Zlecenie 7703807 - 1. Przedmiotem zapytania ofertowego są usługi społeczne w...

   
Zamówienie 7703807 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-09-18
przedmiot zlecenia
1. Przedmiotem zapytania ofertowego są usługi społeczne w zakresie zakupu usługi wyżywienia, zakwaterowania wraz z udostępnieniem
sali szkoleniowej na dwudniowe szkolenie w Kielcach w ramach projektu pn. „Akademia Instytutu Spraw Obywatelskich” w ramach PO WER, Oś priorytetowa II. Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie 2.16”. Projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Dopuszcza się możliwość, aby pokoje w których będą zakwaterowani Uczestnicy i Uczestniczki, były w osobnych budynkach niż kuchnia/stołówka/sala szkoleniowa przy czym odległość od nich nie może być większa niż 100 m, liczona drogą udostępnioną dla ruchu pieszego. 2. Termin wykonania usługi planowany jest w dniach 20-21.10.2020 roku (1 doba) przy czym ostateczny termin zostanie podany co najmniej 7 dni przed planowanym szkoleniem. 3. Wykonawca musi zapewnić: a. Noclegi dla maksymalnie 20 os. w hotelu lub innym obiekcie o standardzie hotelu co najmniej 2–gwiazdkowego, w pokojach 1-osobowych, posiadających pełen węzeł sanitarny, TV, ręczniki i stały dostęp do wody mineralnej, 1 gniazdko, bezpłatny Internet, szklanki do napojów, możliwość zameldowania w pokoju co najmniej od godz. 11. Pokój musi być zdezynfekowany przed zakwaterowaniem osoby zgodnie z aktualnymi wytycznymi Głównego Inspektoratu Sanitarnego dla hoteli i innych miejsc noclegowych w trakcie epidemii; b. Wyżywienie dla uczestników (musi być dostosowane do aktualnych wytycznych Głównego Inspektoratu Sanitarnego i Ministerstwa Rozwoju dot. branży gastronomii w trakcie epidemii COVID-19): -4 serwisy kawowe podczas dwóch dni szkolenia– dla maksymalnie 25 os.. Przerwa kawowa powinna zawierać kawę z ekspresu, herbatę czarną, zieloną, mleko, cukier, wrzątek wg potrzeb uczestników, cytryna, woda mineralna niegazowana i gazowana, ciastka cukiernicze/ciasta lub inne słodkie przekąski (minimum 5 rodzajów), owoce sezonowe (minimum 2 rodzaje). Serwis kawowy musi być dostępny do końca spotkania i na bieżąco uzupełniany. Przerwy kawowe są organizowane przez Wykonawcę w sali lub ewentualnie przed salą, w której odbywa się szkolenie lub w inny sposób i formie określonej przez wytyczne Głównego Inspektoratu Sanitarnego. - Dwa dwudaniowe obiady wraz zimnymi napojami (jeden obiad w pierwszym i jeden drugim dniu szkolenia) dla maksymalnie 25 os., w tym: co najmniej, w przeliczeniu na jedną osobę: zupa – 300 ml., mięso 100–150 g. po przygotowaniu, ziemniaki/ryż/makaron/kasza – 200 g., surówki różne – 150 g., oraz sok, woda mineralna. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zgłoszenia konieczności przygotowania posiłku wegetariańskiego lub wegańskiego odpowiadającemu gramaturze dania mięsnego oraz uwzględnienia alergii pokarmowych uczestników; - Jedna kolacja z ciepłymi i zimnymi napojami dla maksymalnie 20 os. (w tym co najmniej, w przeliczeniu na jedną osobę: przystawka–150 g., danie główne w formie gorącego posiłku – 250 g, pieczywo – 100g.,masło 20g., wędliny różne 50 g., sery różne 30 g., świeże warzywa, owoce –100 g oraz kawa, herbata, soki, woda mineralna bez ograniczeń). Jeśli określają to wytyczne i zalecenia Głównego Inspektoratu Sanitarnego dopuszczalne jest serwowanie posiłku do pokoju. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zgłoszenia konieczności przygotowania posiłku wegetariańskiego lub wegańskiego odpowiadającemu gramaturze dania mięsnego oraz uwzględnienia alergii pokarmowych uczestników; - Śniadanie dla maksymalnie 20 os. w miejscu, w którym uczestnicy będą nocować, w tym w przeliczeniu na jedną osobę: pieczywo 150g., parówki 30g.,jajecznica z 2 jaj, wędliny różne 80g, sery różne 50 g., masło 30 g., dżemy 40, mleko ciepłe i zimne, warzywa świeże, soki, woda mineralna, kawa, herbata c. Salę szkoleniową o powierzchni co najmniej 100 m2 spełniającą normy i zasady opisane aktualnymi przepisami prawa i zaleceniami Głównego Inspektoratu Sanitarnego i Ministerstwa Rozwoju w trakcie epidemii COVID-19 (zachowanie odpowiedniego dystansu społecznego osoby od osoby, zapewnienie dobrej wentylacji, otwieranych okien, wietrzenia, czyszczenia i dezynfekcji pomieszczeń, zapewnienia dozowników z płynem do dezynfekcji i inne zalecenia). Przewidziany czas szkolenia wynosi 16 godzin (8 godz. x 2 dni), przy czym Zleceniodawca zastrzega, że ilość godzin może być dłuższa lub krótsza danego dnia, ale łącznie wyniesie 16 godzin w ciągu dwudniowego szkolenie. Sala musi być wyposażona: - dostęp do światła dziennego, na lub powyżej poziomu gruntu, z zachowaniem stosunku powierzchni okien do powierzchni podłogi na sali wynoszący co najmniej 1:10, - w krzesła i stoły (najlepiej 1-osobowe) lub krzesła z pulpitami zapewniające miejsca siedzące dla 25 os., - rzutnik, - w warunki nagłośnienia i oświetlenia umożliwiające rejestrację audio-wideo, w tym co najmniej 1 sprawny głośnik, - bezprzewodowy pilot prezentacji multimedialnych, - ekran lub tablicę multimedialną, - flipchart, blok do flipczarta (min 15 kartek do każdego flipchartu), pisaki (min 4 cztery w trzech kolorach), - miejsce do przyklejania plansz, plastelina lub taśma do ścian, - w bezpłatny Internet umożliwiający oglądanie transmisji wideo w czasie rzeczywistym, - co najmniej 3 sprawne gniazdka elektryczne, - 2 listwy/przedłużacz, do której uczestnicy będą mogli podłączyć swoje komputery. Jeśli gniazdka są tylko z jednej strony sali Wykonawca zapewnia listwy/przedłużacze, które będą wystarczająco długie, aby zapewnić podłączenie do prądu z różnych części sali. d. Dostęp do sali szkoleniowej oraz dostosowanie pokoi noclegowych do potrzeb osób z niepełnosprawnością w razie zgłoszenia się do projektu takich osób (m.in. winda, bez progowe wejścia). 4. Dokładna liczba osób zostanie podana 7 dni przed planowanym szkoleniem. Zamawiający zapłaci za faktyczną liczbę osób nocujących i korzystających z wyżywienia. 5. W związku ze stanem zagrożenia epidemicznego Wykonawca musi zapewnić warunki w obiekcie zapewniające bezpieczeństwo uczestnikom zgodnie z aktualnymi zaleceniami i wytycznymi Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Ministerstwa Zdrowia i Ministerstwa Rozwoju. Aktualne wytyczne podane są na stronie www.gis.gov.pl oraz https://www.gov.pl/web/rozwoj/spotkania-biznesowe-szkolenia-konferencje-i-kongresy Miejsce realizacji zamówienia: obiekt musi być usytuowany w obrębie miasta Kielce (województwo świętokrzyskie). Obiekt musi być dobrze skomunikowany z dworcem. Do obiektu można dojechać tramwajem, autobusem miejskim, przy czym najbliższy przystanek autobusowy/tramwajowy mieści się w maksymalnej odległości 400 metrów od obiektu. Cd w zapytaniu ofertowym
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55100000, 55120000, 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10427280 2024-04-19
godz. 16:00
Mazowieckie Zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 44 osób w pokojach jedno i dwuosobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 16 do 30.08.2024 r. w Krynicy-Zdrój (województwo małopols...
10417208 2024-04-22
godz. 09:00
Śląskie ŚWIADCZENIE USŁUG DLA UCZESTNIKÓW DEMONSTRACJI Z ZAKRESU NOWOCZESNYCH TECHNOLOGII CHOWU I HODOWLI BYDŁA RAS MIĘSNYCH W RAMACH DZIAŁANIA „TRANSFER WIEDZY I DZIAŁALNOŚĆ INFORMACYJNA...
10458642 2024-04-26
godz. 09:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby organizacji 58. Ogólnopolskiego Festiwalu Kapel i Śpiewaków Ludowych w Kazimierzu Dolnym Część 1: ZADANIE 1 Usługa caterin...
10452325 2024-04-26
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych na potrzeby słuchaczy studiów podyplomowych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie Część 1: 1. Przedmiotem ninie...
10393601 2024-04-26
godz. 10:00
Łódzkie Przedmiotem zamówienia będzie sukcesywna obsługa spotkań i wydarzeń organizowanych przez Departament Promocji Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego w ramach projektów wsp...
10474435 2024-04-26
godz. 10:00
Łódzkie Realizacja usługi hotelarskiej, w tym zakwaterowania i wyżywienia
10478223 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 50 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 06.06.2024 do 11.06.2024 r. w Giżycku, województwo warmińsko-m...
10478228 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 11.09.2024 do 19.09.2024 r. w Jastrzębiej Górze, województwo p...
10484744 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Organizacja cateringu podczas spotkania networkingowego po konferencji SCR2024 w dn. 23/05/2024 dla CTK -DE-dzp.272-175/24 Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna spotkania net...
10424435 2024-05-21
godz. 11:00
Mazowieckie usługa hotelowa dla hodowców, komisji sędziowskiej i organizatorów wystawy pt. Śląska Wystawa Bydła Hodowlanego, która odbędzie się w dniach 08-09.06.2024 r. w Kamieniu Śląskim