Zlecenie 11797154 - 2. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Przedmiotem niniejszego...
| Zamówienie 11797154 | |
|---|---|
| źródło | Internet | 
| data publikacji | 2025-10-30 | 
| przedmiot zlecenia | 2. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Przedmiotem niniejszego postępowanie ofertowego jest szkolenie (moduł teoretyczny i praktyczny) w zakresi e wprowadzenia nowych technologii. Celem szkoleń będzie nabycie przez pracowników nowych umiejętności, w szczególności w związku z rozszerzeniem dotychczasowej działalności. Planowane przez Zamawiającego działanie to zawierający aspekt teoretyczny i praktyczny warsztat związany z wprowadzeniem nowych technologii produkcyjnych. Kluczowe powody, które uzasadniają konieczność szkolenia: - rozwój technologii – nowoczesne technologie produkcyjne w gastronomii (np. zaawansowane urządzenia kuchenne, automatyzacja procesów) wymagają odpowiedniej wiedzy i umiejętności. Szkolenie pozwoli pracownikom na skuteczne wdrażanie tych innowacji, co z kolei przełoży się na poprawę efektywności i jakości obsługi. - rozszerzenie działalności – wraz z planowanym poszerzeniem oferty restauracji, niezbędne jest dostosowanie umiejętności pracowników do nowego zakresu obowiązków. S Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-9095/24 - Rozszerzenie działalności Restauracji Wiśniowy Sad poprzez inwestycje w zwiększenie potencjału przygotowania własnych wyrobów cukierniczych i wypieków wparte szkoleniem, doradztwem oraz działaniami z | 
| branża | Edukacja, szkolenia | 
| podbranża | kursy i szkolenia inne | 
| kody CPV | 80500000 | 
| forma | zapytanie ofertowe | 
| typ zlecenia | usługi, wykonanie | 
| kraj realizacji | Polska | 
| województwo realizacji | śląskie | 
| kraj organizatora | Polska | 
| województwo organizatora | śląskie | 
 
							 Infolinia
 Infolinia 
 Zaloguj
 Zaloguj
