Zlecenie 11797154 - 2. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Przedmiotem niniejszego...

   
Zamówienie 11797154
źródło Internet
data publikacji 2025-10-30
przedmiot zlecenia
2. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Przedmiotem niniejszego postępowanie ofertowego jest szkolenie (moduł teoretyczny i praktyczny) w zakresi
e wprowadzenia nowych technologii. Celem szkoleń będzie nabycie przez pracowników nowych umiejętności, w szczególności w związku z rozszerzeniem dotychczasowej działalności. Planowane przez Zamawiającego działanie to zawierający aspekt teoretyczny i praktyczny warsztat związany z wprowadzeniem nowych technologii produkcyjnych. Kluczowe powody, które uzasadniają konieczność szkolenia: - rozwój technologii – nowoczesne technologie produkcyjne w gastronomii (np. zaawansowane urządzenia kuchenne, automatyzacja procesów) wymagają odpowiedniej wiedzy i umiejętności. Szkolenie pozwoli pracownikom na skuteczne wdrażanie tych innowacji, co z kolei przełoży się na poprawę efektywności i jakości obsługi. - rozszerzenie działalności – wraz z planowanym poszerzeniem oferty restauracji, niezbędne jest dostosowanie umiejętności pracowników do nowego zakresu obowiązków. S

Powstaje w kontekście projektu
KPOD.01.03-IW.01-9095/24 - Rozszerzenie działalności Restauracji Wiśniowy Sad poprzez inwestycje w zwiększenie potencjału przygotowania własnych wyrobów cukierniczych i wypieków wparte szkoleniem, doradztwem oraz działaniami z
branża Edukacja, szkolenia
podbranża kursy i szkolenia inne
kody CPV 80500000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: kursy i szkolenia inne