zakończeniu (wraz z resztkami pokonsumpcyjnymi). W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: 1. Przygotowania, dowozu i podania potraw na miejsce realizacji usługi w dniach 13.11.2018 r., 20.11.2018 r., 27.11 2018 r. oraz 30.11.2018 r. 2. Świadczenia usługi restauracyjnej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. 3. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz. U. z 2017 roku poz. 149, 60.). 4. Świadczenia usługi restauracyjnej na zastawie ze szkła bądź porcelany (nie może być jednorazowa bądź wykonana z materiału plastikowego, papierowego lub podobnego), z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych. 5. Dostarczenia posiłków w miejsce realizacji usługi, najpóźniej 30 min. przed rozpoczęciem szkoleń oraz olimpiady. 6. Zebranie naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu szkoleń oraz olimpiady. 7. Estetycznego podawania posiłków. Szczegółowe informacje dotyczące menu dla maksymalnie 22 osób podczas każdego ze szkoleń w dniach 13.11.2018 r., 20.11.2018 r., 27.11 2018 r. oraz dla maksymalnie 80 osób podczas olimpiady wiedzy dla młodzieży w dniu 30.11.2018 r. Serwis kawowy, przez cały czas trwania szkoleń (od godziny 9.00 do godziny 15.30) oraz przez cały czas trwania olimpiady (od godziny 9.00 do godziny 14.30) i w tym: • kawa mielona i rozpuszczalna - bez ograniczeń na osobę; • herbata czarna, zielona, owocowa - bez ograniczeń na osobę; • woda mineralna niegazowana w dzbankach z dodatkiem mięty i cytryny - bez ograniczeń na osobę; • soki: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy w dzbankach - co najmniej 200 ml /os.; • cukier, mleko i śmietanka do kawy, cytryna - bez ograniczeń na osobę; 4 • mieszanka kruchych ciastek, w tym: kruche babeczki z czekoladą, kruche ciasteczka z orzechami, małe pączki z marmoladą– w sumie wszystkich ciastek w ilości 3 sztuki na osobę; • trzy rodzaje orzechów jako przekąski, co najmniej 100 g/os.; • owoce: - winogrona, co najmniej 70 g/os., - mandarynki, co najmniej 65 g/os., - banany, co najmniej 120 g/os. Poczęstunek w dniach 13, 20, 27.11.2018 r. podczas szkoleń oraz w dniu 30.11.2018 r., podczas olimpiady, godzina 12.00: • kanapki bankietowe wykonane na chlebie tostowym, graham, razowym, żytnim, posmarowane masłem, podane na paterach ozdobionych liśćmi sałaty, pomidorkami koktajlowymi, plastrami świeżego ogórka: - salami, sałata, pasta jajeczna, pomidor – 1 szt./os.; - tuńczyk, sałata, ogórek świeży – 1 szt./os.; - ser brie/camembert, papryka, majonez, oliwki zielone – 1 szt./os.; - masło, łosoś wędzony, szalotka, kapary – 1 szt./os.; - szynka parmeńska, rukola – 1 szt./os. • bułki słodkie – drożdżówki, co najmniej 80 g/szt. z serem, makiem, budyniem, w sumie wszystkich drożdżówek w ilości 1 sztuka na osobę, zapakowane jednostkowo w papierowe torebki. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55300000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | łódzkie |