Przetarg 10305955 - 1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego,...
Analizuj | Zamówienie 10305955 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2024-03-07 |
przedmiot ogłoszenia | 1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla 42. Bazy Lotnictwa Szkolnego w Radomiu oraz jednostek będących na jej zaopatrz eniu w 2024 r.2.Nazwa i kod zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień: 15110000-2 Mięso15130000-8 Produkty mięsne15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie15131230-6 Salami15131210-0 Szynka wędzona15131600-1 Produkty wołowe i cielęce3.Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części:1)Część I: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla 42 BLSz w Radomiu.2)Część II: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla JW. Grójec3)Część III: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla JW. Sochaczew4)Część IV: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla JW. Olszewnica4.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik 1, 1a, 1b, 1c i 2 do SWZ i umowy.5.Projekt umowy stanowi również uzupełnienie opisu przedmiotu zamówienia w zakresie postanowień nie uregulowanych zapisami w załączniku nr 1, 1a, 1b, 1c i 2 do SWZ. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15110000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |