Zlecenie 12101600 - 2.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu...
| Zamówienie 12101600 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-20 |
| przedmiot zlecenia | 2.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego, (dalej zwanego: „Sprzętem” lub „Urządzeniami”). 2.2. Przedmiot zamówienia, o którym mowa w pkt 2.1. Zapytania ofertowego (dalej zwanego: „ZO”) został podzielony na dwie (2) części, które obejmują: 2.2.1. Część nr 1 – Dostawa pieca konwekcyjnego z dodatkowymi akcesoriami: 2.2.1.1. Piec konwekcyjno-parowy typu 20xGN1/1 – sztuk 1; 2.2.1.2. Dodatkowy stelaż wjazdowy 20xGN1/1 – sztuk 1. - dalej zwanego: „Przedmiotem zamówienia”. 2.3. Przedmiot zamówienia, o którym mowa w pkt 2.1. i 2.2. ZO obejmuje: 2.3.1. Dostarczenie do miejsca realizacji zamówienia, wniesienie, ustawienie, montaż, podłączenie oraz uruchomienie Sprzętu gastronomicznego - zakres w/w czynności będzie odpowiedni do rodzaju dostarczanego Sprzętu. 2.3.2. Udzielenie przez Wykonawcę gwarancji i zapewnienie serwisu gwarancyjnego oraz wsparcia technicznego na dostarczony Sprzęt. 2.3.3. W przypadku, gdy oferowany sprzęt gastronomiczny będzie korzystał z jakiegokolwi Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-7340/24 - Dywersyfikacja prowadzonej działalności gospodarczej poprzez wprowadzenie nowych posiłków w firmie handlowej Piotr Ziembla” |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
| podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 39312000, 39314000, 42214000, 42513100, 42513200, 42959000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |